Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την baby το ηξερα κι εγω αλλα 100 ευρω να επαιρνε την classic δεν υπηρχε εντελως καμια περιπτωση.

Η classic στην χαμηλοτερη τιμη που εχει παιξει ειναι περιπου στα 185 ευρω.

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψησταριά αερίου με βοηθητικό μάτι,LIDL 100E http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/SID-32BF6D4C-6B0F9371/www_lidl_gr/hs.xsl/oi-prosfores-mas.htm?id=195

Την έχω από πέρυσι, τη βγάζει κάθε χρόνο και είμαι υπερευχαριστημένος. η προηγούμενη έκδοση που έδινε μέχρι πριν 2 χρόνια με τις πέτρες (φυσικά αυτή δεν έχει), μου κράτησε 3+ χρόνια, εκτεθειμένη σε βορινό μπαλκόνι..

Δημοσ.

14-04-03a.jpg14-04-03b.jpg14-04-03c.jpg14-04-03d.jpg14-04-03e.jpg14-04-03h.jpg14-04-03g.jpg

όλα τα απορρυπαντικά και τα μαλακτικά Lenor

40% φθηνότερα με τη mas card

Οι προσφορές ισχύουν από 3/4 έως 5/4/2014 σε όλα τα καταστήματα λιανικής Μασούτης μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και έως 3τμχ ανά Α.Φ.Μ.

Δημοσ.

και σε επόμενο στάδιο μία εφαρμογή για πάρτυ μας με αυτόματο price alert απο σκρουτζ με Notification σε κινητά! :Ρ

©paylidis

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως αυτό που κάποιοι κοτσάρουν όλο τον κατάλογο του super market και διαφημιστικά βιντεάκια δεν μου αρέσει καθόλου.

• Like 3
Δημοσ.

Πάντως αυτό που κάποιοι κοτσάρουν όλο τον κατάλογο του super market και διαφημιστικά βιντεάκια δεν μου αρέσει καθόλου.

Δεν θα ξαναγινει. :P

• Like 2
Δημοσ.

Σήμερα στο μασούτη πήρα τη συσκευασία  με τις δύο ανταλλακτικές κεφαλές βουρτσίσματος

της Oral-B trizone από 10,99 €  στην τιμή των 7,69 €  ( έκπτωση 30% ).

Ρώτησα από πότε άρχισε η προσφορά και μέχρι πότε θα κρατήσει γιατί δεν υπήρχαν

τα ενημερωτικά καρτελάκια στα σχετικά ράφια  και αν ισχύει και για τα άλλα ανταλλακτικά

Oral-B  αλλά η ταμίας δε γνώριζε.  Μάλλον ούτε αυτοι πήραν χαμπάρι την έκπτωση. :huh:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...