z.z.sputnik Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Το δοκίμασε κανεις αν δεχονται το κουπονι των 6Ε λογω του 1+1? Το δοκίμασα σε υγρό των 25 μεζουρών στο Σκλαβενίτη, που είχε την ίδια προσφορά 1+1 και το πέρασε. 1
SKRUTZ Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Να και οι καφέδες-20%. Κάποιος από εδω δεν ρωτουσε ποτε θα κάνουν προσφορά στους καφέδες? Το θέμα είναι να έχουν στα ράφια γιατί τις περισσότερες φορές είναι άδεια. 1
tornado Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 καθε διμηνο ειναι στανταρ προσφορα οι καφεδες, οποτε στοκαρω καμια δεκαρια πακετα μην ξωμεινουμε κιολας
paylidis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Να και οι καφέδες-20%. Κάποιος από εδω δεν ρωτουσε ποτε θα κάνουν προσφορά στους καφέδες? Το θέμα είναι να έχουν στα ράφια γιατί τις περισσότερες φορές είναι άδεια. Παρών. Δεν εχει μείνει ούτε δείγμα καψουλας. Θα πάω για 7-8 κουτιά, αν βρω...
evmenis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Με τους καφεδες υπαρχει προβλημα γιατι δεν εχουν οριο στο ποσα θα παρεις και πανε μικρομαγαζα και σηκωνουν ολο το ραφι ,ειχα πεσει σε ενα τυπο σε παλιοτερη προσφορα με ξεχειλισμενο το καροτσι απο καφεδες ελληνικους ,μιλαμε για ποσοστητα οχι αστεια ,αφου στην αρχη νομιζα οτι ηταν υπαλληλος που παει να γεμισει το ραφι αλλα μετα τον ειδα να περιμενει σε ταμειο τιμολογιων. Φυσικα στο ραφι ουτε λεπι.
paylidis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2014 Με τους καφεδες υπαρχει προβλημα γιατι δεν εχουν οριο στο ποσα θα παρεις και πανε μικρομαγαζα και σηκωνουν ολο το ραφι ,ειχα πεσει σε ενα τυπο σε παλιοτερη προσφορα με ξεχειλισμενο το καροτσι απο καφεδες ελληνικους ,μιλαμε για ποσοστητα οχι αστεια ,αφου στην αρχη νομιζα οτι ηταν υπαλληλος που παει να γεμισει το ραφι αλλα μετα τον ειδα να περιμενει σε ταμειο τιμολογιων. Φυσικα στο ραφι ουτε λεπι. Για αυτό θα έπρεπε να μπει ένα όριο. Οχι πχ 3 τεμάχια μιας και είναι ελάχιστο (πινω 3 κουτιά την εβδομάδα) αλλά πάνω από 10-12 τεμάχια δεν εχει λογική... Έχω πετύχει και εγω το μπακάλη της γειτονιάς να κάνει αφαιμαξη σε καφέδες και γάλατα νουνου
history Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Ενδεικτικά, πάντως να αναφέρω ότι στα Carrefour το γάλα nounou kid έχει αρχική 8,40 και με την έκπτωση πάει 6,72 ενω στα άλλα παίζει στα 6,86 (Βασιλόπουλος, Σκλαβενίτης)....οσο για τον καφέ αυτή την εβδομάδα αγόρασα από βασιλοπ. Με sticker μείον 1 ευρώ, που θα είναι πάνω κάτω η έκπτωση Carrefour....για Nescafe των 200 αναφέρομαι... 1
JohnnyX Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Το δοκίμασε κανεις αν δεχονται το κουπονι των 6Ε λογω του 1+1? ναι φυσικα πηρα ουσιαστικα 2+2 και ειχα το -6€ (και 10% για τη θεσ/νικη εκεινη την ημερα)
2koykoy Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Το μυ μαρκετ ειχε καφε παπαγαλο λουμιδη 200γρ, 1.58€ .η προσφορα πρεπει να ειναι απο το προιον.επισης το καρφουρ οποτε εχω παει για καφεδες με -20%, οι τιμες που βαζει ειναι στο θεο.
SKRUTZ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Makro 11 Οκτωβρίου Βασιλόπουλος 10-11 Οκτωβρίου
patrickdrd Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δεν πιστευω να μιλατε για τα τυροπιτακια που τα ειχε 1 ευρω ο καρφουρος; αν λετε για αυτα πηρε δυο πακετα η γυναικα μου οποτε αν δεν ξαναγραψω απο αυτα θα ειναι! τα τρωω κι εγω τωρα edit: καλυτερα μου φαινονται κ εμενα απ τα αλλα που ηταν αερας κοπανιστος, οχι βεβαια οτι μ αυτα θα χορτασουμε, αλλα λεμε
panosfl22 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Να και οι καφέδες-20%. Κάποιος από εδω δεν ρωτουσε ποτε θα κάνουν προσφορά στους καφέδες? Το θέμα είναι να έχουν στα ράφια γιατί τις περισσότερες φορές είναι άδεια. Καλημερα, Σημερα 8:30 το πρωι στο carrefour Αλιμου, dolce gusto καψουλες μονο 3-4 κουτια σοκολατα και αλλα τοσα espresso ντεκαφ. Το ιδιο και στον Μαρινοπουλο Γλυφαδας....Συμφωνα με υπαλληλο τους υπαρχει ελειψη. Ξερει κανεις τι παιζει? Πως θα ''ζησουμε'' χωρις intenso.
drdedus Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Και να ήταν μόνο οι καφέδες.. χλωρινες χαρτια αλκοόλ κρέατα... Ειδικά αν παίξει -χχ% σε συνδυασμό με 1+1 η το δεύτερο -50% Και δεν είναι μόνο τα μικρομάγαζα είναι ακόμα και μεγαλύτερα τοπικά sm είναι οι ξενοδόχοι οι ταβερνιάρηδες κλπ Τουλάχιστον οι 2 τελευταίοι προτιμούν σε ζυμαρικά του lidl αυτό έχω παρατηρήσει στα Χανια.(lidl Πλατανια ίσως επειδή είναι πιο κοντά )
np91 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Καλημερα, Σημερα 8:30 το πρωι στο carrefour Αλιμου, dolce gusto καψουλες μονο 3-4 κουτια σοκολατα και αλλα τοσα espresso ντεκαφ. Το ιδιο και στον Μαρινοπουλο Γλυφαδας....Συμφωνα με υπαλληλο τους υπαρχει ελειψη. Ξερει κανεις τι παιζει? Πως θα ''ζησουμε'' χωρις intenso. Η λεξη ελειψη παντως ειναι η μονιμη δικαιολογια τους σε αυτη την αλυσιδα,αφου εχουν ελειψη τι βαζουν την προσφορα για να τρεχουν τα ζωα δηλαδη εμεις? εγω δεν ξαναπαταω σε αυτην την αλυσιδα μετα απο αυτου του ειδους την κοροιδια που εχω υποστει στο παρελθον με πολλες δηθεν προσφορες που παντα ομως εχουν ελειψη 2
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Η λεξη ελειψη παντως ειναι η μονιμη δικαιολογια τους σε αυτη την αλυσιδα,αφου εχουν ελειψη τι βαζουν την προσφορα για να τρεχουν τα ζωα δηλαδη εμεις? εγω δεν ξαναπαταω σε αυτην την αλυσιδα μετα απο αυτου του ειδους την κοροιδια που εχω υποστει στο παρελθον με πολλες δηθεν προσφορες που παντα ομως εχουν ελειψη εγώ το έχω παρατηρήσει με τις μπύρες πολλές φορές που βαζουν "προσφορά" είναι οντως απαράδεκτοι και φάινεται οτι το κάνουν εσκεμμένα.. Θα σας πώ γιατι... τότε με τις μπύρες στο Careffour στα Βριλήσσια είχα πάει 2 ώρες μετα την προσφορα ημέρας. Το συγκεκριμένο είναι άδειο δεν έχει κόσμο κοινός. Πάω λοιπόν 2 άτομα απο πελάτες μέσα στο κατάστημα όπως δηλαδή αναμενόταν. Εκεί λοιπόν που ηταν παραδοσιακά οι μπύρες που τις είχε και προσφορά είχε φέρει 2 παλέτες με άλλες.. (που δεν ηταν προσφορά) Την επόμενη που τελείωσε η προσφορά οι μπύρες επανήλθαν στην θέση τους....! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις