Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις ήρθα από μπαζάρ μοσχατου κ μόλις ειδα ότι μ χρέωσαν 1,18 την Γκριν κολα ενώ στο ράφι έγραφε 0,99 το ειδα μόλις ήρθα σπιτι ???? πήρα κ δυο φα με 2,55 - 2 από ποκι 55 λεπτά το ενα μιας κ δε πρόλαβα τα τσάμπα της προηγούμενης εβδομαδας

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις ήρθα από μπαζάρ μοσχατου κ μόλις ειδα ότι μ χρέωσαν 1,18 την Γκριν κολα ενώ στο ράφι έγραφε 0,99 το ειδα μόλις ήρθα σπιτι ???? πήρα κ δυο φα με 2,55 - 2 από ποκι 55 λεπτά το ενα μιας κ δε πρόλαβα τα τσάμπα της προηγούμενης εβδομαδας

τα fa το bazar τα έχει προσφορά? εγώ ούτε στο κατάστημα τα είδα ούτε στο φυλλάδιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τα fa το bazar τα έχει προσφορά? εγώ ούτε στο κατάστημα τα είδα ούτε στο φυλλάδιο.

το ειχε σαν προσφορα στα 2,55 το σκαναρα με την εφαρμογη και μου εβγαλε -2 ευρω! οποτε 55 σεντ τα 750 μλ δεν ειναι ασχημα!στο μπαζαρ μοσχατου πηγα

Επεξ/σία από Dynamics
Δημοσ.

Ήταν Στο προηγούμενο φυλλαδιο. Μόλις πήγα και το τσέκαρα. Τώρα η τιμή είναι 5.10.άρα δεν αξίζει

για ποιο σούπερ μάρκετ μιλάς?

Το βαζαρ του Μοσχάτου μόνο  έχει αυτή την τιμή 2.55 και εάν υπάρχουν τεμάχια ακόμα.

Δημοσ.

Στον γαλαξία βγαίνει 1 με μείον ,33

Μείον ποκι .60 τελική

Δημοσ.

Αφού σας ενδιαφέρει η green cola βάλτε στο πρόγραμμα οτι από Δευτέρα στο lidl θα χει τα 6*330ml με 1,99€...

Προσοχή!απο Δευτέρα 11/7

Δημοσ.

Αφού σας ενδιαφέρει η green cola βάλτε στο πρόγραμμα οτι από Δευτέρα στο lidl θα χει τα 6*330ml με 1,99€...

Προσοχή!απο Δευτέρα 11/7

Δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων μέσω pockee μιας και το lidl (όπως και ο ΑΒ) δεν συνεργάζονται;)
Δημοσ.

Δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων μέσω pockee μιας και το lidl (όπως και ο ΑΒ) δεν συνεργάζονται;)

Ποιος μίλησε για επιστροφή κτλ; Σε αυτή τη τιμή δε παίζε πουθενά αλλου η εξάδα(ξαναλέω από 11/7)

Δημοσ.

Ήταν Στο προηγούμενο φυλλαδιο. Μόλις πήγα και το τσέκαρα. Τώρα η τιμή είναι 5.10.άρα δεν αξίζει

τι στο καλο δεν αλλαξαν τις τιμες?γιαυτο πληρωσα τι γκριν κολα στα 1,18?

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος μίλησε για επιστροφή κτλ; Σε αυτή τη τιμή δε παίζε πουθενά αλλου η εξάδα(ξαναλέω από 11/7)

Όποιος θέλει κουτάκια (για πολλούς λόγους.. και εγώ τα προτιμώ συνήθως) φυσικά και το 1,99 είναι όντως σούπερ τιμή (1 ευρώ το λίτρο) και θα πάρω και εγώ αλλά όποιον δεν τον ενδιαφέρει το αν θα είναι κουτάκι η μπουκάλι (πχ κάποιος που θα την πάρει για να την πιει την ίδια μέρα) δεν υπάρχει σύγκριση καθώς στα 60 λεπτά το 1,5 λίτρο είναι 40 λεπτά το λίτρο.. άλλο 1 ευρώ το λίτρο και άλλο 40 λεπτά  (προσωπικά πήρα 3 μπουκάλια απο Γαλαξία δίπλα μου σε συνδυασμό με Pockee να υπάρχουν) :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...