Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όλοι οι τόνοι rio mare στον Α-Β έχουν έκπτωση 30% Δευτέρα Τρίτη αλλά πέφτουν και στην προσφορά του φυλλαδίου από την οποία δεν παίρνουμε άλλο 15% αλλά μόνο τους 50 πόντους και έτσι η έκπτωση στον πιο ακριβό τόνο βγαίνει 42% ενώ σε οικονομικότερες συσκευασίες φτάνει και το 50%

Δεν πολυαξίζει την βαβούρα τόσος κόπος αν είναι να αγοράσει κανείς τον σκέτο τόνο. Εχει στο Μαρκετ ιν αυτόν τον καιρό με 3.94 ευρώ τους απλούς τόνους ΤΡΑΤΑ 2*160γρ.

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν πολυαξίζει την βαβούρα τόσος κόπος αν είναι να αγοράσει κανείς τον σκέτο τόνο. Εχει στο Μαρκετ ιν αυτόν τον καιρό με 3.94 ευρώ τους απλούς τόνους ΤΡΑΤΑ 2*160γρ.

Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η βαβούρα. Δεν κάνεις κάτι. Παίρνεις δύο τόνους και πας στο ταμείο. Πληρώνεις την αξία τους και παίρνεις 50 πόντους μπόνους.

Δημοσ.

Όλοι οι τόνοι rio mare στον Α-Β έχουν έκπτωση 30% Δευτέρα Τρίτη αλλά πέφτουν και στην προσφορά του φυλλαδίου από την οποία δεν παίρνουμε άλλο 15% αλλά μόνο τους 50 πόντους και έτσι η έκπτωση στον πιο ακριβό τόνο βγαίνει 42% ενώ σε οικονομικότερες συσκευασίες φτάνει και το 50%

Ωραίος! Να επισημάνω μόνο πως ισχύει όλη τη βδομάδα η προσφορά του -30%.

Δημοσ.

Όντως περίεργο αυτό που αναφέρεις γιατί μόλις τσέκαρα το ηλεκτρονικό κατάστημα του ΑΒ και δείχνει οτι ισχύουν κανονικά και οι 2 εκπτώσεις μαζί με το bonus των πόντων.

Untitled.jpg

Αυτό που ξέρω είναι οτι πέρασε μονο το 40% και πληρωσα 3 ευρω για 2 τεμαχια

Δημοσ.

Στα μικρά γράμματα κάτω από τις προσφορές εβδομάδας του ΑΒ γράφει "σε παράλληλες προωθητικές ενέργειες ισχύει η ενέργεια εκείνη με τη μεγαλύτερη προσφορά και σε καμία περίπτωση δε μπορούν να συνυπολογιστούν αθροιστικά".Άρα ισχύει  το 40% στη τιμή συν ότι πόντους έχει η αγορά αυτή.

Δημοσ.

δε βλεπω το λογο που μπαινουν ολοκληρα φυλλαδια, σε αυτο εδω ας πουμε ποια ειναι η προσφορα;

Αγαπητέ razor

Δεν είναι φυλλάδια.

Είναι οι εβδομαδιαίες προσφορές του καταστήματος. Ίσως σε μπερδεύει το σχέδιο με τα χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Προσφορά βλέπω εγώ το μαλακτικό 5lt στα 3,32€ ας πούμε.

Δημοσ.

Στα 14,15 ευρώ η μονή, διαστάσεων 80Χ150cm και στα 23,4 η διπλή, 160Χ140cm αντίστοιχα. Με μια επιφύλαξη για τα δεκαδικά..

Έχουμε καμιά φωτό ή πληροφορία για την μάρκα της κουβέρτας;

Δημοσ.

Στην εφαρμογή nestlenoiazomai μου ήρθε κωδικός για δωρεάν καφέ από everest.

Επιβεβαιώνω και εγώ.

Έρχετε ένα μήνυμα μέσα στην εφαρμογή του nestlenoiazomai και σου δίνει έναν μοναδικό κωδικό που ισχύει μέχρι 31/12

*H Προσφορά καλύπτει όλους τους καφέδες σε regular μέγεθος.

Δημοσ.

τελικά με τις colgate τι γίνετε? ισχύει η τιμή που φαίνεται στο Online store? αγόρασε κανείς από κατάστημα να μας πει?

Δημοσ.

Για να μην νομίζει ο κόσμος οτι αναφέρω ανακριβείς προσφορές ανεβάζω φωτό με την απόδειξη της

χθεσινής αγοράς μου.

Αν εντωμεταξύ έγινε κάποια αλλαγή απο το supermarket ή λάθος ή κάτι άλλο δεν μπορώ να ξέρω.

Εγω αγόρασα 2 οδοντόκρεμες στα 2,10€ και πήρα 30 πόντους στην κάρτα.

image.jpg

Δημοσ.

Αγαπητέ razor

Δεν είναι φυλλάδια.

Είναι οι εβδομαδιαίες προσφορές του καταστήματος. Ίσως σε μπερδεύει το σχέδιο με τα χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Προσφορά βλέπω εγώ το μαλακτικό 5lt στα 3,32€ ας πούμε.

Ναι οκ, δεν κολλάμε στον ορισμό.

Π.χ. "απόκομμα φυλλαδίου με τις προσφορές του καταστήματος" ή "προσφορές καταστήματος" ή όπως αλλιώς. Αυτό που θέλω να πω είναι οτι αυτές είναι "προσφορές" που ανακοινώνει το κατάστημα, δεν ξέρουμε αν είναι πραγματικές προσφορές. Οπότε γενικά αυτό που λέω είναι ότι θα βόλευε π.χ. να πεις προσφορά στο μαλακτικό και ας έβαζες και από κάτω σε σπόιλερ συνολικά όλες αυτές που διατείνεται το Mart οτι είναι.

ΥΓ: Δεν είναι προσωπικό, εξάλλου έχεις βάλει πολλές προσφορές και έχεις βοηθήσει αρκετά εδώ.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...