Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτό όμως που μπορείς να κάνεις είναι το καταγγείλεις όμως στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

για που μου συζηταμε τωρα για την ελλαδα;

• Απαντ. 324
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2.5 Ευρω

Ε τον μ@λ#κ^ τον Βαξεβάνη, τσάμπα την πούλησε την λίστα. Ο Σειρηνάκης έχει καλύτερο pricing.

Τονίζω το πούλησε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν υπηρχε ενταλμα συλληψης του. Ετσι τουλαχιστον ειπε ο Βαξεμβανης στο βιντεο.

Καλά... σε αυτό το βίντεο ο Βαξεβάνης λέει διάφορες μπούρδες (ανάμεσα και σε αλήθειες) που δεν ισχύουν ακριβώς. Βάλε και τις "σάλτσες" και κλείσαμε! :P

Δημοσ.

Καλά... σε αυτό το βίντεο ο Βαξεβάνης λέει διάφορες μπούρδες (ανάμεσα και σε αλήθειες) που δεν ισχύουν ακριβώς. Βάλε και τις "σάλτσες" και κλείσαμε! :P

δηλαδη ειχε βγει ενταλμα συλληψης του;

• Super Moderators
Δημοσ.

Ε, δεν γίνονται τέτοια πια B)

Ο Βαξεβάνης δεν είναι ο μέσος πολ ίτης όπως εσυ και εγώ για να βασανιστεί. Καταλαβαινεις τι θέλω να πω.

Update: "14:00 Ελεύθερος αφέθηκε ο Κώστας Βαξεβάνη, ενώ αύριο θα παρουδιαστεί στις 12:00 στο αυτόφωρο για να οριστεί η τακτική δικάσιμος."

Είδες; :P

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση πως με ολη την συζητηση για τον Βαξεβάνη χανετε το δάσος και βλέπετε το δεντρο, ουτε καν το δεντρο, ενα κλαδακι του.

• Like 7
Δημοσ.

Ο Βαξεβάνης δεν είναι ο μέσος πολ ίτης όπως εσυ και εγώ για να βασανιστεί. Καταλαβαινεις τι θέλω να πω.

Update: "14:00 Ελεύθερος αφέθηκε ο Κώστας Βαξεβάνη, ενώ αύριο θα παρουδιαστεί στις 12:00 στο αυτόφωρο για να οριστεί η τακτική δικάσιμος."

Είδες; :P

Μαζί σου, αλλά οι "βασανισμοι" σε μια πρόταση φαίνονται σαν να είναι κάτι που ανήκει στο μακρινό παρελθόν (κατά τη γνώμη της πλειοψηφίας), αν και στην πραγματικότητα φαίνεται πως απλά τα κεντρικά της ΕΣΑ άλλαξαν διεύθυνση :mellow: Οπότε δεν κρατήθηκα και το ανέφερα :P

Δημοσ.

Ο Βαξεβάνης δεν είναι ο μέσος πολ ίτης όπως εσυ και εγώ για να βασανιστεί.

Υπάρχουν στοιχεία πέρα απτα λεγόμενα των συλληφθέντων;Έχουν γίνει μηνύσεις;

Άκουσα κάτι για taser και καψίματα απο τσιγάρα που δεν μπορώ να τα πιστέψω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...