Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δείχνεις ένα midi και ένα full tower. Το θέμα είναι εσύ τι χρειάζεσαι.

Την εμφάνιση δε θα την σχολιάσω καθώς είναι κάτι υποκειμενικό.

Δημοσ.

το predator φαίνεται πολύ πιο ποιοτικό από το πρώτο link. γτ όμως ένας χρήστης με το logo της corsair σαν avatar ψάχνει για aerocool case?

• Like 1
Δημοσ.

Για το Pc της υπογραφής μιλάμε;

Μέχρι πόσα χρήματα διαθέτεις; (Παρεμπίπτοντος δεν ξέρω κάποιο κατάστημα απο Dusseldorf/Essen αλλά μπορώ να προτείνω κάποια με Ελληνικές τιμές ή άμαζον)

Δημοσ.

Δεν προσεξα οτι ειναι full Tower το Predator. Εχεται να μου προτεινετε κανενα αλλο Midi?

corsair 600t,

Δημοσ.

το predator φαίνεται πολύ πιο ποιοτικό από το πρώτο link. γτ όμως ένας χρήστης με το logo της corsair σαν avatar ψάχνει για aerocool case?

Δεν ειδα καποιο Case της Corsair που να με ελκυει :D.

Οχι ακριβως. Mobo/CPU/PSU θα αλλαχτουν μολις παραλαβω το κουτακι που θα με βοηθησετε να διαλεξω :D

Δημοσ.

Μια ερώτηση. Το pc είναι έτοιμο dell;

Μάλλον είναι. Θα έχεις κάποιο θέμα με το front panel όποιο κουτί και να διαλέξεις να το ξέρεις αυτό. (γνωστή και γελία ιστορία που την έχω ζήσει απο κοντά)

Από εκεί και πέρα δε μας είπες μέχρι πόσα διαθέτεις;

Δημοσ.

Το front panel απο τα dell κουτιά πάει συνήθως με βύσμα όπως οι usb του front panel και κουμπώνει πάνω στην μητρική.

Ενώ το κλασικό είναι τα δίπινα και τα μονά καλώδια για κάθε ενέργεια ξεχωριστά.

Πχ power switch, hdd led κλπ.

Οπότε θα πρέπει να βγάλεις άκρη τι συμβαίνει στο συγκεκριμένο σημείο της μητρικής.

Στα 100 ευρώ θα πήγαινα είτε στο 300r είτε στο fractal midi.

Βέβαια αν κρίνω απο τα κουτιά που παρέθεσες θα σου φαίνονται πολύ σοβαρά τα δύο παραπάνω

Δημοσ.

Το όμορφο είναι κάτι σχετικό φίλε InTheEnd.

Και τα δύο που σου είπα είναι απόλυτα λειτουργικά κουτιά και κατα την δική μου γνώμη όμορφα :)

Δημοσ.

ΕΕ ο Καθενας εχει το γουστο το,αυτα πιστευω πανε με τις ηλικιες. Εγω που ειμαι πιτσιρικας ακομα θελω κατι παιχνιδιαρικο (δεν βρισκω κατι αλλο να το χαρακτηριζει)

Δημοσ.

Τότε αν θες την συμβουλή μου.

Δες μερικά κουτιά που σου αρέσουν και είναι στο χρηματικό όριο που θέτεις.

Παρέθεσε εδώ τα links για να σου πούμε ποιο απο όλα είναι πιο λειτουργικό.

Είμαι σε μια ηλικία που δε τα θεωρώ όμορφα αυτά που σου αρέσουν ΑΛΛΑ το κατανοώ απόλυτα και πολύ θα ήθελα να γύριζα πίσω καμια 15ατια :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...