Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δώσε λίγο τσάμπα διαφήμιση ακόμη...

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Who? Me?

GIILjYV.gif?1

• Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σωστός! Την τίμησα σήμερα και συμφέρει απίστευτα (εφόσον βέβαια είναι από πρατήριο που εμπιστεύεσαι)

και εγω.. 1,608 μια χαρα ειναι, ειχα βαλει και την περασμένη εβδομάδα πηγα και ξαναγέμισα και σήμερα οτι ειχα κάψει, κομπλε!

διαφορα παντως σε "αποδοση" δε βλεπω! :P φούμαρα

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ έβαλα v-power χθες στην κανονική τιμή,,,μη βρίζετε,ήμουν στεγνός και θα τη γύριζα στον ώμο τη μηχανή :P

Το skip(60 μεζούρες)σήμερα το αγόρασα 4,99 στο carrefour αν και μου έκανε κάτι κορδελάκια η ταμίας.Πήρα και 1,5 λίτρο(2χ750 ml)αφρόλουτρο Lux στα 3,80 από 4,80 πάλι με κουπόνι από το livesmart.Φετούλα δεν γιατί έχω 1,5 κιλό στο ψυγείο και αν πάρω κι άλλη, χαμένος θα βγω και όχι κερδισμένος!

Όσον αφορά τα βιβλία του Ιανού,παρήγγειλα την προηγούμενη βδομάδα(όταν είδα το post εδώ) δύο χρήσιμα για τη δουλειά μου βιβλία με συνολικό κόστος κοντά στα 10 ευρώ και τη Δευτέρα τα παρέλαβα κανονικά!

Δημοσ.

και εγω.. 1,608 μια χαρα ειναι, ειχα βαλει και την περασμένη εβδομάδα πηγα και ξαναγέμισα και σήμερα οτι ειχα κάψει, κομπλε!

διαφορα παντως σε "αποδοση" δε βλεπω! :P φούμαρα

Εγώ 1.578. Νομίζω πως κάνει έναν κλικ καλύτερη καύση αλλά στην πράξη διαφορά δεν υπάρχει, απλά πρόκειται για την καλύτερη ποιοτικά βενζίνη και η διαφορά φαίνεται μακροπρόθεσμα πιστεύω..

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ 1.578. Νομίζω πως κάνει έναν κλικ καλύτερη καύση αλλά στην πράξη διαφορά δεν υπάρχει, απλά πρόκειται για την καλύτερη ποιοτικά βενζίνη και η διαφορά φαίνεται μακροπρόθεσμα πιστεύω..

Την διαφορά θα την δείτε μετά περίπου το δεύτερο φούλ γέμισμα ;) (δηλαδή μετά από 60+ λίτρα)

Δημοσ.

Σωστός! Την τίμησα σήμερα και συμφέρει απίστευτα (εφόσον βέβαια είναι από πρατήριο που εμπιστεύεσαι)

Άστα φίλε. Επειδή ήταν προσφορά, έβαλα 45 ευρώ από κανα 20άρι που βάζω συνήθως, και ο δείκτης ανέβηκε 3 γραμμές αντί για 4 και λίγο που το έχω τσεκαρισμένο στο αμάξι μου.... Αν με ξαναδει ο συγκεκριμένος... :mad:

paylidis, on 23 Jan 2014 - 11:00 PM, said:

διαφορα παντως σε "αποδοση" δε βλεπω! [:P] φούμαρα

Μπα φίλε, έχει. Σε φάση που και πιο ακριβή όταν είναι, ΙΣΩΣ και πάλι να συμφέρει...

Δημοσ.

Άστα φίλε. Επειδή ήταν προσφορά, έβαλα 45 ευρώ από κανα 20άρι που βάζω συνήθως, και ο δείκτης ανέβηκε 3 γραμμές αντί για 4 και λίγο που το έχω τσεκαρισμένο στο αμάξι μου.... Αν με ξαναδει ο συγκεκριμένος... :mad:

Μπα φίλε, έχει. Σε φάση που και πιο ακριβή όταν είναι, ΙΣΩΣ και πάλι να συμφέρει...

ουτε καν, αυτη την παπατζα την εχω ακούσει πολλες φορές απο τα παπαγαλακια στα βενζινάδικα και επειδη εχει τυχει και εχω ασχοληθεί και με τεχνολογία καυσίμων δεν ισχύει, απλα...

με 20 € (ή αν το θες αλλιώς 12,5 λιτρα) κάνω εντός πόλης 120 χλμ αυτό ειναι, τιποτα λιγότερο τιποτα περισσότερο...

Δημοσ.

Αν και υγραεριοκίνητος ήθελα να βάλω το κλασσικό 20€ μιας και είναι για το ζέσταμα ... αλλά νομίζω ότι χρειάζεται και η κάρτα shell;;

Στην επόμενη αντίστοιχη ημέρα ας ενημερώσει κάποιος (να βρω και την κάρτα :P )  

Δημοσ.

Αν και υγραεριοκίνητος ήθελα να βάλω το κλασσικό 20€ μιας και είναι για το ζέσταμα ... αλλά νομίζω ότι χρειάζεται και η κάρτα shell;;

οχι δε χρειάζεται, πας κανονικά και βάζεις στην τιμη της απλης...

• Like 1
Δημοσ.

Άστα... Όλοι την έχουμε πατήσει έτσι κατά καιρούς.. Αν είσαι σε κάποιο αστικό κέντρο κοίταξε να ξεχωρίσεις 1-2 πρατήρια που σίγουρα να μην κλέβουν και βάζε από εκεί, εγώ έτσι το έκανα και έχω δει τρομερή εξοικονόμηση στα καύσιμα!

Δεν χρειάζεται κάρτα. Εγώ χθες αφού έβαλα βενζίνη πήγα και έβγαλα την κάρτα (δεν το ήξερα καν ότι υπάρχει και μου το είπε η υπάλληλος ότι με τη v-power έχω και τους διπλάσιους πόντους) μιας και βάζω αποκλειστικά από Shell τα τελευταία 1-2 χρόνια..

Δημοσ.

Το παρήγγειλα κι εγώ πριν το ποσταρει ο φίλος και μπήκα να ενημερώσω αλλά με πρόλαβε. Θεωρώ πως όντως δεν υπάρχει δικαιολογία και είναι καλή τιμή.

έχει κάποιος καμία ενημέρωση από το κατάστημα?

παρήγγειλα και εγώ αλλά προς το παρών πέρα από την αυτόματη επιβεβαίωση δεν έχω κάποια απάντηση από το κατάστημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...