Assassin007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδες! Τελευταια ο υπολογιστης μου αρχησε κατα την εκκινηση να βγαζει bluescreen και μετα απο την επαναεκκινηση να κολλαει ασχημα οταν π.χ. ακουω μουσικη οταν ειμαι φβ, η οταν παιζω ενα παιχνιδι και κατεβαινουν ελαχιστα τα φπς. Που λετε το εψαξα και αφου ανοιξα το κουτι ειδα οτι απο τον επεξεργαστη ελειπε παστα (3 χρονια ειχα να του βαλλω ) και απο οσο ειδα στο νετ, ειπα να την αλλαξω και πηρα μια παστα και ολα κομπλε Για μια ευδομαδα ηταν μια χαρα οπως παλια αλλα εχτες παλι...τσουπ τα ιδια...bluescreen και κολλημα.το αφησα μεχρι σημερα να δω αλλα και παλι τα ιδια και του ξανα εβαλα παστα....αλλα παλι τα ιδια ακομα και με ολοκαινουρια παστα. Σκεφτηκα μηπως του κανω κανα φορματακι να δω μηπως...αλλα ηθελα πρωτα να ακουσω εσας. Χαραχτηριστηκα:CPU=> Pentium dual core E5200 @2.50 GHz RAM=>4gb,500GB HD, GPU=> Nvidia 9500 Gt Ευχαριστω εκ των προτερων
alex00a Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 μια χαρα ειναι ο cpu σου,δοκιμασε να αλλαξεις καρτα γραφικων ενα τετοιο προβλημα ειχε και ενας φιλος μου
phanispal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δεν ανέφερες κάπου αν και τι θερμοκρασίες είδες. Ρίξε μια ματιά αν καταφέρεις να μπεις σε παραθυρικό περιβάλλον, αλλιώς τσέκαρε τη θερμοκρασία στο BIOS.
Assassin007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Α ναι ξεχασα!! Core 0: 42C Core 1: 43C GPU: 48C Γενικα : 50C
phanispal Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Χμμ.. δεν είναι ούτε λίγοι, ούτε πολλοί. Για τα κολλήματα που λες μπορεί να οφείλεται ο δίσκος. Τσέκαρε και τις μνήμες με memtest όμως, και για ιούς. Δες τι παίζει και σε safe mode.
Assassin007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 ετρεξα ενα SMART test με το speed fun, εκανα και ενα γρηγορο scan προχτες δεν βρηκε τιποτα σπουδαιο και στο τεστ ολα καλα ελεγε Τωρα θα τρεξω και για την μνημη να σου πω...
Assassin007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Λοιπον ετρεξε φουλ το memtest ολα κομπλε μου τα βρηκε :\ Τι κανουμε εδω φιλοι?
Assassin007 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2012 Χμμμμ...συμφερουν τα windows 8 x64? εχω ακουσει ειναι πιο γρηγορα και εχουν τα ιδια specs με τα 7...
phanispal Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Αν τα προγράμματα που χρησιμοποιείς είναι συμβατά, γιατί όχι;
Heatspreader Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδες! Τελευταια ο υπολογιστης μου αρχησε κατα την εκκινηση να βγαζει bluescreen και μετα απο την επαναεκκινηση να κολλαει ασχημα οταν π.χ. ακουω μουσικη οταν ειμαι φβ, η οταν παιζω ενα παιχνιδι και κατεβαινουν ελαχιστα τα φπς. Που λετε το εψαξα και αφου ανοιξα το κουτι ειδα οτι απο τον επεξεργαστη ελειπε παστα (3 χρονια ειχα να του βαλλω ) και απο οσο ειδα στο νετ, ειπα να την αλλαξω και πηρα μια παστα και ολα κομπλε Για μια ευδομαδα ηταν μια χαρα οπως παλια αλλα εχτες παλι...τσουπ τα ιδια...bluescreen και κολλημα.το αφησα μεχρι σημερα να δω αλλα και παλι τα ιδια και του ξανα εβαλα παστα....αλλα παλι τα ιδια ακομα και με ολοκαινουρια παστα. Σκεφτηκα μηπως του κανω κανα φορματακι να δω μηπως...αλλα ηθελα πρωτα να ακουσω εσας. Χαραχτηριστηκα:CPU=> Pentium dual core E5200 @2.50 GHz RAM=>4gb,500GB HD, GPU=> Nvidia 9500 Gt Ευχαριστω εκ των προτερων Έχεις να κάνεις Format 3 χρόνια και αντί να κάνεις Format, αλλάζεις πάστες; Τα Windows είναι σαν πάστες ζαχαροπλαστείου, χαλάνε εύκολα! Μετά από κάνα χρόνο πας για νέα εγκατάσταση. Αν δεν προσέχεις κιόλας; Άστο. Ρίξε ένα καθάρισμα στο εσωτερικό του κουτιού (θερμοαγώγιμη έβαλες όπως είπες), κάνε ένα Reset το Bios και σέταρε από την αρχή και κάνε ένα Format και βάλε τους τελευταίους Drivers για κάθε υποσύστημα και βλέπεις. Μετά θα τρέξεις mem test, hd sentinel να δεις γενικά τι παίζει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα