Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hp color lazerjet cartridge 91% discount με 5 ευρώ στα Carrefour.
Για λεπτομέριες δείτε την photo
Link.png Site: SKROUTZ

πήγα σήμερα και είχε όλα τα χρώματα.Γενικά είχε πολλά αναλώσιμα και αξεσουάρ κουζίνας σε τιμες χώμα.
Απο 10 λεπτά μέχρι 2 ευρώ.

post-143398-0-25274300-1452894854_thumb.jpg

• Like 3
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγκεκριμένο carrefour ή ξες αν εχει σε ολα?

Ξέχασα να το αναφέρω.Ειναι στο κατάστημα τις Λ.Αθηνών......δεν γνωρίζω για τα υπόλοιπα

Δημοσ.

Απλά λέω ότι καταναλώνεις πολύ φαιά ουσία για όλη τη διαδικασία και καλυτερα να πάρω μια σοκολατα λιγότερη και να παχυνω λιγοτερο από το να μπω στη διαδικασία....

Παντως τα εξι ευρω κέρδος τα μαζεύω με 200ευρω αγορές από ΑΒ και αν πληρωσω με bonus μαζεύω 4*200=800 πόντους bonus, οπότε κάτι γίνεται.

Μαλλον θα φτιαξω εξελακι για να ψωνιζω από εδώ και στο εξής.

Χάθηκαν οι απλές τιμιες προσφορές και οι χαμηλότερες τιμές ? Φανταστειται να βάλουν συστήματα πόντων και το πλαίσιο ή τα σκρουτζομαγαζα τί έχει να γίνει....

Με τις κάρτες AMEX bonus σου δίνουν διπλάσιους πόντους οπότε μαζεύεις πόντους πιο γρήγορα.

Επίσης συνεργαζομενες επιχειρήσεις κάνουν προσφορές που και που.πχ ο κωτσοβολο έδινε 10000ποντους με αγορά smart tv παλαιότερα κ.ο.κ

Δημοσ.

Εγώ πάντως που από το Δεκέμβρη του 2014 που έχω τέτοια κάρτα και δεν την έχω χρησιμοποιήσει μέχρι σήμερα, έχω μαζέψει 23.000 πόντους. Κάθε λίγο και λιγάκι μου προσθέτουν.

Οπότε αν συνεχιστεί αυτό, δε νομίζω πως θα είναι τόσο δύσκολο να έχεις κάποιους πόντους για αγορές.

Περιμένω νέο PIN αυτές τις μέρες ώστε να τη χρησιμοποιήσω για πρώτη φορά, γιατί σε επιστολή μου είπαν ότι στις 31/1 θα χάσω 3.000 πόντους.

Δημοσ.

Που να ξέρω αν θα εχει για τον Epson c1100 μου τα έγχρωμα που θέλω, που να τρέχεις τώρα από Ημαθία Θεσσαλονίκη...

• Like 1
Δημοσ.

Που να ξέρω αν θα εχει για τον Epson c1100 μου τα έγχρωμα που θέλω, που να τρέχεις τώρα από Ημαθία Θεσσαλονίκη...

Παίζει να πάω μια βόλτα σήμερα, θα σου πω αν δω κάτι...

Δημοσ.

Ωραία, ευχαριστώ.

Ορίστε κι οι κωδικοί τους:

http://www.skroutz.gr/c/616/laser-toner.html?from=catspan&keyphrase=epson+c1100

Μόλις γύρισα από τα Carrefour Μακεδονία, μετά την σχετική βόλτα δεν βρήκα πουθενά κάτι σχετικό, έκανα μια ερώτηση σε έναν πωλητή και μου είπε ότι σταμάτησαν γενικά να φέρνουν είδη Η/Υ. Και όντως όσο γύρισα δεν βρήκα τίποτα. Ούτε εκτυπωτές, ούτε ποντίκια, τίποτα. Ούτε καν αναλώσιμα...

Hp color lazerjet cartridge 91% discount με 5 ευρώ στα Carrefour.

Για λεπτομέριες δείτε την photo

Link.png Site: SKROUTZ

πήγα σήμερα και είχε όλα τα χρώματα.Γενικά είχε πολλά αναλώσιμα και αξεσουάρ κουζίνας σε τιμες χώμα.

Απο 10 λεπτά μέχρι 2 ευρώ.

Βασικά, επειδή μιλούσα με έναν φίλο που είναι Αθήνα, Λεωφόρο Αθηνών έχει μόνο ένα Carrefour; Ή παίζει να τον στείλω σε άλλο;

Και toner είχε μόνο αυτά που αναφέρεις στα 5ευρώ; Εγώ δηλαδή που θα ήθελα μαύρο τόνερ για LaserJet είχε τίποτα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...