Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Zewa deluxe μπλε 5 δια 2=2,45 - 1 pockee=1,5 για 8 ρολά, γαλαξίας

πέντε δια 2? τι εννοείς? Εγω βλέπω οτι το ένα κάνει 2.95-1=1.95

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Αν θελετε να το συνεχισετε το οφτοπικ για τα αποσμητικα, μπορειτε να ανοιξετε νεο θεμα στο μπλα μπλα.

Ευχαριστω.

• Like 6
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω κι εγώ τα Barilla στον Σκλαβενίτη με 2 + 1 δώρο, που συνδιάζονται με ποκι

Επίσης τα μπιφτέκια Μιμίκος που έχουν διπλασιασμό βγαίνουν 2,86€ - 2χ0,80 = 1,26€

• Moderators
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω κι εγώ τα Barilla στον Σκλαβενίτη με 2 + 1 δώρο, που συνδιάζονται με ποκι

Για τo πρωτο υπαρχει καλυτερη τιμη. Εχει αναφερθει. Μαρινοπουλος 40%, βγαινει 1 ευρω φτηνοτερο ολο το σετ των 2 - 12 πακετων, 10% δηλαδη επιπλεον χαμηλοτερη αμεση (ταμειου) τελικη τιμη /  15% πιο κατω στην εμμεση μετα τις επιστροφες.

Δημοσ.

Billy Jealousy White Knight Gentle Daily Facial Cleanser (997ml)

Υγρό σαπούνι για πλύσιμο μούρης   ^_^ . (μικτές προς λιπαρές επιδερμίδες)

Το χρησιμοποιώ 5+ χρόνια κάθε πρωί και μετά από κάθε ξύρισμα και είμαι πολύ ευχαριστημένος. 

Συνήθως το αγόραζα με κάποιο πλάγιο τρόπο από US (Link.png Site: συσκευασία_των_236ml' ) @  $20

Έχει βγάλει και μεγάλο μπουκάλι (Link.png Site: 997ml ) @ $65

Το γλέντι  είναι πως στο Link.png Site: Γερμανικό_Amazon' το βρήκα στα 9€

Πήρα 4 κομμάτια με 56,47€ συνολικά.

Μάλλον θα φάω άκυρο αλλά αν κάτσει έχουν μείνει 9 κομμάτια για όποιον ενδιαφέρεται.

Τα στείλαν ήδη!  :-D 

Το διόρθωσαν και σήμερα έχει  EUR 56.15 το μπουκάλι+ shipping +tax. Lucky me  :devil:

Σήμερα 30/08 τo uk Amazon το έβαλε στα £13.98

Link.png Site: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B00AG0N4HK

στο DE είναι στα EUR 63.99

Link.png Site: https://www.amazon.de/gp/product/B00AG0N4HK

• Like 3
Δημοσ.

Για τo πρωτο υπαρχει καλυτερη τιμη. Εχει αναφερθει. Μαρινοπουλος 40%, βγαινει 1 ευρω φτηνοτερο ολο το σετ των 2 - 12 πακετων, 10% δηλαδη επιπλεον χαμηλοτερη αμεση (ταμειου) τελικη τιμη /  15% πιο κατω στην εμμεση μετα τις επιστροφες.

Ο Μαρινόπουλου ξανά έβαλε αυτή την εβδομάδα πάλι 40% Barilla? η προηγούμενη έχει τελειώσει .

• Like 1
Δημοσ.

Ο Μαρινόπουλου ξανά έβαλε αυτή την εβδομάδα πάλι 40% Barilla? η προηγούμενη έχει τελειώσει .

Ναι έχει όλα τα ζυμαρικά -40% εως 31/8

Δημοσ.

καλα ζυμαρικα ειχε αλλα τα καλα τα μελισσα και τα μισκο δεν υπηρχαν...ειχε μονο τα ιταλικα...

Στα ποτα jack daniels με εκπτωση 19 ευρω

• Moderators
Δημοσ.

Δεν σταματησε, δεν τελειωσε κατι, μεχρι 31-8 ηταν εξαρχης η προσφορα.

Δημοσ.

Στα s/m ΙΝΚΑ (Κρήτη) με χρήση της bonus card INKA, τα μπιφτέκια MIMIKOΣ 360gr :

2.01 (30% έκπτωση) - 1,6 (διπλασιασμό pockee) = 0,41 ευρώ (τελική τιμή)

• Like 2
Δημοσ.

Όποιος Σαλονικιός ψάχνει για μπαταρίες με -50%, Carrefour Express Δελφών (Θεσσαλονίκη) υπάρχει ακόμα αρκετή ποσότητα τόσο μάρκας Carrefour (10+10 δώρο 5.54 : 2 = 2.77), όσο και σε κάτι 14άδες αλκαλικές μάρκας Stacell (4.03 : 2 = 2.01).

Επίσης υπάρχουν και κάποιες Toshiba και Carrrefour όλων των μεγεθών, δυστυχώς δεν συγκράτησα τιμές, αλλά όλες πάνω κάτω στα ~2.50 παίζουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πέντε δια 2? τι εννοείς? Εγω βλέπω οτι το ένα κάνει 2.95-1=1.95

εκανα λάθος 2,95 κάνουν μειον 1, 1.95 όπως λες

αλλά ειναι καλή τιμή

Επίσης

Dixan κάψουλες 14τμχ ή 16τμχ με 50% κάνουν 3,45 μειον 1 από pockee= 2.45

Επεξ/σία από coyote2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...