Kotsos87 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 καλησπερα, ψαχνω τους drivers για το λαπτοπ : Acer Aspire 5003WLMi και δεν μπορω να τους βρω εδω και ωρα... εκανα φορματ με τα xp και θελω να τους περασω...οποιος μπορει να τους βρει να τους ποσταρει εδω ....ευχαριστω προκαταβολικα οποιον βοηθησει!
evoracing Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Κατέβασε κάποιο Driver Checker, Driver Easy, Driver Genius, Advanced System Optimizer...
Kotsos87 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 και θα το τρεξω στο λαπτοπ αυτο και θα μου τους κατεβασει???? τωρα εχω κανει μονο το φορματ εχει μονο τα xp πανω ... Κατέβασε κάποιο Driver Checker, Driver Easy, Driver Genius, Advanced System Optimizer... αα και κατι ακομα? πιο απο αυτα ειναι καλυτερο γιατι θα παω σε ενα φιλο να το φτιαξω και για να χω ενα απο αυτα...πιο λες?
paxara Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δοκίμασε τη σειρά Acer Aspire 5000. Σε έναν φίλο μου που είχαμε ίδιο πρόβλημα (δεν βρίσκαμε τους κανονικούς drivers), δοκιμάσαμε την γενική σειρά του. >http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5000.html
Kotsos87 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δοκίμασε τη σειρά Acer Aspire 5000. Σε έναν φίλο μου που είχαμε ίδιο πρόβλημα (δεν βρίσκαμε τους κανονικούς drivers), δοκιμάσαμε την γενική σειρά του. >http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5000.html αυτο το λαπτοπ εχετε και σεις (Acer Aspire 5003WLMi ) ???
Xristaras12 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2012 οπως ειπε και ο evo(α ρε mitsuba)κατεβασε το driver genius απο κανενα θειο και τρεξτο.θα σου βρει drivers και αφου τους κατεβασει εχεις επιλογη να τους εγκαταστησεις κιολας Προσωπικα με εχει σωσει 2 φορες σε κατι παναρχαια πισι φιλων που δεν ηξεραν ουτε τι μητρικη ειχαν.
Kotsos87 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2012 οπως ειπε και ο evo(α ρε mitsuba)κατεβασε το driver genius απο κανενα θειο και τρεξτο.θα σου βρει drivers και αφου τους κατεβασει εχεις επιλογη να τους εγκαταστησεις κιολας Προσωπικα με εχει σωσει 2 φορες σε κατι παναρχαια πισι φιλων που δεν ηξεραν ουτε τι μητρικη ειχαν. nai αλλα πως θα μπω στο νετ για να κανω αυτο?
nasar Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2012 nai αλλα πως θα μπω στο νετ για να κανω αυτο? Πρέπει να εγκαταστήσεις τους drivers του network adapter πρώτα.Mπες από άλλο pc στο internet και κατέβασε τους.Πέρνα τους μετά με ένα usb στο laptop σου.Έμενα σε παρόμοιο θέμα με drivers με βοήθησε το winzip system utilities suite.(http://www.winzip.co...er=&os=win&sid=)
paxara Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 αυτο το λαπτοπ εχετε και σεις (Acer Aspire 5003WLMi ) ??? Η αλήθεια είναι πως όχι, δεν είχε το ίδιο, αλλά δεν χάνεις τίποτα να δωκιμάσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα