cmour79 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Το dell urban backpack του μεγάλου ανιχνευτή προσφορών dobro και πάλι διαθέσιμο στο Γερμανό.. αχχ...άντε να βγεί και μία προσφορούλα για 17ιντσο.. Περιμένω το τσακάλι το dobro να τη ξετριπώσει τη προσφορά, γιατί αν περιμένω να τη βρώ μόνος μου....κάηκα!!!
Questioner Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Το dell urban backpack του μεγάλου ανιχνευτή προσφορών dobro και πάλι διαθέσιμο στο Γερμανό.. Προσοχή! Πήγα σήμερα να παραλάβω και ενώ είχα πληρώσει και μου δίνουν το backpack, στην έξοδο, είδα ότι μου είχαν φέρει το άσχημο dell half day! Το επέστρεψα και περιμένω να δω τι θα γίνει. 1
JohnnyX Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Προσπαθησα και εγω να παρω . αλλα το καταστημα το ηλεκτρονικο του Γερμανου δε δεχεται το password μου..και αν και το εκανα 4 φορες reset καθε φορα δε δεχεται νεο password ακομα εκανα 3 νεους λογαριασμους και σε καθεναν μετα δε δεχεται το password !!! ΣΑΠΙΟ εντελως 1
fanis1234 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 γιατί δεν κάνεις αγορά σαν επισκέπτης? δεν χρειάζεται να κάνεις login με password.
orck Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2017 Αυτο που περιγραφεις φωναζει οτι θελει για δικο του λογο αλλο broswer. Δοκιμασε με καποιον αλλο και θα δεις.
George! Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Προσπαθησα και εγω να παρω . αλλα το καταστημα το ηλεκτρονικο του Γερμανου δε δεχεται το password μου..και αν και το εκανα 4 φορες reset καθε φορα δε δεχεται νεο password ακομα εκανα 3 νεους λογαριασμους και σε καθεναν μετα δε δεχεται το password !!! ΣΑΠΙΟ εντελως Τα ίδια μου έκανε κι εμένα πριν κάποιες μέρες και αναγκάστηκα να κάνω παραγγελία ως επισκέπτης. 1
iPnos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Τα ίδια μου έκανε κι εμένα πριν κάποιες μέρες και αναγκάστηκα να κάνω παραγγελία ως επισκέπτης. Και εμένα το ίδιο
hpdra Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Προσοχή! Πήγα σήμερα να παραλάβω και ενώ είχα πληρώσει και μου δίνουν το backpack, στην έξοδο, είδα ότι μου είχαν φέρει το άσχημο dell half day! Το επέστρεψα και περιμένω να δω τι θα γίνει. Συνέβη σε κανέναν άλλον αυτο; Αν δίνουν το half day, πραγματικά άδικα παραγγείλαμε!
iPnos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Συνέβη σε κανέναν άλλον αυτο; Αν δίνουν το half day, πραγματικά άδικα παραγγείλαμε! Και σε εμένα πριν λίγο. Απαράδεκτοι...
arxaggelos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Η διαφορά είναι στο design ή και κάτι άλλο; Πχ πιό χάλια υλικά;
efkola Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2017 Αύριο στα ΑΒ -30% στα κρασιά((με την κάρτα ΑΒplus...εξαιρούνται σαμπάνιες και αφρώδεις οίνοι) -25% σε όλα τα όσπρια(με την κάρτα ΑΒplus) -20% σε όλα τα φρέσκα φρούτα(με την κάρτα ΑΒplus) -Ελληνικά πορτοκάλια Μέρλιν συσκευασμένα 0,43€/κιλό -Μήλα Στάρκιν Ζαγοράς 1,35€/κιλό 7
Moderators matrixxx Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Χθες που πηρα απο τον ΑΒ τα παραπανω πορτοκαλια, δεν περασε το 20% που λεει για "ολα" τα φρεσκα φρουτα. Υποψιν.
efkola Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Λογικό επειδή αυτά είναι από μόνα τους σε ξεχωριστή προσφορά.Πουλάει δηλαδή τα μήλα στάρκιν της προσφοράς στην τάδε τιμή,τα πορτοκάλια μέρλιν προσφοράς στη δείνα τιμή και όλα τα υπόλοιπα φρέσκα φρούτα 20% κάτω.
mobile_32 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, αν και λίγο off topic αλλά επειδή ως επί το πλείστον εδώ μέσα αναφέρουμε προσφορές από σούπερ μάρκετ, το τελευταίο καιρό βλέπω αρκετά on line σούπερ μάρκετ. Ψωνίζει κανείς απο εκεί? Μερικά έχουν "συμπαθητικές" προσφορές και πλέον είδα έβαλαν και φρέσκα προϊόντα και προϊόντα ψυγείου. Ερώτηση: Τα επώνυμα προϊόντα είναι τα ίδια με αυτά που έχουν τα φυσικά καταστήματα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις