InfectedMushroom Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Παίδες καλησπέρα , ήθελα να ανοίξω ένα νήμα , και να διαβάσω γνώμες πάνω σε ένα θέμα που με απασχολεί. Με απασχολεί πολύ , το θέμα των σχέσεων των ανθρώπων. Το συζητάμε με τους φίλους μου , και θέλω και απο δω αποψεις.... Στα 31 μου ,eίμαι ένα νορμάλ -σωστό πιστεύω- τυπάκι , και χαλια δεν με λες , πως να το κάνουμε. Φλερτάρω συχνά , αλλα , η ανταπόκριση είναι μαλακισμένη , ψωνίστικη , και πολλές φορές.....κοροιδευτική (!!!) . Ειδικά η κοροιδευτική-του στυλ τι μας λες τώρα ρε μεγάλε- , παίζει άσχημα τον τελευταίο καιρό. Μου δίνουνε την εντύπωση οι γυναίκες , πως , αν τις φλερτάρεις , έχουνε ξενερώσει με την μία!!! Μου δίνουνε την εντύπωση , και μιλάω για "σοβαρές γυναίκες" , ότι προτιμάνε τον κουκλο-μαλακα-ψευτοτυπά , που θα τους φτύνει , κερατώνει και αυτές θα τρέχουνε απο πίσω. Πέθανε το φλέρτ !! Είναι ντεμοντέ πλέον , αν το κάνεις , φαίνεσαι στα μάτια τους σαν looser...είναι απίστευτο!!!! Πρόσφατα έστειλα λουλούδια σε μια κοπέλα , γκαρσόνα , σε μια καφετέρια που συχνάζω , και τρόμαξε η κοπέλα τοοοοοοοοοοοοσσσοοοοο πολύ ......με πέρασε για ψυχάκια!!!! Ψυχάκια , επειδή της έστειλα λουλούδια!!!! Αδυνατώ να επεξεργαστώ , πως , μια τόσο καλή , ευγενική και ρομαντική πράξη , της προξένησε τόοοοσσσο φόβο. Δηλαδή αν της πει κανείς ΣΑΓΑΠΩ....τι θα κάνει? Θα φωνάξει την αστυνομία? Όχι , φανταστείτε το λίγο...την τρόμαξε αυτό....24ων ετών κοπέλα ........ Βλέπω τριγύρω μου σχέσεις που , προσπαθώ να καταλάβω , ΤΙ είναι αυτό που τους συνδέει....αυτό που βλέπω είναι : H γκόμενα να λιώνει και ο άντρας στα @@ του Ο γκόμενος να λιώνει και η γυναίκα στα @@ της Να είναι μαζί , να είναι καλά , αλλά να μην βλέπεις μια σπίθα , ένα spark , ένα κάτι ρε παιδί μου , να πεις ΟΚ , αυτοί είναι τρελοι-παλαβοι 4 each other . Κοινώς να είναι κάτι σαν σχέση συμφέροντος , ή σχέση φόβου(να μην είμαι μόνος/η) Και ερωτώ Κύριοι , και Κυρίες , πέθανε το φλέρτ? Πέθανε ο Έρως ? Πεθανε η , ανευ όρων , Αγάπη ? 1
Apoll Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δεν είχε κάνει ο OP άλλη μία συζήτηση με ακριβώς το ίδιο θέμα; Τεσπα. InfectedMushroom, στην Ελλάδα ζεις. Τι περιμένεις; Το καλάμι το έχουν καβαλήσει οι Ελληνίδες (εντός και εκτός χώρας) εδώ και δύο δεκαετίες στο σύνολό τους. Παρατήστε τες και κοιτάχτε μπροστά. Και τα προβλήματα (ή μάλλον μυαλά) αυτά δεν υπάρχουν σε κάποια άλλη χώρα. Βρες μία Ινδή ή Πακιστανή ή Τουρκάλα, να δεις φως και να κοιμάσαι ήσυχος τα βράδυα. Και πολύ πιθανόν να σου βγει και μαγείρισα ώστε να τρως και ένα πιάτο καλό φαγητό. 1
Lucifer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Εναλλακτικά μπορείς να μάθεις να μαγειρεύεις γιατί δεν είσαι 12. 2
DrLo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Εναλλακτικά μπορείς να μάθεις να μαγειρεύεις γιατί δεν είσαι 12. Τι σχέση έχει η ηλικία με το μαγείρεμα. Είμαι 36 και έχω ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ μέχρι τώρα να μη μάθω να μαγειρεύω. Ελπίζω να μη μάθω ποτέ. 1
DrLo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Και ερωτώ Κύριοι , και Κυρίες , πέθανε το φλέρτ? Πέθανε ο Έρως ? Πεθανε η , ανευ όρων , Αγάπη ? Δυστυχώς όχι ... αλλά που θα πάει ...
NickTG Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Γιατί; Αυτά είναι γυναικείες δουλειές ρε μάστορα... Μη μας πουν και ντιντίδες.. 1
DrLo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Γιατί; Για τον ίδιο λόγο που ελπίζω να μη μάθω ποτέ να κάνω ένα σωρό πράγματα που μπορεί να τα κάνει κάποιος άλλος για μένα, είτε καλύτερα είτε με μικρότερο "κόστος" Αυτά είναι γυναικείες δουλειές ρε μάστορα... Μη μας πουν και ντιντίδες.. Όχι γι αυτό ... απλά είναι μια εξαιρετικά βαρετή και ταλαιποριτζίδικη δουλειά .... αμα είναι να σου βγαίνει το φαγητό ξινό από την ταλαιπωρία καλύτερα να τη βγάλο με σουβλάκια. 1
bluesattack Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Εναλλακτικά μπορείς να μάθεις να μαγειρεύεις γιατί δεν είσαι 12. Αυτα ειναι ξενοφερτες ιδεες .Εδω ειναι Βαλκανια.Ετσι ξεκινας , απο χομπυ , και σε λιγο καθαριζεις και βαζεις πλυντηριο 2
Lucifer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Για τον ίδιο λόγο που ελπίζω να μη μάθω ποτέ να κάνω ένα σωρό πράγματα που μπορεί να τα κάνει κάποιος άλλος για μένα, είτε καλύτερα είτε με μικρότερο "κόστος" Εντάξει, πηδάνε άλλοι για σένα. 4
DrLo Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Εντάξει, πηδάνε άλλοι για σένα. Μάλλον δεν πρόσεξες το "καλυτερα από μένα"
-nick- Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 @ IM , μοιραιο ειναι οπως ολα @DrLo, τραγικος και δεν ειναι η πρωτη φορα
Lucifer Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Είμαι 36 και έχω ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ μέχρι τώρα να μη μάθω να μαγειρεύω. Ελπίζω να μη μάθω ποτέ. Μάλλον δεν πρόσεξες το "καλυτερα από μένα" τι δεν καταλαβαίνω;
CROM271 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2012 τι δεν καταλαβαίνω; Για τον ίδιο λόγο που ελπίζω να μη μάθω ποτέ να κάνω ένα σωρό πράγματα που μπορεί να τα κάνει κάποιος άλλος για μένα, είτε καλύτερα είτε με μικρότερο "κόστος"
Προτεινόμενες αναρτήσεις