Fotis_Greece Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δευτερη φορα στην πολυκατοικια μας, μερα μεσημερι 1.30. Ο ανθρωπος γυρναγε απο το σουπερ μαρκετ και χτυπηθηκε πολυ ασχημα στο προσωπο και νοσηλευτηκε σε νοσοκομειο. Ο αφρικανος του πηρε το πορτοφολι με τα λιγοστα που του απομειναν απο τα ψωνια. Δεν μας σωζει τιποτα εδω στην Κυψελη, εχω βαλει και μεγαλη καμερα στην εισοδο και μεγαλο αυτοκολλητο με εικονα καμερας στην πορτα οτι επιτηρειται ο χωρος αλλα δεν μασανε.. Εχω δωσει το βιντεο στην αστυνομια και ελπιζω και ο κοσμος που θα το δει αν μπορει να τον αναγνωρισει. Τουλαχιστον δειξτε το περιστατικο στους δικους σας για να προσεχουν οταν μπαινουν μεσα στο κτιρια. Και προσοχη τις μερες του μηνα που παιρνουν συνταξη, ξερουν αυτοι, γιαυτο επιτιθονται μεσημερι. Παντα κλεινουμε την πορτα πισω μας. Γνωριζω τουλαχιστον 5 τετοια περιστατικα στην ευρυτερη γειτονια μας προσφατα. http://www.youtube.com/watch?v=Ivc0xqnABug
kostas_dr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Γενικά, θέλει τρομερή προσοχή όπου και να μένεις. Τώρα ειδικά στην Κυψέλη...
gokuthelegend Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Το αυτοκόλητο που έχεις βάλει για την κάμερα σε ποιά γλώσσα είναι γραμμένο, αν είναι κανένας αφρικανός/πακιστανός κλπ μπορεί να μην καταλαβαίνει Ελληνικά. Τώρα είδα ότι έχει μόνο εικόνα και δεν γράφει τίποτα, αλλά και πάλι ο άλλος μπορεί να μην καταλαβαίνει
Fotis_Greece Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2012 To εχω σκεφτει και αυτο, ειναι μεγαλο αυτοκολλητο που αποικονιζει μια καμερα και γραφει απο κατω τα γνωστα οτι ο χωρος επιτηρειται. Η καμερα καθευτη ειναι φατσα καρτα στα σκαλοπατια διπλα , μεγαλη σε μεγεθος (MDC-669) και φαινεται και απο τον δρομο.
CROM271 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Καλεσε την Χρυση Αυγη να στησει καραουλι για καμποσο καιρο. Να δεις για ποτε θα εξαφανιστουν...
MoviemakerGr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2012 Το θέμα είναι που βρίσκεται το αυτοκόλλητο και σε πόσες γλώσσες είναι γραμμένο η ότι αυτός ο κύριος με τις σακούλες θα μπορούσε να είναι πατέρας μας,παπους μας,θείος, η και σκέτος γείτονας ? Κοινοποίησε το όσο περισσότερο μπορείς (e-nikos,zougla klp)ήδη και εγώ το ανέβασα fcb και οπού υπάρχει κόσμος,και να ξαναενοχλησεις εκεί που παρέδωσες το video για αποτελέσματα.. αν θέλουν μπορούν..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα