Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Αν ήμανε ο στρατηγός που της απέδιδα τιμες με το σπαθι , θα έμπενα σε πολλους πειρασμους στο τι να κάνω με το σπαθι (αποκεφαλισμος , να το χώσω κάπου κλπ) Ευτυχως οι στρατηγοί έχουν πιο ψύχραιμη κρίση απο τη δική σου, γιατι διαφορετικά ...δεν θα υπήρχες τώρα... 2
tolis_01 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Τοτε γιατι η Ελλαδα δεν σταματαει να δανειζεται; Ή γιατι δεν δανειζει αλλες χωρες; Τι λεει το left.gr για αυτο το θεμα; Δεν το λέω εγώ, οι Γερμανοί το λένε. Μπορεί και να τρολάρουν βέβαια. Τα υπόλοιπα ερωτήματα είναι ρητορικά. Επειδή έτσι λειτουργεί η οικονομία, επειδή δεν δανείζεται καν από χώρες αλλά από ιδιωτικές τράπεζες (μιας που συνθήκη της ΕΕ απαγορεύει κάθε άλλο εθνικό δανεισμό), και δεν γνωρίζω τι λέει το left.gr.
Ntinaras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ευτυχως οι στρατηγοί έχουν πιο ψύχραιμη κρίση απο τη δική σου, γιατι διαφορετικά ...δεν θα υπήρχες τώρα... ε ναι,γιατι να πειραξουν αυτη που τους μιζωνει για τα εξοπλιστικα. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 ε ναι,γιατι να πειραξουν αυτη που τους μιζωνει για τα εξοπλιστικα. Ακόμη δεν το πηρες απόφαση πως η μίζα είναι στο DNA μας; 1
g_alkis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Να γινοταν ο Μανωλης Γλεζος του 2012 που αποκεφαλισε και βιασε τον κατακτητη ονοματι Μερκελ με το σπαθι του Σαμουραι. Λιγο το χεις? Οι τοκοι παντως και η αναγκη για δανεισμο θα εμεναν στη θεση τους Μην με απειλεις εμενα γιατι θα βγαλω τα Katana μου και θα σου δειξω! Α δηλαδή όταν εφτανε σε ηλικία ραμολιμέντου θα γινόταν και βουλευτής σε κάποιο οπορτουνιστικό σχηματισμό; Τέλεια. 2
παπι Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δεν το λέω εγώ, οι Γερμανοί το λένε. Μπορεί και να τρολάρουν βέβαια. Τα υπόλοιπα ερωτήματα είναι ρητορικά. Επειδή έτσι λειτουργεί η οικονομία, επειδή δεν δανείζεται καν από χώρες αλλά από ιδιωτικές τράπεζες (μιας που συνθήκη της ΕΕ απαγορεύει κάθε άλλο εθνικό δανεισμό), και δεν γνωρίζω τι λέει το left.gr. Αρα για να καταλαβω, επειδη η Γερμανια για χ ψ λογους μπορει να δανειστει με εξεφτελιστικο επιτοκιο, πρεπει αυτη να μας δανειζει. Δηλαδη επειδη εχει λεφτα πρεπει να τα δωσει σε μας που δεν εχουμε. Κλασικη σαπιοσοσιαλιστικη αποψη του ζητιανου κλεφτη. Εχεις λεφτα, δωστα μου δωστα μου 3
KilliK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 αυτα τα ελικοπτερα που πετανε ολη την ωρα με εχουν ζαλισει. βεβαια οταν ειναι να ερθει κανεις ξενος θυμουνται να τα σηκωσουν, αν γινεται καμια μεγαλη καταδιωξη κακοποιων η καμια φυσικη καταστροφη ειναι εξαφανισμενα. 1
tolis_01 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Αρα για να καταλαβω, επειδη η Γερμανια για χ ψ λογους μπορει να δανειστει με εξεφτελιστικο επιτοκιο, πρεπει αυτη να μας δανειζει. Δηλαδη επειδη εχει λεφτα πρεπει να τα δωσει σε μας που δεν εχουμε. Κλασικη σαπιοσοσιαλιστικη αποψη του ζητιανου κλεφτη. Εχεις λεφτα, δωστα μου δωστα μου Τα παράπονα σου σε αυτούς που υπέγραψαν τη συνθήκη της Λισαβόνας. Κομμουνιστές θα ήταν φυσικά. 1
iniohos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Σαράντα προσαγωγές και τρεις συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012, 13:55 Στις 40 έφτασαν οι προσαγωγές ατόμων στο κέντρο της Αθήνας. Η αστυνομία παράλληλα, συνέλαβε τρία άτομα τα οποία κατείχαν αντικείμενα όπως σπρέι και μάσκες. Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου Από: http://www.zougla.gr/greece/article/saranta-prosagoges-ke-tris-silipsis-sto-kentro-tis-a8inas
InfectedMushroom Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Σαράντα προσαγωγές και τρεις συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012, 13:55 Στις 40 έφτασαν οι προσαγωγές ατόμων στο κέντρο της Αθήνας. Η αστυνομία παράλληλα, συνέλαβε τρία άτομα τα οποία κατείχαν αντικείμενα όπως σπρέι και μάσκες. Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου Από: http://www.zougla.gr...ntro-tis-a8inas Περίεργο , απο την τηλεόραση δεν ακούστηκε τίποτε. Ψεματα θα λέει. Προπαγάνδα της Χ.Α.
iniohos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012 Πέταξαν μπουκάλια στην αυτοκινητοπομπή της Μέρκελ στη λεωφόρο Μεσογείων! Η αυτοκινητοπομπή της Μέρκελ παρά τα πρωτοφανή αστυνομικά μέτρα δεν τα κατάφερε να αποφύγει τη θυμηδία του Ελληνικού λαού αφού κάποιοι κατάφεραν να της εκτοξεύσουν μπουκάλια στη Λεωφόρο Μεσογείων! Από:http://www.peramatoz...-post_4105.html Αρα δηλαδη αυτη η περιβοητη απαγορευση, δεν ισχυει? Αυτο καταλαβαινω εγω.... υγ. συγνωμη, το συμμαζεψα λιγο
firewalker Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Έχει βγάλει κανα site highres φωτογραφίες από την επίσκεψη;
InfectedMushroom Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012 Πέταξαν μπουκάλια στην αυτοκινητοπομπή της Μέρκελ στη λεωφόρο Μεσογείων! Η αυτοκινητοπομπή της Μέρκελ παρά τα πρωτοφανή αστυνομικά μέτρα δεν τα κατάφερε να αποφύγει τη θυμηδία του Ελληνικού λαού αφού κάποιοι κατάφεραν να της εκτοξεύσουν μπουκάλια στη Λεωφόρο Μεσογείων! Από:http://www.peramatoz...-post_4105.html Αρα δηλαδη αυτη η περιβοητη απαγορευση, δεν ισχυει? Αυτο καταλαβαινω εγω.... υγ. συγνωμη, το συμμαζεψα λιγο Ποτέ μην υποτιμάς , την δημιουργικότητα του Έλληνα..... απο κανα στενό , θα την βγήκανε απο πίσω απο την αστυνομια και θα πεταξανε τα μπουκάλια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα