Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια χαρά βαθμολογία είναι τα 4.8 συμφωνώ.

εμένα έγινε και dispatched και το περιμένω μέσα στην άλλη εβδομάδα .

3left in stock .. 

• Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για αυτο το εβαλα για να δειξω οτι δεν υπαρχει κανενα θεμα με τον πωλητη... Αν και προσωπικα παντα απο το ebay ψωνιζω, αλλα το amazon εχει πολλους φανς...

Στο  ebay εχει και 5 διαθεσιμα αντι για 3.

αν και φαινεται σουπερ περιπτωση, εμενα μου αρεσουν με μεταλικο μπρασελε, βγαζω οφ συνηθως τα καουτσουκ :-(

Δημοσ.

για αυτο το εβαλα για να δειξω οτι δεν υπαρχει κανενα θεμα με τον πωλητη... Αν και προσωπικα παντα απο το ebay ψωνιζω, αλλα το amazon εχει πολλους φανς...

Στο  ebay εχει και 5 διαθεσιμα αντι για 3.

αν και φαινεται σουπερ περιπτωση, εμενα μου αρεσουν με μεταλικο μπρασελε, βγαζω οφ συνηθως τα καουτσουκ :-(

ΟΚ. Απλώς, γράφοντας "ΠΡΟΣΟΧΗ" έδωσες κακή εντύπωση για τον πωλητή !! No hard feelings :-)

Δημοσ.

Δεν εγραψα εγω το ΠΡΟΣΟΧΗ! B)

Ο ιδιος πωλητης εχει και αλλα ενδιαφεροντα ρολογια οπως αυτο
http://www.ebay.com/itm/Sekonda-3492-Gents-Stainless-Steel-Chronograph-Bracelet-UK-Seller-/271406002627?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item3f310ef1c3

Αλλα η Sekonda ειναι αξιοπιστη μαρκα?

Δημοσ.

Τρία Seconda που έχω στη συλλογή μου δε μου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα, Απλώς, σε αυτή την τιμή και σχέδιο, θα βρεις Lorus με μηχανές Seiko. Guaranteed !!!

Δημοσ.

Τρία Seconda που έχω στη συλλογή μου δε μου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα, Απλώς, σε αυτή την τιμή και σχέδιο, θα βρεις Lorus με μηχανές Seiko. Guaranteed !!!

Για δώσε κανένα Info για να ξέρουμε. ;)

Δημοσ.

εφυγε το timex αστραπή.. και απο amazon και απο ebay .Πολύ καλή προσφορά ! περιμένουμε και άλλες xouzel αν προκύψουν!

• Like 1
Δημοσ.

Η ξυριστική μηχανή δεν είναι κακή ιδέα, αλλά δεν βλέπω ποιό μοντέλο είναι. Δείτε εδώ.

Λοιπον μολις ηλθα απο πρατηριο.

Η ξυριστικη ειναι η HQ 6923.

σΕ Ελλαδα δεν τη βρηκα τη βρηκα μονο σε ανατολικο-ευρωπαικα κρατη (στυλ ρουμανια κτλ) αν και το κουτι ηταν στα Ιταλικα.

Κατα τη γνωμη μου δε λεει με την καμια.

Κυριως αφου βρηκα αυτη στα 11 ευρω

http://www.ebay.com/itm/Mens-electric-shaver-philips-HQ6990-NEW-Blue-02-/151261961671?pt=AU_HairRemoval&hash=item2337ea5dc7

Πλακα πλακα τη σκεφτομαι αν και εχω 2 αλλες philips κυριως για τα ξυραφακια τα οποια δε βρισκω κατω απο 10 ευρω(εδω 11 με τη μηχανη).Bebaia στη συσκευασι δε βλεπω ξτραφακια και μπαινω σε σκεψεις.......

Δεν ξερω αν θελει μπανανα βεβαια (μαλλον οχι ) αλλα δε βαζω και το χερι μου στη φωτια.....

• Like 1
Δημοσ.

....Κυριως αφου βρηκα αυτη στα 11 ευρω

http://www.ebay.com/itm/Mens-electric-shaver-philips-HQ6990-NEW-Blue-02-/151261961671?pt=AU_HairRemoval&hash=item2337ea5dc7

Πλακα πλακα τη σκεφτομαι αν και εχω 2 αλλες philips κυριως για τα ξυραφακια τα οποια δε βρισκω κατω απο 10 ευρω(εδω 11 με τη μηχανη).Bebaia στη συσκευασι δε βλεπω ξτραφακια και μπαινω σε σκεψεις.......

Δεν ξερω αν θελει μπανανα βεβαια (μαλλον οχι ) αλλα δε βαζω και το χερι μου στη φωτια.....

Ο πωλητής έχει μικρότερη βαθμολογία από εμένα και πουλάει ότι να 'ναι, αλλά παρήγγειλα μία μια και το amazon.uk την έχει 56 λίρες. Υπάρχει ρίσκο αλλά δεν χάνεις τα χρήματά σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...