Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο κρητικό πηρα εγω την φραπεδιερα του nescafe με τους καφέδες στα 27,90€.

Μονο μονο η καφέδες εχουν κάνα 20€

Τα μηχανάκια πάντως Με το λογότυπο του nescafe είναι αθάνατα.εχω 3 χειρος κ τα τρια τουλαχιστον 6 χρόνια δουλευουν ακόμη.

To θέμα είναι στα 27,90 είναι προσφορά  ? :unsure: Έχω την εντύπωση ότι πληρώνεις την φραπεδιέρα όπου την βρίσκεις στα 8-10Ε μια τέτοια.

ΥΓ: Ελπίζω και οι καφέδες να λήγουν σε κανονικό χρόνο και όχi τον 12/14.

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οχι!

Θα τυπωσεις 2 κουπονακια (-2.50) απο livesmart για το δυνατο μικρο πως λεγεται της σκιπ, θα βρεις συσκευασιες 26 μεζουρων με στικερ -2.5€ και με 0.85 τελικη χ2 = 1.70 θα παρεις 52 μεζουρες. (7.70 θα δωσεις αλλα θα παρεις και δωροεπιταγη 6 ευρω αφου εχει 100 ποντους εκαστο)

Με το ιδιο ονομα, θα το δεχτουν; Αν βαλω της μανας μου, φοβαμαι πως θα μου ζητησουν ταυτοτητα

• Moderators
Δημοσ.

Μελη εχουν παρει και με το ιδιο ονομα. Επισης εχουν αναφερει ολοι εδω, οτι τα livesmart δεν εχουν αναγκη ταυτοτητας (δεν ζητηθηκε σε κανεναν), αλλωστε δεν το γραφει πανω οτι απαιτειται καποια ταυτοποιηση οπως οι "αλλοι".

• Like 1
Δημοσ.

Εχω παει με 6 κουπονια live smart. αραδειαζεις παιρνεις φευγεις! Με ιδιο ονομα με διαφορετικο με σχεδον ιδιο. Ουδεν πρόβλημα μεχρι τωρα.

Παντως τείνω να πιστέψω πως ειναι θεμα καταστηματων. Σε καποια ζητουν σε καποια οχι και σε καποια ουτε εξακριβωση τετοιος ελεγχος. Αριθμο ταυτότητας πχ μου εχουν ζητησει ελεος...

• Like 1
Δημοσ.

Θα παω τη Τεταρτη για να επωφεληθω και το -10% που χουμε εμεις οι Σαλονικεις (  :devil:  ) και θα σας πω αν βρηκα στης γειτονιας μου και αν μου τα δεχτηκαν και τα 2.

Δημοσ.

Στο καρφουρ 22,70 περιπου.(την πετυχα στο καταστημα μαρινοπουλος που ειναι στην εξοδο του μετρο Αιγαλεω)

Nescafeδες+φραπιερα στο μαρινοπουλο

22.47 (+160 ποντοι στην καρτα club-οφελος 1.2e)

Το εχει στο καινουριο φυλλαδιο(μεχρι 29/11) στη σελ.22

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο για αύριο στο Βερόπουλο.

-20% στα γάλατα ψυγείου,στα μπισκότα και στα είδη μαναβικής.

Επεξ/σία από efkola
Δημοσ.

Ps πως κανω στο spoiler να εμφανιζεται κατευθειαν η φώτο και οχι το link?

Εγώ το κάνω ως εξής:

1. Αποθηκεύω τη φωτό στο pc

2. Πάω στο "περισσότερες επιλογές απάντησης"

3. Γράφω μέσα

[ /spoiler] και αφήνω τον κέρσορα ανάμεσα στα spoilers.

4. Παω στην "επισύναψη αρχείων"->Αναζήτηση, εντοπίζω τη φωτογραφία στο pc και μετά την επισυνάπτω.

5. Πατάω "προσθήκη σε μύνημα".

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ το κάνω ως εξής:

1. Αποθηκεύω τη φωτό στο pc

2. Πάω στο "περισσότερες επιλογές απάντησης"

3. Γράφω μέσα

[ /spoiler] και αφήνω τον κέρσορα ανάμεσα στα spoilers.

4. Παω στην "επισύναψη αρχείων"->Αναζήτηση, εντοπίζω τη φωτογραφία στο pc και μετά την επισυνάπτω.

5. Πατάω "προσθήκη σε μύνημα".

thanks aklostr θα το δοκιμασω
Δημοσ.

Μόνο για αύριο στο Βερόπουλο.

-20% στα γάλατα ψυγείου,στα μπισκότα και στα είδη μαναβικής.

Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα πουθενά να λέει για μπισκότα και έίδη μαναβικής και γάλατα

και στην διαφήμιση λέει μόνο για τα γιαούρτια -20%

Και στο application το ίδιο

Δημοσ.

Μακρο 19 Νοεμβρίου

2.jpg

Ps πως κανω στο spoiler να εμφανιζεται κατευθειαν η φώτο και οχι το link?

Βαζεις το λινκ μεσα στα tags
[img=λινκ]
Πιθανως εχει και επιλογη για ποσταρισμα εικονας το φορουμ αλλα δε το χω τσεκαρει.
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...