walking dead Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2012 αντε τωρα να βρω δουλια.και να βρω τι θα ειναι αυτη τηλεφωνητης φυλαδια και μ... οχι οτι ειναι ντροπη αλλα ...
Νεφελιμ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Φίλε μην ανοίγεις τέτοιο θέμα εδώ γιατί έχουμε καταλήξει (όχι εγώ, οι δικαστές του ινσομνια) στο οτι δεν υπάρχουν άνεργοι μόνο τεμπέληδες άεργοι που θέλουν να γίνουν δημόσιοι υπάλληλοι, όποιος ξέρει να ψάχνει βρίσκει, δουλειές υπάρχουν κλπ 1
ggQQbb Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 αντε τωρα να βρω δουλια. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις με την ορθογραφία 7
partblah1990 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 αν θες δουλεια με φραγκα πες το μπαμπα σου να σου αγορασει ενα φορτηγο και πιασε δουλεια σε μια εταιρεια εισαγωγων...θα 'κονομισεις με το τσουβαλι! Αυτο το λεω διοτι αν το καλοσκεφτεις η πλειοψηφια των προιοντων που κυκλοφορουν στην ελληνικη αγορα ειναι εισαγομενα(βλεπε αμαξια,ηλ. συσκευες,καυσιμα κτλ κτλ)που σημαινει οτι καποιος χρειαζεται να τα μεταφερει εως εδώ..... Όλοι οι μεγάλοι χονδρέμποροι ζουν με αυτόν τον τρόπο : αγοράζουν τα προϊόντα από το εξωτερικό , αυξάνουν την τιμή και εχουν κερδος !
kanesaxo Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δουλειά;;;; προχθές βρήκε φίλος και εγινε το θέμα της παρέας. Φαντάσου πού φτάσαμε... Παίδες η κοπέλα μου (οικονομικό απθ, οχι πως παίζει κανα ρολο...) εχει στείλει καμμιά 200 βιογραφικά ΧΩΡΙΣ υπερβολή. Σε δουλειές οπως πωλήτρια-ρούχων-βιβλίων-εσωρούχων-παπουτσιών, λογιστικά γραφεία, υπάλληλος γραφείου και γενικά ΟΤΙ παπαριά υπάρχει. Τζίφος παντού. Το μόνο που εχει δουλειά αλλα δε γίνεται για ευνόητους λόγους ειναι...ιδιαιτέρα γραμματεύς με δυνατότητα επαγγελματικών ταξιδιών. Τωρα όποιος λεει πως "μαλακίες λετε, αμα θελετε δουλειά υπάρχει" ειναι βαθεία νυχτωμένος ή βολεμένος. Βρήκε 2 δουλειές, δεν αντιλέγω...Οι οποίες ειναι 50+50 χλμ απο δω που μενουμε την πληρώνουν για 4ωρο πενθήμερο 250ε, αλλά να δουλεύει 8ωρο. Αλλο καλά;
javavall Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δουλειά;;;; προχθές βρήκε φίλος και εγινε το θέμα της παρέας. Φαντάσου πού φτάσαμε... Παίδες η κοπέλα μου (οικονομικό απθ, οχι πως παίζει κανα ρολο...) εχει στείλει καμμιά 200 βιογραφικά ΧΩΡΙΣ υπερβολή. Σε δουλειές οπως πωλήτρια-ρούχων-βιβλίων-εσωρούχων-παπουτσιών, λογιστικά γραφεία, υπάλληλος γραφείου και γενικά ΟΤΙ παπαριά υπάρχει. Τζίφος παντού. Το μόνο που εχει δουλειά αλλα δε γίνεται για ευνόητους λόγους ειναι...ιδιαιτέρα γραμματεύς με δυνατότητα επαγγελματικών ταξιδιών. Τωρα όποιος λεει πως "μαλακίες λετε, αμα θελετε δουλειά υπάρχει" ειναι βαθεία νυχτωμένος ή βολεμένος. Βρήκε 2 δουλειές, δεν αντιλέγω...Οι οποίες ειναι 50+50 χλμ απο δω που μενουμε την πληρώνουν για 4ωρο πενθήμερο 250ε, αλλά να δουλεύει 8ωρο. Αλλο καλά; Βρες άλλη κοπέλα Μια κοπέλα που άνοιξε περύσι στην περιοχή μου μαγαζί για μανικιούρ κλτ και το κρατάει μόνη της, έχει βγάλει και τα λεφτά της σύνταξης.
athlios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 έχει βγάλει και τα λεφτά της σύνταξης. Το εχεις υπολογίσει με τα κοληταρια πινοντας το φρεντακι σας ε; 4
gokuthelegend Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δουλειά;;;; προχθές βρήκε φίλος και εγινε το θέμα της παρέας. Φαντάσου πού φτάσαμε... Παίδες η κοπέλα μου (οικονομικό απθ, οχι πως παίζει κανα ρολο...) εχει στείλει καμμιά 200 βιογραφικά ΧΩΡΙΣ υπερβολή. Σε δουλειές οπως πωλήτρια-ρούχων-βιβλίων-εσωρούχων-παπουτσιών, λογιστικά γραφεία, υπάλληλος γραφείου και γενικά ΟΤΙ παπαριά υπάρχει. Τζίφος παντού. Το μόνο που εχει δουλειά αλλα δε γίνεται για ευνόητους λόγους ειναι...ιδιαιτέρα γραμματεύς με δυνατότητα επαγγελματικών ταξιδιών. Τωρα όποιος λεει πως "μαλακίες λετε, αμα θελετε δουλειά υπάρχει" ειναι βαθεία νυχτωμένος ή βολεμένος. Βρήκε 2 δουλειές, δεν αντιλέγω...Οι οποίες ειναι 50+50 χλμ απο δω που μενουμε την πληρώνουν για 4ωρο πενθήμερο 250ε, αλλά να δουλεύει 8ωρο. Αλλο καλά; Εγώ παίζει να έχω στείλει και περισσότερα βιογραφικά από την φίλη σου. Επειδής μένω σε ιδιόκτητο σπίτι και δεν πληρώνω ενοίκια και έτσι δεν έχω πολλά έξοδα, στις τοπικές επειχηρήσεις έχω πει ότι μπορώ να έρχομαι και με λίγα χρήματα για να μαζέψω προυπηρεσία και στο μέλλον να βρω κάτι καλύτερο. Πάλι δεν παίρνουν.
greekslave Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2012 και να βρεις μια δουλεια που σε πληρωνουν πχ 500 ευρω (και πολλα λεω) εαν μενεις με τους γονεις σου οκ, εαν εχεις οικογενια ομως? τα εξοδα μονο και μονο πηγαινε ελα συν τα εξοδα διαβιωσης κτλπ. δεν βγαινουν τα νουμερα. the hole just keeps getting deeper... και ποσο θα κρατησει αυτη η ιστορια. δεν βλεπω φως στο τουνελ παιδια οσοι μπορειτε abandon ship!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα