Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τουλαχιστον ο τσοχατζό είναι φυλακη (απιστευτο μου φαίνεται) αρα τα βήματα είναι θετικά

Δεν ειναι φυλακη για αυτα που εχει διαπραξει. Μεσα ειναι ως υποπτος φυγης και υποπτος να συνεχισει να τελει τα αδικηματα για τα οποια κατηγορειται. Δεν εχει δικαστει ακομη και δεν εχει κριθει ενοχος για τιποτα. Απλα κρατειται για τους λογους που ειπα παραπανω.

Και οπως παει το πραμα (περιεργοι θανατοι αρκετων μαρτυρων για την υποθεση) αν δεν αφεθει εντελως ελευθερος, θα φαει 6-7 χρονακια που θα γινουν στην πραξη 2-3.

Επισης να μην θεωρεις καθολου απιθανο να παει η δικη απο αναβολη σε αναβολη και τελικως να ληξει ο μεγιστος επιτρεπτος χρονος προφυλακισης και να μεινει ελευθερος (αναγκαστικα δια νομου).

Που θελω να καταληξω? Ναι ειναι προοδος οτι βαλανε τον Ακη μεσα εστω και προφυλακιστεο για μερικους μηνες max, εστω και παροπλισμενο βιολογικα, εστω και παροπλισμενο πολιτικα, αλλα μεχρι να κριθει ενοχος και να ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ας κραταμε μικρο καλαθι. Προς το παρον δεν εχει τιμωρηθει για τιποτα. ΑΠτην αλλη φοβαμαι οτι εδω που βρισκεται η κοινωνια ειναι λιγο μπρος γκρεμος και πισω ρεμα για τους (παρα)δικαστες να τον βγαλουν εξω. Λογικα θα μεινει μεσα 1-2 χρονακια μεχρι να ξεχαστει το θεμα και να εχουν σκασει νεα σκανδαλα κλπ και ολα κομπλε.

• Like 3
  • Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Mα φυσικά όσους θεωρουν οτι "τα φαγαμε όλοι μαζί".

Σορρυ που πριν πετάξει την ατάκα αυτή ο συγκεκριμένος και γίνει σύνθημα στα χείλη όλων των διαμοιραστων ευθύνης, δε τολμούσε να πει κανείς κάτι τέτοιο. Δε τολμούσε κανείς να ρίξει ευθύνες στον πολίτη που μια ζωή πάλευε να τα βγάλει πέρα, πληρωνοντας νόμιμα τους φόρους του, μη κρύβοντας τίποτε κτλ κτλ.

Εσυ, ποιοι πιστευεις οτι τα εφαγαν μαζι με τον Παγκαλο; Διοτι μονος του ο Παγκαλος ολο αυτο το χρεος δεν το δημιουργησε.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν εχω παει γερμανία αλλά απο αυτά που διαβάζω στο πρώτο post φαίνονται πολιτισμένοι όπως άλλοι λαοι που γνωρίζω.

Οι Ελληνες δεν είναι επαρκώς πολιτισμένος λαός ότι και να λετε για δουλειες συγκρίσεις και σου μου του. Η νοοτροπία μας είναι νοοτροπία μερικώς πολιτισμένου λαου (δεν ειμαστε και ουγκάντα).

....την ώρα που τα παιδια του δεν μπορουσαν να πανε σχολειο γιατι οι συμαθητες τους τα σαπίζουν στο ξύλο.

πολιτισμένα πράματα πάνω από όλα.

• Like 1
Δημοσ.

σε αυτό που είπαν ότι στην Ελλάδα την πληρώνουν πάντα οι ιδιοι ( αυτοι που δεν φταίνε ή φταινε το λιγοτερο ) και στο ότι οι πολιτικοί μας είναι λαμόγια και μας έχουν καταστρέψει εχουν απολυτο δίκιο.

στα αλλά παρα-γενικεύεις ... τον ξέρεις τον μέσο έλληνα --του έχεις μιλήσει? τον ξέρεις τον μέσο γερμανό? υπάρχει?

Στα σίγουρα, έχουν καλύτερο δικαστικό συστημα και τις λίστες με τα λαμογια και τους φοροφυγάδες απο Ελβετια δεν τις χανουν.

Δημοσ.

ναι πάμε πάλι την ίδια καραμέλα...

οποιον και να ψηφίσεις το ίδιο γίνεται...τι μπλε τι πράσινα....

Να μία ακόμη διαφορά με το μέσο Γερμανό. Δεν είναι πρόβατο σαν τον φίλο μας εδώ.

μπες εσύ για πρόεδρος να σε ψηφίσουμε...

Ούτε χρησιμοποιεί επιχειρήματα 5χρονου παιδιού

Δημοσ.

Τα βλέπω κάθε καλοκαίρι τα είδα και στη δουλειά μου. Ο γερμανός έξω από τη χώρα του κι εκεί που τον παίρνει άμα θέλει την κάνει τη μαμουνιά!

Γνώρισα άτομο που αποκάλεσε τη χώρα μας τσίρκο επειδή άκουσον άκουσον ένας νόμος εδώ τον ανάγκαζε να πληρώσει κάτι τέλη και δεν κατάφερε να τον αναιρέσει.

Δημοσ.

μπλα μπλα

Δε σε είδα να κανεις παράπονα για την ατάκα στον Τουφα που έκανε την αναφορά για το τις πταίει και εγώ του εδωσα την απάντησή που έκρινα, ούτε στον πουρνάρα που έκανε την ερώτηση.

Παλι στοχευμένη επίθεση.

Εσυ, ποιοι πιστευεις οτι τα εφαγαν μαζι με τον Παγκαλο; Διοτι μονος του ο Παγκαλος ολο αυτο το χρεος δεν το δημιουργησε

Παρέα με πολιτικούς,δημόσιους λειτουργούς που οι ίδιοι διόρισαν και ιδιώτες που συνεργάστηκαν μαζί τους. Το είπε άλλωστε και μόνος τους. "Σας διορίσαμε".

Σορρυ αλλά υπάρχει χιλιάδες κόσμος που είτε δεν δέχτηκε να εργαστεί στο δημόσιο τομέα για να κάνει το τσιράκι του κάθε πολιτικού, είτε απλά δε του δόθηκε η ευκαιρία να το κάνει (προφανώς γιατι δεν είχε μεγάλο σοι για να ψηφίσει οπότε κάποιος του έφαγε τη θέση που θα μπορούσε να πάρει νόμιμα και να ειναι ένας καλός υπάλληλος).

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να συζητάω με ανθρώπους που έμμεσα παραδέχονται ότι τα έφαγαν αλλά δε σημαίνει ότι θα βάζετε όλους τους άλλους στο ίδιο καλούπι για να μοιράσετε τις ευθύνες επειδή πέφτει βαρύς ο πέλεκυς αν είναι μόνο στους λίγους.

Δε περιμένω να πείσω κανέναν που ασπάζεται τον παγκαλισμό , αλλά λίγος σεβασμό δε βλάπτει. Ασε που επιβεβαιώνεται πως μια τέτοια κουβέντα καταλήγει πάντα σε μόνιμη διαμάχη.

Ασχετο αλλά ο Τσάκωνας είπε κάτι που το αντιμετωπίζετε με ειρωνεία (ως συνήθως) αλλά με κανένα επιχείρημα.

Είπε αυτό που υποστηρίζουμε κάποιοι, πως όποιον και να ψηφίζαμε τα ίδια θα γινόντουσαν.

Ποιος ήταν αυτός που αν ψηφίζαμε θα έκανε την Ελλάδα να μη φθάσει σε αυτό το σημείο.

Για να δουμε λοιπόν, τι λύση είχε ο λαός σε οτι αφορά τη ψήφο του εδω και 30 χρόνια?

Τοποθετηθείτε. Όχι μόνο αοριστίες και ειρωνεία.

• Like 2
Δημοσ.

Οι Γερμανοι γενικα ειναι ψιλοτσιπηδες..ισως φταιει και η πεινα που ειχαν περασει μετα τον πρωτο παγκοσμιο πολεμο και η καταστροφη μετα τον δευτερο να τους εκαναν ετσι ..ξερουν οτι μπορει να ερθουν χειροτερες εποχες ενω εμεις αντιθετα ημασταν λιγο σε κλιμα παρτυ κατα τα 90..νομιζω το σωστο ειναι καπου αναμεσα..

Δημοσ.

Εχω σπουδάσει στο εξωτερικό και έχω εργαστεί (για 3 χρόνια) σε περίπτερο θείου μου, σε κεντρική πλατεία δήμου, στον οποίο γίνεται της πουτ@ν@ς απο κόσμο που έρχεται για καφέ ή βόλτα στα μαγαζιά, με αποτέλεσμα να έχω στο 8ωρο συναναστροφή με τουλάχιστον 500 άτομα. Επίσης το συγκεκριμένο περίπτερο ήταν το μόνο στην περιοχή που είχε ξένο τύπο κι ετσι είχα επαφή με πολλούς ξένους που ερχόντουσταν για την εφημερίδα τους.

Είναι γεμάτη η Ελλάδα απο αγενέστατους τύπους, που νομίζουν οτι αυτοί είναι και αλλος κανένας. Σταρχιδιστές, καλοπερασάκηδες, κουτοπόνηροι, δήθεν και ξερόλες...Αυτοί είναι οι Έλληνες...Απο τον "τελευταίο" πολίτη μέχρι τον πολιτικό..

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που δεν είναι έτσι, αλλα αυτοί δυστυχώς αποτελούν εξαίρεση.

Μια χαρά κάνουν οι ξένοι και μας γαμ@@ε...Τα θέλει ο κώλος μας...

Πες τα ρε άνθρωπε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω σπουδάσει στο εξωτερικό και έχω εργαστεί (για 3 χρόνια) σε περίπτερο θείου μου, σε κεντρική πλατεία δήμου, στον οποίο γίνεται της πουτ@ν@ς απο κόσμο που έρχεται για καφέ ή βόλτα στα μαγαζιά, με αποτέλεσμα να έχω στο 8ωρο συναναστροφή με τουλάχιστον 500 άτομα. Επίσης το συγκεκριμένο περίπτερο ήταν το μόνο στην περιοχή που είχε ξένο τύπο κι ετσι είχα επαφή με πολλούς ξένους που ερχόντουσταν για την εφημερίδα τους.

Είναι γεμάτη η Ελλάδα απο αγενέστατους τύπους, που νομίζουν οτι αυτοί είναι και αλλος κανένας. Σταρχιδιστές, καλοπερασάκηδες, κουτοπόνηροι, δήθεν και ξερόλες...Αυτοί είναι οι Έλληνες...Απο τον "τελευταίο" πολίτη μέχρι τον πολιτικό..

Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που δεν είναι έτσι, αλλα αυτοί δυστυχώς αποτελούν εξαίρεση.

Μια χαρά κάνουν οι ξένοι και μας γαμ@@ε...Τα θέλει ο κώλος μας...

Δεν ξέρω αν την βρίσκεις να μοιρλατρείς και μάλιστα με τέτοιο τρόπο ....Η ουσία είναι ότι για να έχει η Γερμανία όλα της τα καλούδια την πλήρωσαν όλες οι χώρες μία φορά έκλεψε όλο τους τον χρυσό ως κατακτητής και μία φορά όλα τα κράτη πήραμε δάνειο υπέρ της ανοικοδόμησης της Γερμανίας.Και αν τα πρώτα είναι κλεψιμαίικα λόγω κατοχής και δεν τα ξαναδούμε ποτέ το δεύτερο το κατοχικό δάνειο είναι άμεσα απαιτητό.Τώρα γιατί όλες οι χώρες την χαρίζουν στην Γερμανία και τι παιχνίδια παίζονται δεν ξέρω.Αυτό που ξέρω είναι ότι οι Γερμαναράδες το παίζουν μάγκες με ξένα λεφτά.......Λοιπόν ζήτω οι τσάμπα μάγκες Επεξ/σία από Aloyminas
  • Like 3
Δημοσ.

O μεσος Ελληνας πλεον ζει οπως ο μεσος Ευρωπαιος και οχι μονο Γερμανος και όχι σαν βασιλιάς όπως τα προηγούμενα χρόνια.

1ον ναι μεν οι μισθοι τους είναι μεγάλοι αλλά έχουν υψηλούς φόρους,

Εμείς έχουμε σαφώς υψηλότερους φόρους σε σχέση με το εισόδημα μας.

2ον τα αυτοκίνητά τους μπορεί να είναι mercedes και bmw αλλά δεν έχουν το ίδιο κόστος με εδώ και φυσικά είναι άδεια από extra, με τα τάσια τα κυκλοφορούν

Εδω πλέον δεν έχουμε καν αυτοκίνητα, ή είναι εντελώς ακινητοποιημένα.

3ον χρησιμοπιούν κυρίως τα ΜΜΜ οπότε δεν σπαταλάν λεφτά σε βενζ.ινη/πετρέλαιο

Και στην Αθήνα κυρίως ΜΜΜ χρησιμοποιούν ΟΛΟΙ πλέον, εκτός αν δεν εξυπηρετείται η περιοχή που δουλεύεις. Απο την άλλη βέβαια, έχει λιγοστέψει ο κόσμος που τα χρησιμοποιεί γιατί το 25% του εργατικού δυναμικού είναι άνεργο οπότε κάθεται όλη μέρα σπίτι.

4ον το πρωγραμμα τους ειναι δουλειά, σπίτι/φαγητ/ο, 'υπνος, καμιά ώρα με το ρολοι καφέ/μπύρα και ξανά σπίτ για βραδυνό και ύπνο

Εδώ είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά...ύπνο αν προλάβεις, δουλειά, δουλειά σ/κ, δουλειά σε άδειες άντε και κανα 15λεπτο για φαι πάνω απο το pc φυσικά.

5ον δεν αγοράζουν αβέρτα ότι βρουν στο S/M αλλά μόνο τα απαραίτητα. Αυτό τώρα σταμάτησε να το κάνει ο Έλληνα

Εδώ δεν αγοράζουν τίποτα απο τα s/m γιατί δεν έχουν λεφτά

6ον όταν πάνε έξω για φαγητό δε γεμίζουν το τραπέζι για να χορτάσουν με το μάτι όπως εμείς

Γιατί ποιός Έλληνας πάει έξω για φαγητό; μας δουλεύεις; μέχρι και το σουβλάκι είδος πολυτελείας θεωρείται.

Μας κακοφαίνεται αλλά δυστυχώς έτσι είναι, κανείς τόσα χρόνια δεν έκανε τη ζωή του Έλληνα.

Και να σημειώσω πως και έξω υπάρχει γραφειοκρατία όχι μόνο εδώ.

Ξέχασαμε επίσης ότι εκεί έχουν παιδεία, υγεία, ασφάλεια, δημόσια τάξη, κράτος πρόνοιας, υποδομές, δικαιοσύνη κτλ πράγματα ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ στην Ελλάδα.

• Like 2
Δημοσ.

Ο τιτλος ειναι πολυ γενικος.Ποιοι Γερμανοι ? Οι εργαζομενοι , οι βιομηχανοι , οι τραπεζιτες , και ποιος κομματικος σχηματισμος αφου υπαρχουν εσωτερικες αντιπαραθεσεις.Τα πλεονασματα του Βορρα ειναι τα χρεη του Νοτου.Τωρα πως , γιατι και τι θα μπορουσε να γινει τοσες δεκαετιες ,η μετα τον ΒΠΠ , η πριν την ενταξη η μετα την ενταξη...

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν την βρίσκεις να μοιρλατρεί και μάλιστα με τέτοιο τρόπο ....Η ουσία είναι ότι για να έχει η Γερμανία όλα της τα καλούδια την πλήρωσαν όλες οι χώρες μία φορά έκλεψε όλο τους τον χρυσό ως κατακτητής και μία φορά όλα τα κράτη πήραμε δάνειο υπέρ της ανοικοδόμησης της Γερμανίας.Και αν τα πρώτα είναι κλεψιμαίικα λόγω κατοχής και δεν τα ξαναδούμε ποτέ το δεύτερο το κατοχικό δάνειο είναι άμεσα απαιτητό.Τώρα γιατί όλες οι χώρες την χαρίζουν στην Γερμανία και τι παιχνίδια παίζονται δεν ξέρω.Αυτό που ξέρω είναι ότι οι Γερμαναράδες το παίζουν μάγκες με ξένα λεφτά.......Λοιπόν ζήτω οι τσάμπα μάγκες

Θα σου απαντήσω στο μήνυμά σου πριν το κάνεις edit γιατί έτυχε και το είδα...

Διάβασες όλο το μήνυμά μου ή μόνο την τελευταία πρόταση ;

Μυγιάστηκες ή θίχτηκε ο ανδρισμός σου επειδή είπα καλά κάνουν και μας γ@μ@νε ;

Σε πληροφορώ οτι οι ξένοι και όχι μόνο οι Γερμανοί, σε μαμουν χρόνια τώρα (δεν μπορείς να φανταστείς πόσα) και λες και ευχαριστώ...σ 'αρεσει δε σ ΄αρεσει....

Τώρα όσο τζάμπα μάγκες σου φαίνονται εσένα οι Γερμανοί, αλλο τόσο τζάμπα μάγκας μου φαίνεσαι και συ εμένα. Και αποτελείς και παράδειγμα των όσων είπα στο πρώτο μου μήνυμα.

Σε πειράζει πιο πολυ το οτι μας μαμουν οι Γερμανοί ή το οτι τους το επιτρέπουμε ;

• Like 2
Δημοσ.

Θα σου απαντήσω στο μήνυμά σου πριν το κάνεις edit γιατί έτυχε και το είδα...

Διάβασες όλο το μήνυμά μου ή μόνο την τελευταία πρόταση ;

Μυγιάστηκες ή θίχτηκε ο ανδρισμός σου επειδή είπα καλά κάνουν και μας γ@μ@νε ;

Σε πληροφορώ οτι οι ξένοι και όχι μόνο οι Γερμανοί, σε μαμουν χρόνια τώρα (δεν μπορείς να φανταστείς πόσα) και λες και ευχαριστώ...σ 'αρεσει δε σ ΄αρεσει....

Τώρα όσο τζάμπα μάγκες σου φαίνονται εσένα οι Γερμανοί, αλλο τόσο τζάμπα μάγκας μου φαίνεσαι και συ εμένα. Και αποτελείς και παράδειγμα των όσων είπα στο πρώτο μου μήνυμα.

Σε πειράζει πιο πολυ το οτι μας μαμουν οι Γερμανοί ή το οτι τους το επιτρέπουμε ;

Ο καθένας σε αυτό τον κόσμο κάποιον μαμάει :P Και δεν είναι μόνο interacial, έχουμε και ντόπιους επιβήτορες. Τώρα το πως το δέχεται ο καθένας, και τι κάνει για αυτό, είναι θέμα του καθενός προσωπικά νομίζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...