Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Και τώρα μπορείτε να ησυχάσετε το δίκαιο αποδόθηκε και ο Βαξεβάνης συνελήφθη. Καλά δεν θα τον βασανίσουν κιόλας! Απλα θα ...χάσει την παρέλαση σήμερα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Συμφωνω οτι επιβαλλεται αυτος ο ελεγχος. Οταν ομως αποδεδειγμενα και απροκαλυπτα δεν γινεται επιβαλλεται να πιεσει προς αυτην την κατευθυνση ο πολιτης. Να πιέσει ναι. Όχι όμως να παρανομήσει ούτε να εκθέσει συμπολίτες του. Αν δηλαδή περνάς κάθε ημέρα το κόκκινο φανάρι μπροστά από το σπίτι μου και σε βλέπω αλλά δεν σε έχουν σταματήσει ως τώρα γιατί δεν σε έχει δει κάποιος τροχονόμος, δικαιούμαι να κατέβω να σε σπάσω στο ξύλο για να σε "τιμωρήσω" για την παρανομία σου;
KleKoR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 αχ αυτή η αβάσταχτη ελαφρότητα όταν είσαι βολεμένος....
Ntinaras Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Να πιέσει ναι. Όχι όμως να παρανομήσει ούτε να εκθέσει συμπολίτες του. Αν δηλαδή περνάς κάθε ημέρα το κόκκινο φανάρι μπροστά από το σπίτι μου και σε βλέπω αλλά δεν σε έχουν σταματήσει ως τώρα γιατί δεν σε έχει δει κάποιος τροχονόμος, δικαιούμαι να κατέβω να σε σπάσω στο ξύλο για να σε "τιμωρήσω" για την παρανομία σου; αμα τον ανεβασεις σε video στο youtube θα εισαι παρανομος?
rikos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Να πιέσει ναι. Όχι όμως να παρανομήσει ούτε να εκθέσει συμπολίτες του. Αν δηλαδή περνάς κάθε ημέρα το κόκκινο φανάρι μπροστά από το σπίτι μου και σε βλέπω αλλά δεν σε έχουν σταματήσει ως τώρα γιατί δεν σε έχει δει κάποιος τροχονόμος, δικαιούμαι να κατέβω να σε σπάσω στο ξύλο για να σε "τιμωρήσω" για την παρανομία σου; Αλλο το αδικημα που κανει ενας πολιτης, που ολο και καποιος τροπος θα υπαρχει να μαζεψεις αποδειξεις και να τον χωσεις μεσα και αλλο οταν το αδικημα το κανει το ιδιο το κρατος. Εκει, το πιο αναιμακτο πραγμα που μπορεις να κανεις, ειναι να το εκθεσεις, για αρχη τουλαχιστον.
KleKoR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Να πιέσει ναι. Όχι όμως να παρανομήσει ούτε να εκθέσει συμπολίτες του. Αν δηλαδή περνάς κάθε ημέρα το κόκκινο φανάρι μπροστά από το σπίτι μου και σε βλέπω αλλά δεν σε έχουν σταματήσει ως τώρα γιατί δεν σε έχει δει κάποιος τροχονόμος, δικαιούμαι να κατέβω να σε σπάσω στο ξύλο για να σε "τιμωρήσω" για την παρανομία σου; φωτογραφείς συλληφθέντων (τεκμήριο της αθωότητας πάει περίπατο) φωτογραφίες οροθετικών (πολλές από αυτές αποδείχτηκε εκ των υστέρων πως δεν ήταν οροθετικές) λίστα με εισοδήματα τραγουδιστών λίστα με μεγαλοφειλέτες και η λίστα που δημοσίευσε ο βαξεβάνης... η μόνη διαφορά μεταξύ τους ξέρεις ποια είναι; το πρόσωπο-πλευρά που έκανε τη δημοσίευση τις 4 πρώτες τις δημοσίευσε το επίσημο κράτος ή τα "ημιεπίσημα" ΝΕΑ την άλλη ο Βαξεβάνης για τις 4 πρώτες δεν συγκινήθηκε κανένας εισαγγελέας για τον Βαξεβάνη αντιθέτως... πως λέγεται αυτο; 5
gRim Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Καλά δεν θα τον βασανίσουν κιόλας! Απλα θα ...χάσει την παρέλαση σήμερα. Δε μπορείς να πεις μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους ε; Τέτοια κινητοποίηση κυριακάτικο και μέρα εθνικής επετείου αξίζει πολλά μπράβο.
Porg Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 @paredwse η αναδημοσίευση απο Τριανταφυλλόπουλο, Θέμο και άλλους δεν είναι παράνομη;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 αμα τον ανεβασεις σε video στο youtube θα εισαι παρανομος? Ναι, εφ' όσον φαίνεται ο οδηγός ή η πινακίδα του οχήματος. Αυτό όμως που μπορείς να κάνεις είναι το καταγγείλεις όμως στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. Αλλο το αδικημα που κανει ενας πολιτης, που ολο και καποιος τροπος θα υπαρχει να μαζεψεις αποδειξεις και να τον χωσεις μεσα και αλλο οταν το αδικημα το κανει το ιδιο το κρατος. Εκει, το πιο αναιμακτο πραγμα που μπορεις να κανεις, ειναι να το εκθεσεις, για αρχη τουλαχιστον. Σύμφωνοι. Εδώ όμως δημοσιοποιείται μία λίστα που φέρεται ότι περιλαμβάνει συμπολίτες μας που έχουν καταθέσεις σε τράπεζα του εξωτερικού. Πέραν του λαϊκίστικου στιγματισμού ότι αυτοί είναι ενδεχόμενοι φοροφυγάδες, ποιό δημόσιο συμφέρον εξυπηρετεί; Εφ' όσον θέλεις να πιέσεις το Κράτος, ζήτα από τον βουλευτή σου να καταθέσει σχετική επερώτηση στη Βουλή. Αν πάρουμε το νόμο στα χέρια μας, με τη λογική του όχλου, οι συνέπειες είναι απρόβλεπτες.
gRim Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Όχι φυσικά η ζημία έχει ήδη γίνει..άσε να το παίξουν και οι άλλοι δημοσιογράφοι .
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 φωτογραφείς συλληφθέντων (τεκμήριο της αθωότητας πάει περίπατο) φωτογραφίες οροθετικών (πολλές από αυτές αποδείχτηκε εκ των υστέρων πως δεν ήταν οροθετικές) λίστα με εισοδήματα τραγουδιστών λίστα με μεγαλοφειλέτες [...] Αν θυμάμαι καλά, ειδικά για τη λίστα με τους οφειλέτες του Δημοσίου υπάρχει σχετική νομοθετική διάταξη που το επιτρέπει. Τα υπόλοιπα είναι προφανώς κατάπτυστα και καταδικαστέα, δεν διατηρώ αμφιβολία περί τούτου. @paredwse η αναδημοσίευση απο Τριανταφυλλόπουλο, Θέμο και άλλους δεν είναι παράνομη; Είναι φυσικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Φροντίζοντας την αρκετά άρρωστη κοπέλα μου, ο ύπνος μου διαταράχθηκε αρκετά. Ξύπνιος λοιπόν από τα χαράματα, διάβασα για την λίστα λαγκάρντ, για το hot doc και για την κινιτοποίηση της αστυνομίας προκειμένου να συλλάβει τον Βαξεβάνη. Κατα τις 8 η ωρά χρειάστικε να ψάξω να βγώ φαρμακείο. Για κακή μου τύχη, στον πιο κεντρικό δρόμο, εκεί οπου σε μερικές ώρες θα γινότανε η παρέλλαση... Ξεκινάω λοιπόν να πάω εκεί και ανακαλύπτω πως δεν μπορώ να φτάσω εκεί! Όχι με κάποιο όχημα, με τα πόδια! Με τα πόδια, δεν μπορείς να περάσεις από τον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης, ο οποίος φρουρίται σε κάθε στενό απο αστυνομικούς, και δεν σε αφήνουν να φτάσεις στο μοναδικό ανοιχτό φαρμακείο! Αφότου λοιπόν περπάτισα αρκετά παραπάνω από ότι θα ήτανε λογικό, έχωντας δεί περισσότερους αστυνομικούς μεσα σε λιγα λεπτά από ότι σε όλη μου την ζωή κατάφερα να βρω τρόπο να φτάσω μέχρι το φαρμακείο... Επιστρέφω λοιπόν από το φρουρίο στο σπίτι και λίγο μετα διαβάζω ότι μαζι με εισαγγελέα η αστυνομία μπήκε στο σπίτι (που δεν ανοίκει στον Βαξεβάνη) και συνελαβε τον Βαξεβάνη. Θέλετε να διατιρίσω την ψευτίκη εντύπωση ότι δεν έχουμε χούντα;
DrLo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Ναι, εφ' όσον φαίνεται ο οδηγός ή η πινακίδα του οχήματος. Αυτό όμως που μπορείς να κάνεις είναι το καταγγείλεις όμως στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. Χωρίς να έχω τις νομικές γνώσεις του paredwse και με την επιφύλαξη του αριθμού των πινακίδων δε βλέπω κάτι "παράνομο" στο να ανεβάσεις κάτι που έτσι κι αλλιώς είναι σε κοινή θέα στο youtube.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δε μπορείς να πεις μας έβγαλαν ασπροπρόσωπους ε; Τέτοια κινητοποίηση κυριακάτικο και μέρα εθνικής επετείου αξίζει πολλά μπράβο. Την ημέρα της εθνικής επετείου, δεν πρέπει να λειτουργεί η δικαιοσύνη;
DrLo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Φροντίζοντας την αρκετά άρρωστη κοπέλα μου, ο ύπνος μου διαταράχθηκε αρκετά. Ξύπνιος λοιπόν από τα χαράματα, διάβασα για την λίστα λαγκάρντ, για το hot doc και για την κινιτοποίηση της αστυνομίας προκειμένου να συλλάβει τον Βαξεβάνη. Κατα τις 8 η ωρά χρειάστικε να ψάξω να βγώ φαρμακείο. Για κακή μου τύχη, στον πιο κεντρικό δρόμο, εκεί οπου σε μερικές ώρες θα γινότανε η παρέλλαση... Ξεκινάω λοιπόν να πάω εκεί και ανακαλύπτω πως δεν μπορώ να φτάσω εκεί! Όχι με κάποιο όχημα, με τα πόδια! Με τα πόδια, δεν μπορείς να περάσεις από τον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης, ο οποίος φρουρίται σε κάθε στενό απο αστυνομικούς, και δεν σε αφήνουν να φτάσεις στο μοναδικό ανοιχτό φαρμακείο! Αφότου λοιπόν περπάτισα αρκετά παραπάνω από ότι θα ήτανε λογικό, έχωντας δεί περισσότερους αστυνομικούς μεσα σε λιγα λεπτά από ότι σε όλη μου την ζωή κατάφερα να βρω τρόπο να φτάσω μέχρι το φαρμακείο... Επιστρέφω λοιπόν από το φρουρίο στο σπίτι και λίγο μετα διαβάζω ότι μαζι με εισαγγελέα η αστυνομία μπήκε στο σπίτι (που δεν ανοίκει στον Βαξεβάνη) και συνελαβε τον Βαξεβάνη. Θέλετε να διατιρίσω την ψευτίκη εντύπωση ότι δεν έχουμε χούντα; Για τα περί Αθήνα-φρουρίου συμφωνώ. Το σε ποιόν ανήκει το σπίτι τι σ΄χεση έχει ? (αν δεν ανήκει στην πρεσβεία του Ισημερινού)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα