Basilhs23___ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Η εκπαίδευση (ξένες γλώσσες) δεν έχει ΦΠΑ, ούτε είχε ποτέ. Μόνο φόρο. Στα υπόλοιπα, εννοείται ότι συμφωνούμε. Δεν το ήξερα, θετικό αυτό για όσους θέλουν να ασχοληθούν.
BritGreek Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 ... μηδενική κρIτική σκέψη! Fixed. Μπερδεύτηκες.
linkin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Θα σου πω κάτι, εγώ αν είμουν γονιός στην σημερινή εποχή, ακόμη και αν τα έφερνα στενόχωρα θα κοιτούσα τα παιδιά μου να πάρουν οσο το δυνατόν περισσότερα χαρτιά γίνεται για να έχουν κάπου να πατήσουν, οπότε θα τα έστελνα και Αγγλικά. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος γονιός που να μην το έκανε, εκτός και τα οικονομικά του ήταν τόσο χάλια που ακόμη και θυσίες να έκανε δεν θα μπορούσε να το στείλει. Ξεκινάς από την γειτονιά σου, βρίσκεις παιδιά για ιδιαίτερα και σιγά σιγά επεκτείνεσαι. Απλώς θέλει σωστό "μαρκετινγκ" για να βρεις πελατεία. Πελατεία σίγουρα υπάρχει, ποιός γονιός θέλει να αφήσει τα παιδιά του έτσι; Όπου και να μένεις. Αν και λιγο πολυ με καλυψε ο φιλος πιο πριν,θα σου γραψω κι εγω καποια πραγματα. Το ''στο χωριο σου'' δειχνει απλα μια μεμονωμενη περιπτωση που δεν συνιστα κανονα.Σε ενα τυχαιο χωριο μπορουν χιλιαδυο πραγματα να συμβαινουν.Το ζητημα ειναι τι γινεται στις μεγαλες πολεις στο θεμα των αγγλικων.Και πλεον με αυτη την κριση τα πραγματα ειναι δυσκολα.+ οτι ο ανταγωνισμος ειναι τεραστιος γιατι περα απο τους κατοχους πτυχιων αγγλικης φιλολογιας,υπαρχει το καθε τσουτσεκι με proficiency που χωρις να γνωριζει τα στοιχειωδη της γλωσσας πηγαινει και διδασκει.Προσοχη να μην παρεξηγηθω,δεν λεω τσουτσεκι οποιον εχει proficiency,προς θεου. Ακομα,επειδη εχω αρκετους φιλους με proficiency και τα αγγλικα τους ειναι απαραδεκτα,θα σου πω οτι δεν θα επρεπε καν να μπορεις να διδαξεις με proficiency,προσωπικη μου αποψη.Ενας πτυχιουχος αγγλικης φιλολογιας σιγουρα εχει να σου μαθει πολυ περισσοτερα πραγματα οπου αυτος με το proficiency ΟΣΟ ΨΑΓΜΕΝΟΣ και να ειναι,δεν τα γνωριζει.Μιλαω βεβαια για ενα ψιλοσοβαρο επιπεδο.Το να μαθεις 10χρονα οτι το αμαξι λεγεται car και το μηλο apple οποιοσδηποτε μπορει να το κανει. Οσο για τα χαρτια φιλε μου.....τα χαρτια μας φαγανε!Τοσα παιδια ψαχνουν για δουλεια με 1002 χαρτια αλλα γιοκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα