Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν ήμανε ο στρατηγός που της απέδιδα τιμες με το σπαθι , θα έμπενα σε πολλους πειρασμους στο τι να κάνω με το σπαθι

(αποκεφαλισμος , να το χώσω κάπου κλπ)

Ευτυχως οι στρατηγοί έχουν πιο ψύχραιμη κρίση απο τη δική σου, γιατι διαφορετικά ...δεν θα υπήρχες τώρα... :P

• Like 2
  • Απαντ. 232
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τοτε γιατι η Ελλαδα δεν σταματαει να δανειζεται; Ή γιατι δεν δανειζει αλλες χωρες; Τι λεει το left.gr για αυτο το θεμα;

Δεν το λέω εγώ, οι Γερμανοί το λένε. Μπορεί και να τρολάρουν βέβαια.

Τα υπόλοιπα ερωτήματα είναι ρητορικά. Επειδή έτσι λειτουργεί η οικονομία, επειδή δεν δανείζεται καν από χώρες αλλά από ιδιωτικές τράπεζες (μιας που συνθήκη της ΕΕ απαγορεύει κάθε άλλο εθνικό δανεισμό), και δεν γνωρίζω τι λέει το left.gr.

Δημοσ.

Ευτυχως οι στρατηγοί έχουν πιο ψύχραιμη κρίση απο τη δική σου, γιατι διαφορετικά ...δεν θα υπήρχες τώρα...

ε ναι,γιατι να πειραξουν αυτη που τους μιζωνει για τα εξοπλιστικα.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

ε ναι,γιατι να πειραξουν αυτη που τους μιζωνει για τα εξοπλιστικα.

Ακόμη δεν το πηρες απόφαση πως η μίζα είναι στο DNA μας; :P

• Like 1
Δημοσ.

Να γινοταν ο Μανωλης Γλεζος του 2012 που αποκεφαλισε και βιασε τον κατακτητη ονοματι Μερκελ με το σπαθι του Σαμουραι.

Λιγο το χεις? :devil:

Οι τοκοι παντως και η αναγκη για δανεισμο θα εμεναν στη θεση τους :P

Μην με απειλεις εμενα γιατι θα βγαλω τα Katana μου και θα σου δειξω!

Α δηλαδή όταν εφτανε σε ηλικία ραμολιμέντου θα γινόταν και βουλευτής σε κάποιο οπορτουνιστικό σχηματισμό; Τέλεια.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν το λέω εγώ, οι Γερμανοί το λένε. Μπορεί και να τρολάρουν βέβαια.

Τα υπόλοιπα ερωτήματα είναι ρητορικά. Επειδή έτσι λειτουργεί η οικονομία, επειδή δεν δανείζεται καν από χώρες αλλά από ιδιωτικές τράπεζες (μιας που συνθήκη της ΕΕ απαγορεύει κάθε άλλο εθνικό δανεισμό), και δεν γνωρίζω τι λέει το left.gr.

Αρα για να καταλαβω, επειδη η Γερμανια για χ ψ λογους μπορει να δανειστει με εξεφτελιστικο επιτοκιο, πρεπει αυτη να μας δανειζει. Δηλαδη επειδη εχει λεφτα πρεπει να τα δωσει σε μας που δεν εχουμε. Κλασικη σαπιοσοσιαλιστικη αποψη του ζητιανου κλεφτη. Εχεις λεφτα, δωστα μου δωστα μου

• Like 3
Δημοσ.

αυτα τα ελικοπτερα που πετανε ολη την ωρα με εχουν ζαλισει.

βεβαια οταν ειναι να ερθει κανεις ξενος θυμουνται να τα σηκωσουν, αν γινεται καμια μεγαλη καταδιωξη κακοποιων η καμια φυσικη καταστροφη ειναι εξαφανισμενα.

• Like 1
Δημοσ.

Αρα για να καταλαβω, επειδη η Γερμανια για χ ψ λογους μπορει να δανειστει με εξεφτελιστικο επιτοκιο, πρεπει αυτη να μας δανειζει. Δηλαδη επειδη εχει λεφτα πρεπει να τα δωσει σε μας που δεν εχουμε. Κλασικη σαπιοσοσιαλιστικη αποψη του ζητιανου κλεφτη. Εχεις λεφτα, δωστα μου δωστα μου

Τα παράπονα σου σε αυτούς που υπέγραψαν τη συνθήκη της Λισαβόνας. Κομμουνιστές θα ήταν φυσικά.

• Like 1
Δημοσ.

Σαράντα προσαγωγές και τρεις συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012, 13:55

Στις 40 έφτασαν οι προσαγωγές ατόμων στο κέντρο της Αθήνας. Η αστυνομία παράλληλα, συνέλαβε τρία άτομα τα οποία κατείχαν αντικείμενα όπως σπρέι και μάσκες.

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

Από: http://www.zougla.gr/greece/article/saranta-prosagoges-ke-tris-silipsis-sto-kentro-tis-a8inas

Δημοσ.

Σαράντα προσαγωγές και τρεις συλλήψεις στο κέντρο της Αθήνας

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012, 13:55

Στις 40 έφτασαν οι προσαγωγές ατόμων στο κέντρο της Αθήνας. Η αστυνομία παράλληλα, συνέλαβε τρία άτομα τα οποία κατείχαν αντικείμενα όπως σπρέι και μάσκες.

Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

Από: http://www.zougla.gr...ntro-tis-a8inas

Περίεργο , απο την τηλεόραση δεν ακούστηκε τίποτε.

Ψεματα θα λέει.

Προπαγάνδα της Χ.Α.

Δημοσ.

Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

Πέταξαν μπουκάλια στην αυτοκινητοπομπή της Μέρκελ στη λεωφόρο Μεσογείων!

Η αυτοκινητοπομπή της Μέρκελ παρά τα πρωτοφανή αστυνομικά μέτρα δεν τα κατάφερε να αποφύγει τη θυμηδία του Ελληνικού λαού αφού κάποιοι κατάφεραν να της εκτοξεύσουν μπουκάλια στη Λεωφόρο Μεσογείων!

Από:http://www.peramatoz...-post_4105.html

Αρα δηλαδη αυτη η περιβοητη απαγορευση, δεν ισχυει?

Αυτο καταλαβαινω εγω....

υγ.

συγνωμη, το συμμαζεψα λιγο

Δημοσ.

Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012

Πέταξαν μπουκάλια στην αυτοκινητοπομπή της Μέρκελ στη λεωφόρο Μεσογείων!

Η αυτοκινητοπομπή της Μέρκελ παρά τα πρωτοφανή αστυνομικά μέτρα δεν τα κατάφερε να αποφύγει τη θυμηδία του Ελληνικού λαού αφού κάποιοι κατάφεραν να της εκτοξεύσουν μπουκάλια στη Λεωφόρο Μεσογείων!

Από:http://www.peramatoz...-post_4105.html

Αρα δηλαδη αυτη η περιβοητη απαγορευση, δεν ισχυει?

Αυτο καταλαβαινω εγω....

υγ.

συγνωμη, το συμμαζεψα λιγο

Ποτέ μην υποτιμάς , την δημιουργικότητα του Έλληνα.....

απο κανα στενό , θα την βγήκανε απο πίσω απο την αστυνομια

και θα πεταξανε τα μπουκάλια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...