Προς το περιεχόμενο

Αξίζει να εκνευριστείς για κάτι ευτελούς αξίας ?Εγώ ΝΑΙ


masteripper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρά ήθελα να μοιραστώ την εμπειρία μου γιατι ίσως να βοηθήσω κάποιον

Θέλω εδώ και μέρες να κάνω κάτι τρύπες στο γραφείο μου γιατί θέλω να εξαφανίσω τα καλώδια.

Γιαυτό τον σκοπό πήγα και ρώτησα σε 1 μαγαζί για ποτηροτύπανα...και επειδή μου φάνηκαν πολλά τα 6 euro για 5 τρύπες είπα μπας και βρω κάτι πιο οικονομικό...τρομάρα μου.

Οπότε πήγα ίσως στο πιο μεγάλο μαγαζί τουείδους στο Κιλκίς και μου δίνουν 1 ΚΙΝΕΖΙΚΟ σετάκι με 1,90€

Λέω μια χαρά ...δεν μπορεί ..κάτι θα κάνουν...δεν θα είναι ποιότητα αλλά δεν μπορει κάτι θα κάνουν.

Οπότε τα παίρνω και πάω σπίτι...Έμπλεξα με διαφορες δουλειές και οπότε μόλις σήμερα μόλις να ασχοληθώ..Οπότε ετοιμάζω το δράπανο και πάω να τρυπήσω-ευτυχώς- ένα σανιδάκι.Δεν προλαβαίνει να φέρει μισή στροφή και "κλωτσαει" αριστερά-δεξιά...Δεν το πήρα χαμπαρι και ξαναπροσπαθώ και ξανα το ίδιο και χειρότερο....πάλι καλα που δούλευα χαμηλες στροφές...Το κοιτάζω και τι να δω,,να το δόντια του ειχαν στραβώσει .Σκέφτηκα να το πετάξω αλλά επειδή έπρεπε να κάνω την δουλειά μου λέω να πάω να βρω κάτι καλύτερο....Οπότε μπαίνω στο μαγαζί και με εξυπηρετεί ο "μεγάλος"....Του λέω ότι πήρα το σετάκι και δεν πρόλαβα να κάνω ούτε μισή στροφή και αχρηστεύτηκε,,,Αρχίζει να μου δείχνει άλλα καλά ποτηροτρύπανα και να μου λέει ότι αυτά πρέπει να πάρω και όχι το σετάκι...Συμφωνώ αλλά εγώ το πήρα για να κάνω μια ψευτοδουλειά δεν το πήρα για να γίνω ξυλουργός...Οπότε μου σκάει και το παραμύθι "και εγώ τα πήρα να δουλέψω και κόντεψαν να με σκοτώσουν"...και ..."σκουπίδια είναι"....Λέω απο μέσα μου "τυχερός ήμουν που δεν πάθαμε καμμιά ζημιά"...και οπως κάνω να φύγω του λέω εγώ απο το μαγαζί τα αγόρασα πρέπει να ισοφαριστεί η χρηματική αξία...Αυτός αρχίζει και μου λέει ότι δεν γίνεται και δεν μπορεί και ιστορίες για αγρίους..

 

Ηθικό δίδαγμα: Για να έχεις το πιο μεγάλο κατάστημα με σιδηρικά στο Κιλκίς πρέπει να είσαι η αποθέωση του ****** και να μην σε νοιάζει αν μπορείς να πουλήσεις κάτι που μπορεί να κάνει ζημιά σε κάποιο πελάτη...και εν γνώση σου ......αρκεί εσύ να τσεπώσεις τα φράγκα...

 

Γνώση 1: Το μαύρο σετ ποτηροτρύπανο δεν είναι απλώς άχρηστο είναι επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα...ΜΑΚΡΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΑΣ

 

Γνώση 2 : Μακάρι να γινόμουν δικηγόρος....θα είχα τσακίσει πολλούς "μάγκες".

 

Το ξέρω είμαι η αποθέωση του υπερβολικού αλλά καμμια φορά μου την βιδώνει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ότι πληρώνεις παίρνεις, το διαβάζεις πρώτη φορά από εμένα μάλλον ?

Ο χρόνος σου και μόνο για να πας από το ένα κατάστημα στο άλλο, ίσως δεν άξιζε τη διαφορά τιμής.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με τέτοιο σετάκι της πλάκας έχω κάνει αρκετές τρύπες αν και συμβιβάστηκα με το ότι στραβογύρναγε και έκανα και 3 ώρες να κόψω μια τρύπα...

Παρόλαυτά τόχα πάρει γύρω στα 4,5 ευρά και όχι 1,9(!)

 

 

Βάλε φωτό του εργαλείου να δούμε πως ήταν και πως έγινε.

 

 

Υ.γ. Η αναπάντεχη αποτυχία λόγω ενός κακού εργαλείου είναι πολύ καλός λόγος για να εκνευριστείς άσχετα αν την επόμενη μέρα θα λες δεν ότι δεν έγινε και τίποτα

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ότι πληρώνεις παίρνεις, το διαβάζεις πρώτη φορά από εμένα μάλλον ?

 

Η φτήνια τρώει τον παρά.

 

Τα εργαλεία κάνουν τον μάστορα.

 

 

Ποτέ, μα ποτέ "κινέζικα" εργαλεία και πολύ περισσότερο ανταλλακτικά.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόνο η ζημιά που μπορείς να πάθεις απο ένα μουφα εργαλείο το οποίο συνδέεται σε κάποιου είδους κινητήρα, μπορεί να σου στοιχίσει ακόμα κ τη ζωή.

 

Απο κει και πέρα έχεις τα δίκια σου, όχι για τα 2 ευρώ, αλλά για τη λογική του παραλόγου που μένει ατιμώρητη και συνεχίζει να υπάρχει. Κανονικά όλα τα εργαλεία θα έπρεπε να έχουν πιστοποιήσεις και να μην κυκλοφορούν χωρίς αυτές.

 

Θα μου πείτε απο την άλλη , κ ποιος δεν έχει πάρει κινεζιές? Είναι μην σου τύχει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο εντωμεταξύ πρέπει να έχουμε και κάποια "βασικά" εργαλεία σπίτι μας, εντάξει δεν λέω πως είναι το ποτηράκι αλλά σίγουρα στο μέλλον θα σου ξανα χρειαζόταν κάπου, οπότε ας έπαιρνες το "καλό" με την μια.

 

Τώρα για το θέμα σου υπάρχει μια τεράστια σχετικότητα. Όλοι αυτοί οι μαγαζάτορες αν συγκεντρωθούν μαζί μπορούν να κάνουν ειδίκευση στην ψυχολογία "πωλητής και καταναλωτής". Εκεί που σε βλέπει ότι πας να του πεις πχ ότι είναι γτπ και πάει η κουβέντα στο "τα λεφτά μου πίσω", πάει να το παίξει φίλος και σου λέει "σκουπίδια, και εγώ πήγα να σκοτωθώ" και ιστορίες!

Οπότε το συμπέρασμα δεν είναι αυτό που λες στο ηθικό δίδαγμά σου απαραίτητα. Σίγουρα θα υπάρξει αισχροκέρδεια αλλά το συμπέρασμα σου βγήκε από συγκεκριμένο διάλογο, αν του το έλεγες θα δεις κάτι θα είχε να σου απαντήσει που θα σε ψευτο-ικανοποιούσε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ εκνευρίστηκα σήμερα επειδή έριξα χάμω καταλάθως τα cd μου και ήταν και μερικά σπάνια από αυτά που έριξα. Τα πράγματα μου θέλω να μένουν ΆΘΙΚΤΑ.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γενικά τα ποτηροτρύπανα θέλουν εμπειρία..

 

κάτι που το μαθαίνεις με πολλή εξάσκηση και πολλές ζημιές..

 

και φυσικά θέλουν και καλό τρυπάνι από πίσω, ε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...