Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ariel δεν ειναι συνδιαστικη προσφορα και γιαυτο εσπευσαν να εξαιρεσουν 2 αλυσιδες....εκ των υστερων!

Για να μην εκτεθουν ομως θα πληρωδουν ολα τα σημερινα ariel.

• Απαντ. 19,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ακριβώς.το pockee για τα περισσοτερα προιοντα μας τελείωσε.εγω προσωπικα το χρησιμοποιώ μονο οταν ειναι πολύ καλη η προσφορά και σε πραγματα που συνδιαζονται μόνο.οπως με τα zewa που στοκαρα για ενα χρόνο.

• Like 2
Δημοσ.

Το ariel δεν ειναι συνδιαστικη προσφορα.

Το ότι το Mymarket αναγράφει τις τελικές τιμές στις αποδείξεις, δε λέει κάτι.

Στα ράφια, αλλά και στις διαφημίσεις αναγράφεται και η αρχική τιμή.

2dt7x2p.jpg

• Moderators
Δημοσ.

Τιμη σοκ ελεγε στις διαφημισεις. Προσφορα ειναι.

Για μενα προσωπικα αυτα τα κουπονια που εξαιρουν συνδιασμο ειναι σαν να μην υπαρχουν.

Παμε για αλλα.

• Like 5
Δημοσ.

Το ότι το Mymarket αναγράφει τις τελικές τιμές στις αποδείξεις, δε λέει κάτι.

Στα ράφια, αλλά και στις διαφημίσεις αναγράφεται και η αρχική τιμή.

Τοτε γιατι τρεξαν να εξαιρεσουν το my market?

Δημοσ.

στον ΑΒ που τρέχει προσφορά -30% για τα κατεψυγμένα έχει τις πίτσες pillsbury με έκπτωση 2€ και συνδυάζεται , για την πίτσα με τα 3 τυριά η τελική τιμή είναι 5.35€ (2τμχ των 715γρ) , λίγο παραπάνω βγαίνει για αυτην με το ζαμπόν/μπεϊκον

• Like 1
Δημοσ.

Έχω πολλά Pockee και τα ariel δεν εξαιρούνται από κανένα σούπερ μάρκετ σε κανένα από τα Pockee μου. Αλλά και σε ένα φίλο μου που και αυτός έχει πολλά δεν τα εξαιρούν.  Μάλιστα κοιτάζω έκπληκτος τα Post με τις εξαιρέσεις. 

Δημοσ.

Έχω πολλά Pockee και τα ariel δεν εξαιρούνται από κανένα σούπερ μάρκετ σε κανένα από τα Pockee μου. Αλλά και σε ένα φίλο μου που και αυτός έχει πολλά δεν τα εξαιρούν.  Μάλιστα κοιτάζω έκπληκτος τα Post με τις εξαιρέσεις. 

Όχι απλά εξαιρούνται, αλλά το γράφει και με έντονα κόκκινα γράμματα "Δεν ισχύει" δίπλα στο My Market. Μήπως είναι θέμα ενημέρωσης της εφαρμογής;

• Like 1
Δημοσ.

βάλε και -1€

απο nestlenoiazomai.... να στοκάρουμαι...

Σημερα βρηκα στα ΑΒ τσυσκεβασιες νεσκαφε με εξτρα -1€

μαζι και το κουπονι και την προσφορα (τα δεχεται ολα) οποτε το καθε κουτι βγηκε 3,2€ μιση τιμη....

Δημοσ.

μαζι και το κουπονι και την προσφορα (τα δεχεται ολα) οποτε το καθε κουτι βγηκε 3,2€ μιση τιμη....

Το εξηγεις λιγο πιο αναλυτικά; Υπαρχει συσκευασία που αντι για 4,98 πουλιέται 3.98; και 1 €κουπονι; Πως βγηκαν οι υπολοιπες εκτπωσεις

Δημοσ.

Το εξηγεις λιγο πιο αναλυτικά; Υπαρχει συσκευασία που αντι για 4,98 πουλιέται 3.98; και 1 €κουπονι; Πως βγηκαν οι υπολοιπες εκτπωσεις

ο φιλος πιο πανω πρεπει να βρηκε συσκευασια με sticker -1e και το συνδυασε με κουπονι -1ε απο το nestle noiazomai.

Δημοσ.

Πηγα αγόρασα καφέδες άλλα δυστυχώς δεν είδα να έχει με sticker -1.

Δημοσ.

Στον ΑΒ Αγίου Δημητρίου στο ταμείο έχει προσφορά σε κάρτες ανανέωσης Vodafone, 10 και 20 ευρώ, με 30% έκπτωση. Αν ενδιαφέρει κανένα :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...