Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για 6 oral-b οδοντοκρεμες 10,47 , επιστροφη απο pockee 18

αν μιλάς για τα market in είναι στα 2,44€ το τεμάχιο. άρα πάει στα 14,64€ τα 6 κουτιά και το pockee δίνει 18 ευρώ. κέρδος 3.36€

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στον Γαλαξία οι oral b pro expert sensibilidade εχουν αρχικη 3,49 - 1,4 (έκπτωση καταστήματος) = 2,09€. Άρα στην 6άδα παίρνει κάποιος 5,46€. (pockee)

Οι oral b 3d wjite έχουν 3,99 - 1,60 = 2,39€ και στην 6άδα 3,66€. (pockee)

Πολύ καλά. 

Δημοσ.

ναι αγορασα , οι δεμενες ΔΕΝ περνανε ποτε στο pockee , αλλο barcode

Τον Οκτώβριο είχα πάρει δεμένες 1+1 oral b από Μασούτη και περάστηκαν κανονικά στο pockee.

Δημοσ.

Τον Οκτώβριο είχα πάρει δεμένες 1+1 oral b από Μασούτη και περάστηκαν κανονικά στο pockee.

μπορει να ειχαν το ιδιο barcode , απλα σκαναρετε και αν σου βγαλει το κουπονι το παιρνει , συνυθως ειναι αλλο, πολλες φορες διαφορετικες (ποιο παλιες η καινουργιες ) συσκευασιες του ιδιου προιοντος δεν το περναει γιατι εχουν αλλα barcode .

• Like 1
Δημοσ.

μπορει να ειχαν το ιδιο barcode , απλα σκαναρετε και αν σου βγαλει το κουπονι το παιρνει , συνυθως ειναι αλλο, πολλες φορες διαφορετικες (ποιο παλιες η καινουργιες ) συσκευασιες του ιδιου προιοντος δεν το περναει γιατι εχουν αλλα barcode .

αγόρασα απλές και όχι δεμένες! Ας δούμε αν θα γίνει η κατάθεση κανονικά!
Δημοσ.

Μολις γυρισα απο Γαλαξια. Πηγα να παρω τα Ariel Pods 3 σε 1. Στο ραφι η τιμη ηταν 12 και κατι. Ρωταω μια υπαλληλο και μου λεει ΔΕΝ ειναι σε προσφορα. Δεν ειχε καποιο καρτελακι με προσφορα. Με τα πολλα, ηρθε ενας αλλος υπαλληλος που μου ειπε οτι πρεπει να ειναι σε προσφορα τα εν λογω Ariel αλλα για σιγουρα πηγαμε σε ενα ταμειο για να τα δουμε αν οντως ισχυει. Και πραγματι ειναι σε προσφορα.

Απλα ξεχασαν να βαλουν το ταμπελακι της εκπτωσης στο ραφι. Πηρα 3 και πληρωσα 22,65. Με την εκπτωση του Pockee βγαινει η καθε συσκευασια 1,55 ευρω!!! Καθολου ασχημα :-)

• Like 1
Δημοσ.

Μολις γυρισα απο Γαλαξια. Πηγα να παρω τα Ariel Pods 3 σε 1. Στο ραφι η τιμη ηταν 12 και κατι. Ρωταω μια υπαλληλο και μου λεει ΔΕΝ ειναι σε προσφορα. Δεν ειχε καποιο καρτελακι με προσφορα. Με τα πολλα, ηρθε ενας αλλος υπαλληλος που μου ειπε οτι πρεπει να ειναι σε προσφορα τα εν λογω Ariel αλλα για σιγουρα πηγαμε σε ενα ταμειο για να τα δουμε αν οντως ισχυει. Και πραγματι ειναι σε προσφορα.

Απλα ξεχασαν να βαλουν το ταμπελακι της εκπτωσης στο ραφι. Πηρα 3 και πληρωσα 22,65. Με την εκπτωση του Pockee βγαινει η καθε συσκευασια 1,55 ευρω!!! Καθολου ασχημα :-)

Στον Γαλαξία της Αργυρούπολης μήπως? Μόλις γύρισα από εκεί και τα 30αρια Ariel δεν ήταν σε προσφορά, δεν υπήρχε το καρτελάκι στο ράφι και θεώρησα ότι υπήρχε παρανόηση από τα παιδιά εδώ. Τελικά, πήρα απλά τις σοκολάτες και τις οδοντόκρεμες και θα πάω αύριο και θα ζητήσω να πάρω τα Ariel με 7,55€.

Υπάρχει κάποιο link με την εν λόγω προσφορά μην έχουμε τίποτα σούξου - μούξου?

Δημοσ.

Αύριο πρωί πρωί σε γαλαξία! 

Αφήστε και τίποτα :ph34r:  :ph34r: !!

Θα πάω με την κοπέλα μου με δεύτερο pockee, θα ζητήσω δεύτερη απόδειξη και θα σηκώσω 12 για όλο το χρόνο.  :ph34r:

Ότι περισσέψει δικό σου :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...