Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η απάντηση στη δεύτερη επισήμανσή σου, βρίσκεται στο φυλλάδιο του ΑΒ, Νο 21 (που ίσχυε μέχρι τη Τετάρτη 11/11) οπότε και ανέφερε αρχική τιμή 1,88 και "προσφορά" -30% κ στίκερ 0,70 με τελική 1,32. Το περίεργο δεν είναι η τιμή του 1,22 (1,88-35%=1,22) αλλά το 1,04 που πλήρωσες τη Δευτέρα, το οποίο από μία γρήγορη ματιά δεν κατάλαβα από πού προκύπτει...  :unsure: όχι ότι έχει σημασία-just sayin'

Και εγώ είχα αγοράσει το Κρις Κρις 1,04€! (και πήρα 2 τεμάχια).

Είχε κάποια έκπτωση από το ΑΒ από τις προηγούμενες μέρες (πριν την έκπτωση -35%), και μετά μαζί με το 35% ερχόταν τελική 1,04€

Δηλαδή εκμεταλευόσουν 2 συνδυαστικές εκπτώσεις του ΑΒ,

Μάλλον το πήραν χαμπάρι αργότερα και αφαίρεσαν την μικρότερη έκπτωση!

• Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανώς κ ξέρετε τί πληρώσατε, δεν το αμφισβήτησα, απλά επεσήμανα πώς προκύπτει η διαφορά Δευτέρας/ Σαββάτου καθώς και το ότι είτε με υπολογισμό του αρχικού 30% στο προιόν με στίκερ είτε χωρίς, είτε με το 35% είτε άνευ, δεν μου βγήκε το 1,04, και απορώ πώς το έβγαλαν οι ίδιοι στον ΑΒ... Προφανώς μου ξέφυγε κάποια περίπτωση συνδυασμού εκπτώσεων, αλλά θεωρητικά το ψωμί μέχρι κ την προηγούμενη Τετάρτη θα έπρεπε να βγαίνει 0,86 με τις δύο εκπτώσεις μαζί (1,32*35%), όπως έχει συμβεί σε αρκετά προιόντα στο παρελθόν.

Δημοσ.

Σημερα περασα απο ΑΒ και Μαρινοπουλο(τεως pm).Ο ΑΒ μας δουλευει παλι η εκπτωση στο πακετο 4 νουνου 2.74 απο 4,19!!!.Στον Μαρινοπουλο 2,19 και το καινουργιο στραγγιστο νουνου ,που δεν ειδα στον. ΑΒ(νομισματοκοπιο)απο 2,00 διαφιμηση στην TV εδωσα 1,60 τα 3.Προσεξτε την εκπτωση τουΑΒ των Βελγων.Βεβαια παλι θ πμ αδεια ραφια.

Δημοσ.

Σημερα περασα απο ΑΒ και Μαρινοπουλο(τεως pm).Ο ΑΒ μας δουλευει παλι η εκπτωση στο πακετο 4 νουνου 2.74 απο 4,19!!!.Στον Μαρινοπουλο 2,19 και το καινουργιο στραγγιστο νουνου ,που δεν ειδα στον. ΑΒ(νομισματοκοπιο)απο 2,00 διαφιμηση στην TV εδωσα 1,60 τα 3.Προσεξτε την εκπτωση τουΑΒ των Βελγων.Βεβαια παλι θ πμ αδεια ραφια.

Δεν κατάλαβα τίποτα....

• Like 7
Δημοσ.

Κάποιες προσφορές που ξεχώρισα στο φυλλάδιο του Θανόπουλου (για όποιον τον βολεύει να πάει)

11/11 έως 8/12

- Ψωμί τοστ σταρένιο με προζύμι Καραμολέγκος 680gr 1,08€

- κουβερτούρες Dessert Nestle 170gr ή 180gr 2+1 δώρο 

- χαρτιά υγείας, κουζίνας & χαρτομάντιλα Softex 1+1 δώρο

• Like 1
Δημοσ.

Πηγα ΑΒ για το -30% στις καψουλες Jacobs espresso . Εγω εχω tassimo . Παπαλα ...απατεωνια..χωρις να διευκρινιζει ειναι αλλες καψουλες ΜΟΝΟ (νομιζω για nespresso) . Ουστ απο εδω ξεφτιλας

• Like 1
Δημοσ.

Πηγα ΑΒ για το -30% στις καψουλες Jacobs espresso . Εγω εχω tassimo . Παπαλα ...απατεωνια..χωρις να διευκρινιζει ειναι αλλες καψουλες ΜΟΝΟ (νομιζω για nespresso) . Ουστ απο εδω ξεφτιλας

Ναι πιστεύω αναφέρεται στις κάψουλες jacobs. Αλλά θα έπρεπε να γράφει εξαιρούνται οι κάψουλες tassimo

http://www.ab.gr/medias/sys_master/h12/hde/8839575765022.png

• Like 1
Δημοσ.

Κατι κάψουλες καφε με σύντομη ημερομηνία λήξης με -50% στο Carrefour στα Χανιά (Μουρνιες)

Άσχετο η ζυγαριά ενός σε μια λαϊκή έκλεβε πάρα πολύ.

Μπορώ να τον "δώσω" κάπου? Θα ασχοληθεί κανεις?

• Like 2
Δημοσ.

Βάλε ο γάλα που πηρες από το σουπερ μαρκετ στη ζυγαριά και στείλτον αδιάβαστο μπροστά σε όλους και περίμενε το 100

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...