Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για όποιον ενδιαφέρεται για γιαούρτια. από Σκλαβενίτη έχει προσφορά τα Δωδώνη 2+1 μείον στίκερ 0,40. για 3 Χ 200 πλήρωσα 1,38 ευρώ. και για τα κανονικά και για αυτά με 2% λιπαρά. επίσης έχει 1+1 τις crunch, kit kat και της κουβερτούρες της νεστλέ.

Για στραγγιστό γιαούρτι είναι η προοσφορά ή όχι;

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στραγγιστό είναι. δε νομίζω να υπάρχουν μη στραγγιστά γιαούρτια. αν δεν είναι στραγγιστό, θα είναι όπως τα γιαούρτια του εξωτερικού που είναι σαν κρέμα

• Like 2
Δημοσ.

Τα αγελαδίτσα της ΦΑΓΕ δεν είναι στραγγιστά και είναι 100% γιαούρτι

Πάντα πρέπει να κοιτάτε να γράφει γιαούρτι και όχι επιδόρπιο γιαουρτιού!

• Like 4
Δημοσ.

στραγγιστό είναι. δε νομίζω να υπάρχουν μη στραγγιστά γιαούρτια. αν δεν είναι στραγγιστό, θα είναι όπως τα γιαούρτια του εξωτερικού που είναι σαν κρέμα

ασφαλώς υπάρχουν μη στραγγιστά, αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτό.

Παίζει η προσφορά σε καταστήματα του πρώην Μαρινόπουλου, ξέρει κανείς;

Δημοσ.

Περασα απο τον ΑΒ πριν την Κατεχακη. Στο ταμειο μου εδωσαν αρκετα κουπονια ΝΟΥΝΟΥ τα οποια περνανε απευθειας για μειωμενη τιμη, γραφει πισω οτι δε συνδυαζεται με αλλη προσφορα και ισχυει μεχρι 31/12.

Σε συνεργαζομενα το Pockee δινει 0,15€ για το 1λιτρο και 0,20€ για το 1,5λιτρο.

Επισης, εχει 8+4 αλφα 330ml με 6.72€ (0.56€ το κουτακι) και 6+2 με 5,04€ (0,63€ το κουτακι).

Το συγκεκριμενο ΑΒ στους Nescafe δεν εχει το sticker -1€ που αναφερθηκε παραπανω.

Αυτά δε γράφουν από πίσω μόνο σε ΑΒ;;;

Δημοσ.

Αυτά δε γράφουν από πίσω μόνο σε ΑΒ;;;

Ναι μονο για ΑΒ, απλα τα συγκρινα με την εκπτωση του Pockee που δεν συνεργαζεται ο ΑΒ.

Δημοσ.

Στον ΑΒ Nescafe Classic 200GR με στικερ -1 κάνει 5.49(δεν ξέρω μέχρι πότε και δεν ξέρω αν παίζει κι αλλού )

thanks

πίνουμε μπολικο τετοιο και ψωνίζω ποσότητες οταν εχει τετοιες προσφορες. Πριν την αλλαγή του φόρου η τιμή προσφοράς ήταν κάπου στα 4,50-5 ευρω, αλλά τωρα με την αλλαγή, τιμή 5,50-6 ειναι προσφορα

• Like 1
Δημοσ.

μου έστειλε email από το public. με κωδικό publicoffice έχεις 20% έκπτωση σε όλα τα αναλώσιμα γραφείου (μαζί και μελάνια) για παραγγελίες άνω των 100 ευρώ

http://prnt.sc/ei64nm

έως 18/03. το καλάθι πρέπει να περιέχει μόνο αναλώσιμα γραφείου

Δημοσ.
 ΓΙΑ ΚΑΡΤΟΤΗΛΕΦΩΝΑ Q 

1000' & 1000 SMS ΠΡΟΣ WIND/Q

Αυτό το Σαββατοκύριακο έχεις δώρα. Μίλα, στείλε μηνύματα χωρίς κανένα περιορισμό

με ΔΩΡΟ 1000’ & 1000 SMS προς WIND/Q!

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Τα 1000’ & τα 1000 SMS θα είναι διαθέσιμο από το Σάββατο 11/3, 00:01 έως τη Κυριακή 12/3, 23:59.

Για να λάβεις την προσφορά στείλε δωρεάν SMS «N» στο 12200 και ΜΟΝΟ κατά το διάστημα που είναι διαθέσιμη η προσφορά (δηλαδή 11/3 με 12/3).

Η προσφορά είναι διαθέσιμη για όλους τους Q συνδρομητές.

Για το υπόλοιπο τους οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται:

www.myQ.gr

MYQ Mobile app

Την υπηρεσία ενημέρωσης χρόνου ομιλίας της Q (1225)

• Like 3
Δημοσ.

Στον ΑΒ Nescafe Classic 200GR με στικερ -1 κάνει 5.49(δεν ξέρω μέχρι πότε και δεν ξέρω αν παίζει κι αλλού )

Για όποιον ενδιαφέρεται για τη συγκεκριμένη συσκευασία, υπάρχει και "κουπόνι επιβράβευσης" (με χρήση 600 πόντων) στο nestlenoiazomai.gr (Nescafe Classic 200 gr.) αξίας 1,00 ευρώ, οπότε κατεβαίνει η τιμή στα 4,49.

Το δέχτηκαν κανονικά το κουπόνι στον ΑΒ.

• Like 1
Δημοσ.

πρεπει να εχουμε κανει προηγουμενες αγορες και να εχουμε μαζεψει 600 ποντους για να παρουμε το "κουπόνι επιβράβευσης" ε;

υπαρχουν ακομα σημερα στικερς;

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά μόλις γύρισα από τα μάρκετ του ΣΚ, να πω πως στον βόλο άνοιξε market in και αν βγάλεις κάρτα στο ταμείο όταν πληρώσεις σου δίνουν δωροεπιταγή 5ευρώ. Επίσης στον ΑΒ προς Φυτόκο στον Βόλο πάλι έχει βιβλία προσφορές, βρήκα με 4ευρώ το ένας ξαφνικός θάνατος της Rowling, λογικά θα υπάρχει η προσφορά και σε άλλα μάρκετ. Σόρρυ αν έχουν αναφερθεί ήδη οι προσφορές αλλά δεν έχω αρκετό χρόνο να το τσεκάρω.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό με τα βιβλία το έχει και στον ΑΒ στο Ρέθυμνο. Έχει στην είσοδο ένα τραπέζι γύρω στα 2 τετραγωνικά με διάφορα βιβλία (παιδικά, μυθιστορήματα και άλλα) από 2 έως 5 ευρώ το κάθε βιβλίο. Δε γνωρίζω για πόσο διάστημα θα υπάρχει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...