Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Μαρινόπουλος είναι supermarket ή Κρεοπωλείο;

Μόνο "προσφορές" σε μερικά είδη κρεάτων βλέπω (άντε και κανένα τυρί που και που).

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Μαρινόπουλος είναι supermarket ή Κρεοπωλείο;

Μόνο "προσφορές" σε μερικά είδη κρεάτων βλέπω (άντε και κανένα τυρί που και που).

Γιατι, εχει και τιποτα αλλο στα ραφια του να πουλησει? Ολα τα καταστηματα του ειναι "αδεια". Απορω πως εχει ακομα πελατες με τοσες ελλειψεις. Αν δεν κανει κατι συντομα, βλεπω να βαζει λουκετο.

• Like 1
Δημοσ.

Αφου χρωσταει συους προμηθευτες τα μαλλια της κεφαλης του που να βρει εμπορευμα.

Στη γειτονια μου στο ψυγειο των γαλατω εχουν βαλει μπουκαλια με νερο για να μην φαινονται αδεια και εχουν σταματησει να δεχοται πληρωμες λογαριασμων τι να λεμε.....

Τα μεγαλα θα επιβιωσουν τα μικρα ομως δεν τα βλεπω καλα.

Δημοσ.

Σωστός orck συμπληρώνω offtopic

Μόλις είδα ότι έχει διπλασιασμό Pringles -2€. Προβλεπω μάχη για τα παπαρακια.

Εξ ορισμού έχουν γίνει πόλεμοι στο παρελθόν για τα αντίστοιχα γυναικεία γεννητικά μέρη. Καιρός ήταν να γίνει μια μάχη και για τα αντρικά...

• Like 5
Δημοσ.

My market croissants βουτύρου Χρυσή ζύμη 300gr από 2,20€ στα 1,65€ με τον διπλασιαμό του pockee στα croissants βουτύρου Χρυσή ζύμη 300gr. -1€ πάει τελική στα 0,65€ το τεμάχιο

• Like 4
Δημοσ.

Προμηθευτική βλέπω στα 1.70 τα 165g.

Ο Μασούτης τα είχε νομίζω -30%

Δεν ξέρω αν τρέχει ακόμα η προσφορά. Προηγούμενη βδομάδα έτρεχε

Θεσσαλονικη δεν εχουμε Προμηθευτικη :(

Μασουτη δεν βλεπω να εχει κατι στο φυλλαδιο του. Αλλα θα περασω το απογευμα να δω αν ισχυει κατι τετοιο.

Δημοσ.

My market croissants βουτύρου Χρυσή ζύμη 300gr από 2,20€ στα 1,65€ με τον διπλασιαμό του pockee στα croissants βουτύρου Χρυσή ζύμη 300gr. -1€ πάει τελική στα 0,65€ το τεμάχιο

Ισχύει και στο Βεροπουλο, μόλις τα πέρασα!

• Like 3
Δημοσ.

το γάλα εκλεκτό νουνου κυκλοφορεί με έκπτωση -0.25€ σχεδον σε όλα τα σούπερ μάρκετ, με το διπλασιασμό του πόκι -0.40€ βγαίνει το λίτρο 0.73-0.74€  (1.38-0.25-040), προσοχή να συμμετέχει το κατάστημα στο πόκι

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...