Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από περιέργεια για αυτά που σε βάζει να κάνεις παράνομα πόσα λεφτά σου δίνει; Κάνε καταγγελία στον οαεδ και στην επιθεώρηση εκτός αν σου δίνει παραπάνω λεφτά μαύρα που τα έχετε συμφωνήσει για την δουλειά που κάνεις γιατί κανένας δεν παίρνει έτσι στο χύμα έναν υπάλληλο με 4ωρη σύμβαση για να τον βάλει να δουλεύει 8ωρώ 6ήμερο χωρίς να του δίνει έξτρα μαύρα που έχουν συμφωνηθεί εκ των προτέρων.

Τώρα αν πας στον ΟΑΕΔ να τους ρωτήσεις αν μπορεί να σε απολύσει ο εργοδότης και πως μην περιμένεις να εισπράξεις τίποτα καλύτερο από το trolling που σου κάνουν εδώ οι παραπάνω.

Just saying

Αν είσαι καθόλα νόμιμος και σε εκμεταλλεύεται τότε κάνε καταγγελίες ή χαλάρωσε στη δουλειά και πες του ή με κάνεις νόμιμο με σωστά λεφτά ή καταγγελία. Καθώς χαλαρώνεις και παίρνεις κανονικά τα λεφτά ψάξε για κάτι νέο. Μπορείς να ψάχνεις και παράλληλα καθώς δουλεύεις λογικά και παίρνεις αυτά τα χρήματα που σου δίνει.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Άνεργος είναι αυτός που θέλει να δουλέψει αλλά δεν βρίσκει δουλειά, και άεργος είναι αυτός που ΔΕΝ θέλει να δουλέψει.

Τώρα εσύ που για προσωπικούς λόγους θέλεις να σταματήσεις, αλλά δεν θέλεις να παραιτηθείς γιατί δεν θα δικαιούσαι ταμείο ανεργίας, και δεν θα δουλεύεις κάπου όσο θα πληρώνεσαι ταμείο ανεργίας, άεργος θέλεις να γίνεις.

Οχι,θα φυγω κ θα ψαξω αλλου...ποιος σου ειπε οτι δεν θελω να δουλεψω???οπως η συχρονη νεολαια ολοι δεν βρισκουν δουλεια αλλα "κανεις" δεν ψαχνει ουσιαστικα 3 μηνες μετα που απολυθηκα απο τον στρατο ειχα γυρισει ολη την αθηνα για να βρω δουλεια κ τελικα βρηκα γι αυτο μη λες πολλα οτι δεν θελω να δουλεψω...

Από περιέργεια για αυτά που σε βάζει να κάνεις παράνομα πόσα λεφτά σου δίνει; Κάνε καταγγελία στον οαεδ και στην επιθεώρηση εκτός αν σου δίνει παραπάνω λεφτά μαύρα που τα έχετε συμφωνήσει για την δουλειά που κάνεις γιατί κανένας δεν παίρνει έτσι στο χύμα έναν υπάλληλο με 4ωρη σύμβαση για να τον βάλει να δουλεύει 8ωρώ 6ήμερο χωρίς να του δίνει έξτρα μαύρα που έχουν συμφωνηθεί εκ των προτέρων.

Τώρα αν πας στον ΟΑΕΔ να τους ρωτήσεις αν μπορεί να σε απολύσει ο εργοδότης και πως μην περιμένεις να εισπράξεις τίποτα καλύτερο από το trolling που σου κάνουν εδώ οι παραπάνω.

Just saying

Αν είσαι καθόλα νόμιμος και σε εκμεταλλεύεται τότε κάνε καταγγελίες ή χαλάρωσε στη δουλειά και πες του ή με κάνεις νόμιμο με σωστά λεφτά ή καταγγελία. Καθώς χαλαρώνεις και παίρνεις κανονικά τα λεφτά ψάξε για κάτι νέο. Μπορείς να ψάχνεις και παράλληλα καθώς δουλεύεις λογικά και παίρνεις αυτά τα χρήματα που σου δίνει.

650 παιρνω αλλα βγαζω δουλεια 3 ατομων οπως ανεφερα πιο πριν....+ οτι ειναι 20χλμ μακρια απο το σπιτι μου κ χαλαω τον μηνα γυρω στα 200ε βενζινη...

Δημοσ.

650 παιρνω αλλα βγαζω δουλεια 3 ατομων οπως ανεφερα πιο πριν....+ οτι ειναι 20χλμ μακρια απο το σπιτι μου κ χαλαω τον μηνα γυρω στα 200ε βενζινη...

Ααααα.... ώστε κλέβεις και από την εφορία! Πες κι άλλα, πες κι άλλα.

Για τα 200ευρά που λες απλά σου θυμίσω ότι ήταν επιλογή σου.

Το 90% των εργαζομένων πιστεύουν ότι βγάζουν δουλειά 3 ατόμων.

Δημοσ.

Ααααα.... ώστε κλέβεις και από την εφορία!

Για τα 200ευρά που λες απλά σου θυμίσω ότι ήταν επιλογή σου.

Το 90% των εργαζομένων πιστεύουν ότι βγάζουν δουλειά 3 ατόμων.

Βασικα εσυ βαλτος εισαι?εχεις φαει κολλημα ετσι?οχι φιλε δεν νομιζω οτι την βγαζω την δουλεια 3 ατομων!Εδιωξε 2 ατομα κ κανω εγω αυτα που εκαναν καταλαβες κυριε ξερολα????ελεος πια....

Δημοσ.

Βασικα εσυ βαλτος εισαι?εχεις φαει κολλημα ετσι?οχι φιλε δεν νομιζω οτι την βγαζω την δουλεια 3 ατομων!Εδιωξε 2 ατομα κ κανω εγω αυτα που εκαναν καταλαβες κυριε ξερολα????ελεος πια....

Με αποκάλεσες και "βαλτό"!!!. Τι υπονοείς?

Τεσπά. Το σημειώνω ΚΑΙ αυτό στη δικογραφία.

Τη δουλειά τη βγάζει ένας (εσύ)? Αν ναι τότε η δουλειά είναι για ένα άτομο.

Για το ότι φοροδιαφεύγεις έχεις να προσθέσεις τίποτε?

• Like 1
Δημοσ.

Ναζλος,

Πρώτα πρώτα κλέβεις την εφορία αυτή τη στιγμή.

Επίσης θες να κλέψεις με εικονικές απολύσεις και πλασματικό επίδομα ανεργίας, και την λες στους άλλους που σου λένε ότι παρανομείς;

Τώρα εσύ προσπαθείς να κλέψεις το κράτος, και αυτό θα πληρωθεί από τα λεφτά που φορολογήτε ο adp453, ο αδελφός μου κλπ.

(εγώ μένω Αγγλία, δεν πληρώνω φόρους Ελλάδα).

Αν το κράτος δούλευε, και ήσουν Αγγλία ή Γερμανία θα σε είχαν μαζέψει από το ΣΔΟΕ και ξεσκίσει. Και το αφεντικό σου φυσικά.

Η φράση φωνάζει ο κλέφτης, μου έρχεται στο μυαλό.

Αν δεν γουστάρεις τις συνθήκες εργασίας φεύγεις. Το να λες "κάνω δουλειά τριών" δεν έχει σημασία, είναι σχετικό.

Αν οι 3 δεν δούλευαν και έπαιζαν τάβλι όλη μέρα, ενώ εσύ δουλεύεις, φυσικά και βγάζεις την δουλειά τριών. Δεν θέλει να έχει πτυχίο για να το δει κάποιος αυτό.

Δημοσ.

Με αποκάλεσες και "βαλτό"!!!. Τι υπονοείς?

Τεσπά. Το σημειώνω ΚΑΙ αυτό στη δικογραφία.

Τη δουλειά τη βγάζει ένας (εσύ)? Αν ναι τότε η δουλειά είναι για ένα άτομο.

Για το ότι φοροδιαφεύγεις έχεις να προσθέσεις τίποτε?

Ωχ Χριστε μου....

Δημοσ.

Ωχ Χριστε μου....

Συνεχίζεις και υποδύεσαι τον τρεις και εξήντα, έτσι?

Μάθαμε τώρα όλοι και μόλις βρεθούμε ένα βήμα πριν τη φυλακή να επικαλούμαστε τα θεία.

Άσε το Χριστό στην ησυχία του βλάσφημε.

Δημοσ.

Οχι,θα φυγω κ θα ψαξω αλλου...ποιος σου ειπε οτι δεν θελω να δουλεψω???οπως η συχρονη νεολαια ολοι δεν βρισκουν δουλεια αλλα "κανεις" δεν ψαχνει ουσιαστικα 3 μηνες μετα που απολυθηκα απο τον στρατο ειχα γυρισει ολη την αθηνα για να βρω δουλεια κ τελικα βρηκα γι αυτο μη λες πολλα οτι δεν θελω να δουλεψω...

Τα λεγόμενα σου, αυτά που έκανα παράθεση στο προηγούμενο ποστ μου, βάση αυτών θα είσαι άεργος και όχι άνεργος.

Δημοσ.

Οπως λεω κ πανω φιλε μου καλε θελω να εχω καποιο μικρο ποσο σαν μαξιλαρι ωστε να μην εχω κ οικονομικο προβλημα μεχρι να βρω κατι αλλο....ΑΥΤΟ!

Καλά το τι θέλει ο καθένας είναι σχετικό.

Το τι ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ είναι άλλο.

Αν δε σ' αρέσει η δουλειά σου παραιτείσαι ... τόσο απλά.

Το "θέλω να έχω μαξιλάρι" όταν δε το δικαιούσαι είναι χαζομάρα να το λες.

Δημοσ.

650 παιρνω αλλα βγαζω δουλεια 3 ατομων οπως ανεφερα πιο πριν...

Ε καλά δεν είναι και κάτι πρωτότυπο αυτό , όλοι σε δουλειές με περικοπές πολλών ατόμων ήμασταν. Ξανασκέψου το γιατί υπάρχουν και πολλοί που δέχονται να δουλέψουν σε αυτές τις συνθήκες με 470 ευρώ που είναι ο κατώτατος της ΕΓΣΕΕ.

Στη δουλειά που ήμουν έχουμε ήδη απολυθεί 2 άτομα ως "αντιφρονούντες" και ετοιμάζονται μειώσεις και στους υπόλοιπους...

Το προγραμμα με εχει πενθημερο 4ωρο ενω εγω δουλευω 6ημερο 8ωρο

Δηλαδή τα 650 ήταν οι αποδοχές για 4ωρο ( κατάχλωμο...) ; Προφανώς είχες και μικρότερες αποδοχές λόγω 4ωρου ωραρίου και κάπου τα συμφωνήσατε με τον εργοδότη να σε έχει παραπάνω ώρες και ημέρες και να σου δίνει τη διαφορά μαύρα. 470 είναι ο νόμιμος κατώτατος μισθός της ΕΓΣΕΕ για 8ωρο 5 ημερο ( αυτούς τους όρους πρέπει να τους ξεχνάμε σιγά σιγά με το ελαστικό ωράριο που θα καθιερωθεί ).

Αν ψάχνεις κάποιο τρόπο να σε απολύσει για να παίρνεις επίδομα ανεργίας ( αυτό είναι το θέμα μας τελικά ; ) άρχισε να τηρείς το ωράριο σου όπως το λέει η σύμβαση, ζήτα άδεια και λογικά δε θα αργήσει να έρθει η απόλυση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...