Muchacho Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Υπαρχει ελπιδα.. http://makeleio.gr/images/Oktovrios/sdoe-larisas-1.jpg
Tenshi Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Έτσι.Τιμολόγιο και δελτίο αποστολής για τέσσερις τυρόπιτες. Τις άκρες αυτό το κράτος (και λίγο παραπάνω).
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Έχει καιρό που έσκασε το θέμα. Έχει ξαναγίνει ποστ στο forum. Τραγικό το περιστατικό.
kfyros Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 σκέψου ρε πούστη μου να ήταν πεινιρλί !!!! θα έχανε το αμάξι του ο άνθρωπος.. 3
παπι Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Θα θέλανε κανένα πεντακοσάρικο τα παιδιά και ο οδηγός δεν το έδωσε φαίνεται... +1 3
Rabican Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 παντως ο επικεφαλης του ΣΔΟΕ Λαρισσας θα μπορει να κοιμαται ησυχος τα βραδια διοτι εκανε σωστα τη δουλεια του. Και δεν εχει σημασια το μεγεθος της κλεψιας, αλλα το μηνυμα που μεταβιβαζεται! βλεποντας τετοιες αποφασεις και καιριες επεμβασεις των αρχων οι μεγαλοκαρχαριες/μεγαλοοφειλετες σκιαζονται και τρεχουν να εξοφλησουν το κρατος..........
Physics_Rulez Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Μιλάμε ότι τους έκανε τη μούρη κρέας. Γροθιά στην παράνομη διακίνηση εμπορευμάτων. Αντί να τη στήσουν τα βράδια να παρακολουθούν τι παράνομα βυτία με βενζίνη και πετρέλαιο ξεφορτώνουν τόνους σε βενζινάδικα... πιάσανε τις 4 τυρόπιτες. Το μελάνι της υπογραφής πιο πολύ κοστίζει από τις 4 τυρόπιτες. 4 τυρόπιτες τυρόπιτες
green gordon Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 2 αποριες. α)οταν τον σταματησαν γιατι δεν ειπε οτι ειναι για να τις φαει μονος του? β)αυτοι που τον εγραψαν γνωριζουν το ποσο ξεφτιλες ειναι?
Joshua21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Λίγο παλιό αλλά παρόμοιο περιστατικό: Πρόστιμο 1200 ευρώ γιατί μετέφερε το φαγητό για ψήσιμο στο φούρνο http://filoksenos.blogspot.gr/2011/01/1200.html Και ρεπορτάζ τοπικού καναλιού: http://www.youtube.com/watch?v=ZWUiquZeHx0 1
agamoi-thytai Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Θέλω τον π0usth ! Από το : Ένας πλούσιος κάνει πάρτι δίπλα στην πισίνα του. Μετά από ώρες διασκέδασης, η μουσική σταματάει κι ο πλούσιος ανακοινώνει : - Δίνω ένα εκατομμύριο δολάρια σε όποιον πάει από την μια άκρη της πισίνας στην άλλη, κολυμπώντας ανάμεσα στους κροκόδειλους που έχει μέσα. Καμιά κίνηση. Όλοι φοβούνται. - Δίνω δύο εκατομμύρια δολάρια κι ένα αυτοκίνητο σε όποιον κολυμπήσει μέσα στην πισίνα. Και πάλι κανείς δεν προσφέρεται. Ο πλούσιος όμως θέλει να διασκεδάσει. - Δίνω τρία εκατομμύρια δολάρια, ένα αυτοκίνητο και μια όμορφη γυναίκα. Άκρα του τάφου σιωπή. Ο πλούσιος σκέφτεται, ρε μπας κι έχουμε κανέναν ανώμαλο εδώ μέσα; - Δίνω τρία εκατομμύρια δολάρια, ένα αυτοκίνητο, μια όμορφη γυναίκα κι έναν πούστη. Πλαφ! πέφτει κάποιος μες στην πισίνα, κολυμπάει σαν πύραυλος και βγαίνει απ την άλλη μεριά λαχανιασμένος αλλά σώος. Μόλις πατάει στη γη το πρώτο πράγμα που φωνάζει είναι : - Τον πούστη, φέρτε μου τον πούστη! - Ηρέμησε, φίλε μου, θα στον φέρουμε. - Τον πούστη θέλω, σας λέω, φέρτε μου τον πούστη! - Μα θα στον φέρουμε, τι κάψα είναι αυτή; του λέει ο πλούσιος.- Τον πούστη θέλω , που μ’ έσπρωξε στην πισίνα, αυτόν τον πούστη θέλω! Αυτός ο προϊστάμενος της ΔΟΥ δεν έχει, όνομα, διεύθυνση, κάτι τέλος πάντων ; 1
sintalkas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Να σαστε καλά παιδιά με κάνατε και γέλασα...
bluesattack Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 μου θυμιζει λιγο το παρακατω Δεν τα βλεπεις τα μεγαλα πως εχουν προσαρμοστει στο περιβαλλον.Ενα με το νερο...Τι ψαρια χαμαιλεοντες. 1
ca6mio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Γιατι δεν έφαγε τις τυρόπιτες για να εξαφανίσει τα εις βάρος του στοιχεία; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα