Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για το θεμα της φετας στο Carrefour και οχι μονο..
"Οχι θα ειναι καθε Σσββατο.Πολλες προσφορες να βγαινουν εδω.Πχ καθε δευτερα και τριτη μονο στα υπερμαρκετ carrefour εως τις 14:00μμ εχει -30% ολο το φρεσκο ψαρι με κουπονι και καθε τεταρτη και πεμπτη παλι εως τις 14:00μμ εχει -30% σε ολο το αρτοποιειο και ζαχαροπλαστειο με κουπονι."

Δημοσ.

Αν καποιος πρωινος τυπος παει στο καρφουρ για φετα ας μας πει αν βρηκε τις ακριβες πχ ηπειρος, δωδωνη με 5€ και σε πια περιοχη

Δημοσ.

Το κακο ειναι οτι μου φαινεται εχει κοψει την Βαλμα και παλι (οποτε θελει εχει ..οποτε θελει οχι)

Δημοσ.

Το κακο ειναι οτι μου φαινεται εχει κοψει την Βαλμα και παλι (οποτε θελει εχει ..οποτε θελει οχι)

Ποιες βρηκες;

Δημοσ.

HAPPY DAY* στα καταστήματα Carrefour, Carrefour

Μαρινόπουλος και Carrefour Express!

Ελάτε σήμερα Σάββατο 18.10, μέχρι και το κλείσιμο των

καταστημάτων και επωφεληθείτε της έκπτωσης:

-20% στα αναψυκτικά και τους χυμούς

*Εξαιρούνται τα καταστήματα σε Σαντορίνη, Σκιάθο,

Σκόπελο, Σύρο, Σκάλα Λακωνίας, Καστέλι Χανίων

*Ισχύει για τους κατόχους της κάρτας Club

*Ισχύει στα εταιρικά καταστήματα της Μαρινόπουλος Α.Ε

Δημοσ.

ΠΑντως μολις γυρισα απο το καταστημα της γειτονιας μου (Κουνουπιδιανα χανιων) και δεν ειχε εκπτωση στη φετα, οποτε μην τρεχετε τσαμπα τσεκαρετε απο πριν αν εχει εκπτωση η οχι.

Δημοσ.

Πήγα και είχε κανονικά έκπτωση. ( στο περιτύλιγμα έχει την κανονική τιμή και στο ταμείο με την κάρτα αφαιρείται το ποσό της έκπτωσης)

Μόνο σε φέτα δοχείο.

Έπαιρναν όμως πολύ.

πρώτη φορώ έβλεπα κόσμο να παίρνει πάνω από 2 κιλά φέτα!!!!

Δημοσ.

Πήγα και είχε κανονικά έκπτωση. ( στο περιτύλιγμα έχει την κανονική τιμή και στο ταμείο με την κάρτα αφαιρείται το ποσό της έκπτωσης)

Μόνο σε φέτα δοχείο.

Έπαιρναν όμως πολύ.

πρώτη φορώ έβλεπα κόσμο να παίρνει πάνω από 2 κιλά φέτα!!!!

Σε πιο καταστημα αθηνα? Ειχε ηπειρος? Δωδωνη?

Δημοσ.

Σε πιο καταστημα αθηνα? Ειχε ηπειρος? Δωδωνη?

Αμπελοκήπους ήμουν δίπλα και πέρασα.

Ήπειρος είχε, δωδώνη όχι από ότι είπαν, Όλυμπος λίγο, Λεσβιγάλ πολύ :P

για άλλα δεν πρόσεξα!

αλλά σκέψου περίμενα και 20 άτομα σειρά. (ευτυχώς έχει νούμερα και έκανα και άλλα ψώνια)

Δημοσ.

Μολις γυρισα απο το καταστημα Λαρισας.

Εχουν μεινει Χότος , Όλυμπος, και μια αλλοι που δεν προσεξα.

Πήρα ενα τενεκιε Χοτος (13,70 κιλά - κανονικά ειναι στα 14,2-14,50 κιλα) 114 ευρω και κατι ψιλά - 46 ευρω εκπτωση στα 68 ευρω.Ααα βγήκε και επιταγη 3 ευρω πηγα στα 65.Μια χαρα για φέτα Ελληνική 

Σε ΄γευστική΄ δοκιμοι που εκανα μολις μπηκα σπιτι η φετα ειναι αρκετα πικάντικη ,εύγευστη.Ουτε πολυ μαλακία αλλα σε καμια περιπτωση σκληρή.

Δημοσ.

Γαλαξίας

Mr. Proper 600ml €1,74 - €1,00 κουπόνι Επιθυμίες = €0,74 τελική

Σκλαβενίτης

Fairy Platinum 400ml €1,38 - €0,70 κουπόνι Επιθυμίες = €0,68 τελική

Δημοσ.

Μολις γυρισα απο καρφουρ ιλιον, ειχε αρκετη φετα δοχεια με 5€, ολες ηταν β' ονοματα, αγραφα, μαιναλο, βιγλα, κλπ. Ηπειρος, Δωδωνη κλπ ουτε λεπι!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...