Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει αγορασει κανεις μπλουζα ή μπουφαν Airwalk να μου πει μεγεθος; Ειμαι 1,74  74kg βαρος. Το συνηθες μεγεθος μου ειναι MEDIUM. Μην παρω πχ Medium και μου ειναι τυπου Large...

Δημοσ.

Εχει αγορασει κανεις μπλουζα ή μπουφαν Airwalk να μου πει μεγεθος; Ειμαι 1,74  74kg βαρος. Το συνηθες μεγεθος μου ειναι MEDIUM. Μην παρω πχ Medium και μου ειναι τυπου Large...

Καλησπέρα φίλε. Πήρα ένα αμάνικο airwalk xs και ήταν σαν s. Από τα κιλά και το ύψος πιστεύω θα είσαι εντάξει με xs. Δες όμως και τα σχόλια κάτω από το ρούχο μπορεί να σε βοηθήσουν.

Δημοσ.

παιδια υπαρχει κωδικος -10% νομιζω μεχρι αυριο VC10OFF50 και εγω θα παραγγιλω Δευτερα γ@μω την τυχη μου....Τον εβαλα δουλευει!!!

Ευχαριστώ φίλε επίσπευσα μια μικρή αγορά που είχα κατα νου και γίτωσα τα 7€ των μεταφορικών και κατι ψιλά ακόμη  :-D .

Δημοσ.

@diamonog7 σε ευχαριστώ πολύ κι εγώ.

Από βδομάδα ήταν να κάνουμε την παραγγελία μας και την κάναμε σήμερα λόγω του κουπονιού. Να σαι καλά!!!

Δημοσ.

Πήγα προχτές και σε κατάστημα στα Mall της Λεμεσού και ήταν ΓΑΜΑΤΟ, έχει τα πάντα και είχε και προσφορές επειδή ήταν καινούργιο. Πήρα ένα ζευγάρι NIKE 30€ τέλειο παπουτσάκι. 

Δημοσ.

Τα παλικάρια πάντως δεν πρέπει να σταματούν να δουλεύουν. Οι παραγγελίες που κάνω μέσα στο ΣΚ αλλάζουν status ακόμα και Κυριακή. Και στη χειρότερη μετά από 1-2 εργάσιμες τα έχω. Πως να μην τους αγαπήσεις;   :wub:

Δημοσ.

Τις φόρμες τις τσίμπησα εγώ μια γκρί και μια μαυρη στα 16€ και τις δύο απο το κατάστημα, είναι φοβερές για τα λεφτά τους. Δεν είναι όπως η NIKE αλλα ούτε και σαν admiral, αρκετά πιο καλές. 

Και απο μέγεθος κανονικές, Large σε ΝΙΚΕ Large και σε αυτές. Και μπορώ να πω κάθονται πιο καλά, γιατί με τις ΝΙΚΕ είχα θέμα που φούσκωναν τα παπάρια και έκαναν μπαμ, ενώ με αυτές είναι πένα!

Δημοσ.

Είναι πράγματι καλή η ποιότητα και αρκετά ζεστές γιατί έχουν από μέσα μια ψευτοfleece επένδυση. Σίγουρα σε αυτή την τιμή είναι εξαιρετικό value for money.

Το μόνο αρνητικό είναι πως το logo μοιάζει με αυτό της puma. Ήδη οι καζούρες από φίλους είναι αρκετές αλλά αγνοούν ο,τι η εταιρεία αυτή υπάρχει πολλά πολλά χρόνια πριν από την puma.  :devil:

Δημοσ.

Να ειστε καλα παιδια!!!Να το ψαχνουμε γιατι οτι κερδιζουμε καλο ειναι αυτες της εποχες!Εγω δυστυχως δεν προλαβα την προσφορα για 1 μερα.Αυριο θα παραγγιλω πραγματα για συγγενεις και φιλους πανω απο 400 ευρο.

Δημοσ.

Είναι πράγματι καλή η ποιότητα και αρκετά ζεστές γιατί έχουν από μέσα μια ψευτοfleece επένδυση. Σίγουρα σε αυτή την τιμή είναι εξαιρετικό value for money.

Το μόνο αρνητικό είναι πως το logo μοιάζει με αυτό της puma. Ήδη οι καζούρες από φίλους είναι αρκετές αλλά αγνοούν ο,τι η εταιρεία αυτή υπάρχει πολλά πολλά χρόνια πριν από την puma.  :devil:

για ποιο ρουχο αναφερεσαι?

Τι ειδους καζουρα?

Δημοσ.

για ποιο ρουχο αναφερεσαι?

Τι ειδους καζουρα?

http://www.sportsdirect.com/slazenger-sweatpants-mens-482003 που τις έχεις σε προσφορά. Όσες έμειναν.

Απλά το σήμα της slazenger μοιάζει πολύ με αυτό της πούμα. Οπότε υπάρχει περίπτωση να πάρεις σχόλια του τύπου: "Τι μαϊμού πούμα είναι αυτό"; 

post-219783-0-29618300-1381752289_thumb.jpgpost-219783-0-14887700-1381752390_thumb.jpg

B)  B)

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκινούν από 7€ και ανάλογα με το βάρος αυξάνονται. Συνήθως αν δεν πάρεις πολύ μεγάλη ποσότητα μένουν στα 7€. Πριν από το checkout θα δεις το κόστος τους.

Το δέμα κάνει 2-4 εργάσιμες για να φτάσει σπίτι σου με DHL.

Πάνω δεξιά υπάρχει ένα πεδίο που γράφει Αναζήτηση. Δείτε το πως δουλεύει γιατί αυτά έχουν απαντηθεί πολλές φορές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...