Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το φυλλάδιο του Bazzar (από 27/6 έως 4/7)

BLE πορτοκαλάδα 4x330, 50% έκπτωση (από 1,92€---> 0,96€), μείον 0,40€ από Pockee τελική τιμή 0,56€

PURE COLA 6x330ml 50% έκπτωση (από 2,63€--->1,31€), μείον 0,40€ από Pockee τελική τιμή 0,91€

Τα κουπόνια του pockee ισχύουν έως 30/6

• Like 7
  • Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

O AB εχει σχεδόν όλες τις ταμπλέτες πιάτων Fairy σε διαφορες προσφορες με τιμές 0,16 - 0,20 ανα ταμπλέτα, σε μικρές και μεγάλες συσκευασίες.

Δημοσ.

Για αυτά τα ξυραφάκια τι λέτε;

http://www.gearbest.com/razor-blades/pp_329566.html

Είναι μαϊμού (φυσικά) για gillette fusion, αλλά στα €2,70 η τετράδα έχει καλές κριτικές.

συνήθως δεν είναι μαϊμού ,άλλα τα gillete που προορίζονται για την κινεζική αγορά (κατώτερης ποιότητας από τα δικά μας) , για την τιμή τους είναι μια χαρά. 

• Like 1
Δημοσ.

συνήθως δεν είναι μαϊμού ,άλλα τα gillete που προορίζονται για την κινεζική αγορά (κατώτερης ποιότητας από τα δικά μας) , για την τιμή τους είναι μια χαρά. 

Παντως εγω που ειχα παρει Gillette Mach 3 Turbo απο αλλο κινεζοκαταστημα, ηταν πολυ κατωτερα απο τα γνησια. Ενω τα κανονικα που αγοραζω απο εδω μου πηγαινουν περιπου 3 με 4 ξυρισματα, με τα κινεζικα ουτε 1 ξυρισμα μου εβγαζε. Ηθελα και δευτερο για ενα ξυρισμα!

• Like 1
Δημοσ.

^

Είχα πάρει πριν 4-5 χρόνια τα αντίστοιχα "Μach3" απ'το AliExpress (μάρκα Oringinal). Τα πρώτα ξυρίσματα ήταν μια χαρά, αλλά απ'το 4ο ξύρισμα και μετά... έγδερναν πολύ περισσότερο σε σχέση με τα αυθεντικά κι έτρωγαν πέταμα.

Για την εξευτελιστική τιμή που έχουν αξίζουν... αρκεί βέβαια να μη τα βιάζεσαι. Γιατί με δωρεάν μεταφορικά, θυμάμαι πως περίμενα 45-50 μέρες μέχρι να έρθουν.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά δεν τα βιάζομαι, απλά έπεσα επάνω τους και μια και θα πάρω και κάτι άλλο από εκεί θα βάλω 2 πακέτα να βρίσκονται.

Το θέμα που με προβληματίζει είναι της υγιεινής.  Μάλλον πρέπει να τα βράσω πριν τα βάλω πάνω μου ... που να ξέρεις τι κουβαλάει πάνω του ο ταλαίπωρος Κινέζος που τα έφτιαξε. 

Δημοσ.

Ξυράφια και λοιπά ούτε καν από κινα και παρόμοια μέρη...απλά σκεψου να έχει κάτι ο καθε φουκαρας από εκεί και μετά να ψαχνεσε για 2 και 3 ευρώ π γλυτωσες...

• Like 3
Δημοσ.

Φαντασου δε λεει καν τη μαρκα μη φανε και μηνυση !

Δημοσ.

Στον ΑΒ έχει τα πετιτ μαρσεγε -40% συμμετέχουν και οι δεμένες συσκευασίες 1+1δωρο αφρολουτρο 650μλ οπότε με 3,29€ τελική παίρνεις 2 μπουκάλια...βγαινει 2,5€/λτ που είναι από τις πιο φτηνές τιμές για αφρολουτρο

Δημοσ.

Στο mymarket πήρα χθες δεμένη προσφορά αφρόλουτρα "Παπουτσάνης aromatics spicecake" 1+1 δώρο (500ml + 500ml) σε τιμή 1,90

1,90 € τιμή λίτρου, εξαιρετικό προιόν και υποστηρίζουμε Ελληνική εταιρεία.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...