iniohos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Έχει βγάλει κανα site highres φωτογραφίες από την επίσκεψη; δεν ξερω για υψηλη αναλυση αλλα αυτο εδω μου φαινετε ενημερωμενο και εχει και καλες φωτο... http://news247.gr/ei...ys.1961557.html edit: Ο πρώτος διάλογος Σαμαρά-Μέρκελ Σαμαράς: Εδώ είναι το γραφείο μου. Εδώ ήταν και του κ. Καραμανλή Μέρκελ: Συνεδριάζει εδώ το υπουργικό συμβούλιο; Σαμαράς: Όχι συνεδριάζει λίγο πιο κάτω Μερκελ: Οι τουαλέτες που βρίσκονται; Σαμαράς: Δίπλα στην καντίνα. Ειναι τιποτενιοι αυτοι οι δημοσιογραφοι ρε γμτ αλλα βγαζουν γελιο! 1
Gtr34 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Ωραιες ερωτησεις της καναμε ευγε ! σλουρπ ,σλουρπ.....
Rabican Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 παιδες μια ερωτηση στα γρηγορα προς οποιον ξερει: εχει κλεισει ΚΑΙ ο σταθμος Πανορμου του μετρο;
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Και επισης ποτε σκοπευουν να τους ανοιξουν?
Tenshi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 παιδες μια ερωτηση στα γρηγορα προς οποιον ξερει: εχει κλεισει ΚΑΙ ο σταθμος Πανορμου του μετρο; Οχι,άλλα ετοιμάσου για τρελό ποδαρόδρομο απο εκεί και μετά.Το αθλητικό επιβάλετε σήμερα...
apd453 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Συγχαρητηρια αδελφια μου τουρκοσποροι Που κολλάει το τουρκόσποροι?
Tenshi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Άσε,στην Αλβιώνα η σάτιρα τιμωρείται με φάλαγγα και βελόνα στην ουρήθρα άκουσα. Για ξεκάρφωμα το λέει...
-nick- Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 παιδες μια ερωτηση στα γρηγορα προς οποιον ξερει: εχει κλεισει ΚΑΙ ο σταθμος Πανορμου του μετρο; http://apergia.gr/ εδω λεει οτι ειναι ανοιχτα
Toufas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Που κολλάει το τουρκόσποροι? Εκει που κολλαει ο γερμανικος εθνικοσοσιαλισμος. Εκτος αν μπορουμε να λεμε για τους αλλους αλλα κανεις για εμας.
InfectedMushroom Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Εκει που κολλαει ο γερμανικος εθνικοσοσιαλισμος. Εκτος αν μπορουμε να λεμε για τους αλλους αλλα κανεις για εμας. Οι όροι αλληγορία , σαρκασμός , σάτιρα, διαμαρτυρία είναι στο λεξιλόγιό σου? Γιατί αυτό κάνουνε οι εν λόγω "εθνικοσοσιαλιστές"..... "Υποδέχονται" την Ανγκελα...
Toufas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Και εγω τους υποδοχεις. Περιμενω καποιον να υποδεχτει και εμενα.
apd453 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Εκει που κολλαει ο γερμανικος εθνικοσοσιαλισμος. Εσένα τι σε πείραξε στην εν λόγο αντίδραση?
Toufas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2012 Εσένα τι σε πείραξε στην εν λόγο αντίδραση? Το να λες ναζι καποιον γερμανο τωρα, ειναι σαν να λες τουρκο καποιον ελληνα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα