Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είναι made in Germany προϊόν με όλες τις πιστοποιήσεις και τα χαρτιά μέσα. Προφανώς μπερδεύεται με τα jumbo

Εγώ πάντως δεν το πήρα έτσι το σχόλιο του skrutz. Νομίζω πως με τόσος πόλεμος που γίνεται εναντίων του lidl, αν κάτι συνέβαινε, θα το ακούγαμε σίγουρα. Μπορεί βέβαια να το εννοούσε και αλλιώς...

Πάρτο αλλιώς
  • Like 1
Δημοσ.

Αν χρειαστεί κάποιος ένα ανταλλακτικό, πχ λάστιχο, χερούλι κλπ, που θα το βρει σε αυτή του λίντλ;

Αυτό σίγουρα είναι ένα θέμα που δεν το σκέφθηκα αρχικά...πχ στη χύτρα που έχω τώρα είχε χαλάσει ο πλαστικός δακτύλιος χάρη στο οποίο "σφραγίζει" το καπάκι και κρατάει τον ατμό μέσα....βρήκα ανταλλακτικό ακόμη και για ΠΟΛΥ παλιά χύτρα, πολύ εύκολα.

Εκτός αν εκείνη του Lidl είναι αντιγραφή ή συμβατή με ανταλλακτικά επώνυμου κατασκευαστή (καθόλου απίθανο), τότε σε μερικά χρόνια τουλάχιστον, θα είναι πρόβλημα...και δεν αξίζει να σου αχρηστευτεί η χύτρα από κάτι μικρό ή/και αναλώσιμο.

Δημοσ.

Υπάρχει κανονικά service και εγγύηση για τα προϊόντα του Lidl. Για ένα θαμνοκοπτητικο που είχα αγοράσει έβρισκα πάντα ανταλλακτικά στο συγκεκριμένο service του μηχανήματος.

• Like 2
Δημοσ.

Υπάρχει κανονικά service και εγγύηση για τα προϊόντα του Lidl. Για ένα θαμνοκοπτητικο που είχα αγοράσει έβρισκα πάντα ανταλλακτικά στο συγκεκριμένο service του μηχανήματος.

Εγω να πω οτι service μπορεί να εχει αλλα μπορεί και να μην έχει ασε που ειναι μια πονεμένη, ακριβή και ψυχοφθόρος διαδικασία, και εξηγούμε

Οταν χάλασε ο καυστήρας απο μια ψησταριά γκαζιού που ειχα πάρει, κάλεσα το σερβις αφού ψάχτηκαν καμιά εβδομάδα με παρέπεμψαν με εμαιλ στην κατασκευάστρια εταιρεία στην γερμάνια απο οπου έπρεπε να το εισάγω εγω, τους κάλεσα πίσω να το πάρουν αυτοί και να το παραλάβω εγω απο κάποιο κατάστημα εδω στην Ελλάδα, οχι λεει εσείς θα το παραγγείλετε, ρώτησα λοιπον τους γερμανους και η τιμη του καυτήρα μαζι με τα έξοδα αποστολή ηταν περισσότερα από την τιμη που ειχα πάρει την ψησταριά

Εννοείται, την πέταξα και πείρα μια επώνυμη

• Like 4
Δημοσ.

Λάστιχο για χύτρα βρίσκεις εύκολα, την χύτρα δεν ξέρω αν θα βρεις στο lidl γιατί γίνεται χαμός συνήθως

Δημοσ.

Υπάρχουν κάποιες ενυδατικές κρέμες Nivea στον Γαλαξία για τις οποίες δίνει ο Γαλαξίας κουπόνι 1,5€ μέσω του https://www.trustanduse.com/και υπάρχουν και στο pockee με άλλο 1,5€, συνολικά 3€. Δεν το έχω δοκιμάσει, η κουνιάδα μου το εντόπισε :-D

Δημοσ.

Υπάρχουν κάποιες ενυδατικές κρέμες Nivea στον Γαλαξία για τις οποίες δίνει ο Γαλαξίας κουπόνι 1,5€ μέσω του https://www.trustanduse.com/και υπάρχουν και στο pockee με άλλο 1,5€, συνολικά 3€. Δεν το έχω δοκιμάσει, η κουνιάδα μου το εντόπισε :-D

Και πόσο κάνουν?

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος που έχει δοκιμάσει στην πράξη να εξαργυρώσει πόντους bonus της alpha bank στα ΑΒ να μου λύσει μία απορία; Άλλα μου είπε η άλφα, άλλα ο ΑΒ.

Πχ. τώρα τρέχει προσφορά όπου παίρνεις 20% εκπτωση αν εξαργυρώσεις κάποιους πόντους. (δες εικονα στο σποιλερ)

8844794331166.png

Αυτό στην πράξη τι σημαίνει ρε παιδιά; Ότι αν αγοράσω κάτι που κάνει πχ. 31 ευρώ θα εξαργυρωθουν 4.500 πόντοι ή έχω την επιλογή να πω στην ταμια να εξαργυρώσω τους 2.500 πόντους για τα πρώτα 30 ευρώ και το άλλο 1 ευρώ που απομένει μέχρι τα 31 ευρώ να μην έχει την έκπτωση του 20%?
Θέλω να πω χάνεις τζάμπα πόσους πόντους αν ξεπεράσεις κατά τι το bracket της κάθε υποπεριπτωσης;

Παρακαλώ να απαντήσουν όσοι το έχουν δοκιμάσει. ευχαριστω

Η εξυπηρέτηση της αλφα μου είπε ότι θα εξαργυρωθούν 4500 ποντοι, ενω η εξυπηρετηση ΑΒ οτι θα κοπουν 2 αποδειξεις. Μια για τα πρωτα 30 ευρω και μια για τα υπολοιπα...Αντε βγαλε ακρη

Δημοσ.

Η ταμίας θα σου εξαργυρώσει 2500 πόντους και θα πάρεις έκπτωση 30x20%=6 ευρώ, οπότε στην κάρτα θα χρεωθείς 30-6=24+1=25 αντί για 31.

• Like 1
Δημοσ.

Η ταμίας θα σου εξαργυρώσει 2500 πόντους και θα πάρεις έκπτωση 30x20%=6 ευρώ, οπότε στην κάρτα θα χρεωθείς 30-6=24+1=25 αντί για 31.

Σπουδαία τα Λαχανά, για να μαζεψω 2500 πόντους χρειάζεται να έχω αγορές 2500 ευρα ή 1500 υπό προϋποθέσεις. Και κερδίζω μόνο 6 €?. Καλύτερα να κοιτάξω να κάνω οικονομία ψωνιζοντας λιγότερα άχρηστα πράγματα....

• Like 7
Δημοσ.

Σπουδαία τα Λαχανά, για να μαζεψω 2500 πόντους χρειάζεται να έχω αγορές 2500 ευρα ή 1500 υπό προϋποθέσεις. Και κερδίζω μόνο 6 €?. Καλύτερα να κοιτάξω να κάνω οικονομία ψωνιζοντας λιγότερα άχρηστα πράγματα....

Συμφωνω, αλλα οχι αναγκαιο αυτο που λες. Σε διαφορες καρτες αμα ριξεις μια ματια δινουν 3000 ποντους δωρο με την εκδοση της καρτας και σε μερικες απο ο,τι καταλαβα και 2000 ποντους με την 1η αγορα σε καποια συνεργαζομενη επιχειρηση(θα το δω στην πραξη λιαν συντομως). Επισης αναλογα την επιχειρηση μπορει να παιρνεις 4 ποντους για 1 ευρω(ητοι στις συνεργαζομενες με το προγραμμα μπονους ποντων). Και εγω γενικα συμφωνω μαζι σου, αλλα βρεθηκαν καπως ετσι καποιοι ποντοι και ψαχνω πώς να τους αξιοποιησω σε καθημερινα πραγματα εξυπνα για να τελειωσουν.

Δημοσ.

Αντιγράφω από την σελίδα της Alpha bank: "Πραγματοποιώντας τις αγορές σας στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος με την κάρτα σας Alpha Bank Bonus, κερδίζετε 4 Bonus πόντους για κάθε 1 ευρώ!" Οπότε αν έτσι κι αλλιώς ψωνίζεις από εκεί τους 2500 τους μαζεύεις στα 625 ευρώ και τους μετατρέπεις σε έκπτωση. Δεν είπε κανείς να αγοράζεις άχρηστα πράγματα...

Δημοσ.

Αντιγράφω από την σελίδα της Alpha bank: "Πραγματοποιώντας τις αγορές σας στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος με την κάρτα σας Alpha Bank Bonus, κερδίζετε 4 Bonus πόντους για κάθε 1 ευρώ!" Οπότε αν έτσι κι αλλιώς ψωνίζεις από εκεί τους 2500 τους μαζεύεις στα 625 ευρώ και τους μετατρέπεις σε έκπτωση. Δεν είπε κανείς να αγοράζεις άχρηστα πράγματα...

Απλά λέω ότι καταναλώνεις πολύ φαιά ουσία για όλη τη διαδικασία και καλυτερα να πάρω μια σοκολατα λιγότερη και να παχυνω λιγοτερο από το να μπω στη διαδικασία....

Παντως τα εξι ευρω κέρδος τα μαζεύω με 200ευρω αγορές από ΑΒ και αν πληρωσω με bonus μαζεύω 4*200=800 πόντους bonus, οπότε κάτι γίνεται.

Μαλλον θα φτιαξω εξελακι για να ψωνιζω από εδώ και στο εξής.

Χάθηκαν οι απλές τιμιες προσφορές και οι χαμηλότερες τιμές ? Φανταστειται να βάλουν συστήματα πόντων και το πλαίσιο ή τα σκρουτζομαγαζα τί έχει να γίνει....

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...