Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Εδω και ενα μηνα προσπαθω να σωσω περιεχομενα του υπολογιστη σε dvd χρησιμοποιωντας Nero αλλα και Imgburner.

Ο δισκος οπτικα φαινεται γεματος και το προγραμμα επισης λεει οτι η εγγραφη ηταν επιτυχης!

Παρολαυτα οταν ανοιγω τον δισκο δεν βλεπω απολυτωςε τιποτα!

Το προβλημα παρουσιαστηκε ξαφνικα πριν ενα μηνα και νομιζα οτι ηταν λογω των ταινιων που ειχε ο συγκεκριμενος φακελος που ηθελα να σωσω σε DVD αλλα αρχιζω να πιστευω οτι καποια αλλη ειναι η αιτια.

Χρησιμοποιω εδω και χρονια υπολογιστες και ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει κατι παρομοιο!

Ελπιζω να γνωριζει καποιος την αιτια/ες και να μπορει να βοηθησει.

Ευχαριστω κ των προτερων.

Γιαννης!

********** Πριν λιγο ανακαλυψα οτι ουτε παλια DVD που εχω δεν βλεπω το περιεχομενο τους!

Καποιο προβλημα με τους Drivers ισως; **************

Δημοσ.

Καλησπερα.

Εχω ηδη δοκιμασει με 4-5 διαφορετικα DVD.

Δεν διαβαζει ουτε και τα παλια DVD που εχω.

Δεν ξερω αν ειναι καποια βρωμια στο λειζερ η κατι σχετικα με software

Επισης να προσθεσω οτι ο υπολογιστης αναγνωριζει την συσκευη. Το ιδιο και τα προγραμματα εγγραφης. Αναγνωριζουν και το DVD που βαζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν συμβαίνει σε όλα τα δισκάκια, θεωρώ πολύ πιθανό να είναι πρόβλημα του dvd recorder. Πριν το αλλάξεις όμως - πάμφθηνο είναι, αλλά αν τελικά δεν έχει πρόβλημα, δεν υπάρχει λόγος - δοκίμασε τα δισκάκια που δε διαβάζονται στο δικό σου, αν διαβάζονται σε κάποιον άλλον υπολογιστή.

Επεξ/σία από deesnider
Δημοσ.

το ιδιο προβλημα ειχα κ με το alienware της υπογραφης.

εγραφε κανονικα και δεν τα διαβαζε.

Το imgburn αν εκανες verification σε αυτο που εγραφε ελεγε tracks do not match.

Αποτελεσμα αλλαγη του recorder κ ολα κομπλε.

Δημοσ.

Το πιθανότερο, Πάβλε, είναι να τα έχει παίξει το λέιζερ ανάγνωσης (συμβαίνει -κυρίως- με τον καιρό. Σε ένα-δύο χρόνια, παίζει να τα φτύσει. Αν κι εξαρτάται, μέσες-άκρες, κι από την -πόσο συχνή- χρήση της συσκευής).

Τεσπα, αν τυχόν είσαι εντός εγγύησης, δωσ' το γι' αλλαγή. Αν όχι, 15-20€ κάνουν (...αχ τί ωραία που τα λεώ ε) όπως ήδη ειπώθηκε, τα καινούρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...