Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μεγαλη προσφορα ομως ειναι εδωγια τις γυναικες... Στον Σκλαβενίτη

Nivea cellural anti-age απο 15.5€ στα9.5€ και το pockee δινει -5€.τελικη 4.5€ το τεμάχιο.

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 1
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

http://www.ebloko.gr/

Δεν ξερω τι ακριβως παιζει,αλλα οποτε παω στην γενικη ταχυδρομικη βλεπω κουτες με το λογοτυπο.Με μια ματια βλεπω να υπαρχουν ορισμενα προιοντα με συμπαθητικες τιμες.

Δημοσ.

Δεν ξερω τι ακριβως παιζει,αλλα οποτε παω στην γενικη ταχυδρομικη βλεπω κουτες με το λογοτυπο.Με μια ματια βλεπω να υπαρχουν ορισμενα προιοντα με συμπαθητικες τιμες.

έχω αγοράσει 2-3 φορές. Καλές τιμές και ποιοτικά προϊόντα,τουλάχιστον σε αυτά που πηρα

Δημοσ.

Των ίδιων ιδιοκτητών είναι οι εταιρίες.

Δημοσ.

Μόλις μπήκαν τα χρήματα απο το pockee για χθεσινή συναλλαγη απο τον Σκλαβενιτη.

Μια χαρα οι κρεμουλες για την γυναικα με 4.5€....

Δημοσ.

Βρήκες νύχτας; Δηλαδή μπλε χρωμα;

Γεματο το ραφι στον Σκλαβενιτη Βριλησσίων πισω απο το μετρο Δ.Πλακεντίας
  • Like 1
Δημοσ.

ebloko

Πήρε το μάτι μου κάτι μέλια, όπου ο παραγωγός τα πουλάει 30-40% ακριβότερα στο μαγαζί του... και πέρυσι που πήγα, δε σήκωνε παζάρια (και φυσικά έφυγα). Μάλιστα με είχε αποκαλέσει τρελή όταν του ζήτήσα να πάρω πευκόμελο 500ml κάτω από 5 ευρώ. :rolleyes: Αύριο θα πάω μαζί με τον άντρα μου, να τον τρελάνουμε παρέα. :lol:

Στα υπόλοιπα προϊόντα δεν πρόσεξα τπτ το ιδιαίτερο. Μάλιστα πολλά προϊόντα τα έχω βρει πολύ φθηνότερα σε super market και σε παντοπωλεία με ποιο εξωφρενικό παράδειγμα το Αραβοσιτέλαιο 2L Μοτάκης που στο ebloko έχει 4.23, ενώ στα Ελληνικά Μάρκετ έχει 3.53. :confused:

Οδική βοήθεια για 1έτος με 9.90 (που αναφέρθηκε σε προηγούμενες σελίδες)

Δεν διατίθεται σε όλα τα βενζινάδικα ΕΚΟ, αλλά μόνο σε επιλεγμένα. Πάρτε κάνα τηλ για να βρείτε το κοντινότερο, διότι εγώ έκαψα τζάμπα 10χλμ βενζίνη.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά μόλις γύρισα από ΑΒ.

Έχει τις κρέμες σώματος dove ρόδι, αμύγδαλο, καρύδα, και μια ουδέτερη στα 2 ευρώ η μία. Με την κάθε μία παίρνεις 60 πόντους. Επίσης για συνολική αγορα(όχι στην ίδια απόδειξη δλδ) προϊόντων dove αξίας 25 ευρώ σου δίνει άλλη μια 6ευρη. Νομίζω χωρίς να έχω υπολογίσει ακριβώς ότι σ βγαίνουν τζάμπα.

• Like 5
Δημοσ.

\

Έχει τις κρέμες σώματος dove ρόδι, αμύγδαλο, καρύδα, και μια ουδέτερη στα 2 ευρώ η μία. Με την κάθε μία παίρνεις 60 πόντους. Επίσης για συνολική αγορα(όχι στην ίδια απόδειξη δλδ) προϊόντων dove αξίας 25 ευρώ σου δίνει άλλη μια 6ευρη. Νομίζω χωρίς να έχω υπολογίσει ακριβώς ότι σ βγαίνουν τζάμπα.

αν παρω στην ιδια αποδειξη 13χ2 =26 ευρω κρεμες dove θα παρω 60χ13+60=840 ποντους?

δηλαδη 4 εξαρες δωροεπιταγες=24 ευρω και μενουν και 40 ποντοι?

επιβεβαιωσε αν μπορεις...

• Like 1
Δημοσ.

Έχει τις κρέμες σώματος dove ρόδι, αμύγδαλο, καρύδα, και μια ουδέτερη στα 2 ευρώ η μία. ... βγαίνουν τζάμπα.

Ποιες είναι αυτές; Καμιά φώτο;;

Δημοσ.

H dove dermaspa goodness πρεπει να ειναι...αλλα στην τιμη καταλογου λεει 6 ευρω...

θα την εχουν 2ευρω και αυριο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...