Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, παιδες! Θα ηθελα να ρωτησω το εξης: η ενσωματωμενη καρτα γραφικων των Ι5 και Ι7 επεξεργαστων μπορει να λειτουργησει ταυτοχρονα με την pcie καρτα γραφικων? Δλδ, να βοηθανε η μια καρτα την αλλη στα γραφικα ενος παιχνιδιου? Χρειαζεται τιποτα ρυθμισεις σε drivers?

Δημοσ.

στους amd που ξέρω ο κατασκευαστής σου δίνει κάποιες σειρές καρτών με τις οποίες μπορείς να δουλέψεις την κάρτα του επεξεργαστή με την άλλη κάρτα σε διάταξη crossfire.απλώς περνάς τους drivers και σου αναγνωρίζει το crossfire.τώρα στους επεξεργαστές της intel δεν γνωρίζω κι εγώ αν γίνεται αλλά θα το ψάξω και θα σου πω.εκτός κι αν βοηθήσει κάποιος άλλος

λοιπόν.από το λίγο που κοίταξα στους intel ισχύει άλλο πράγμα.καταρχήν πρέπει να επιλέξεις μητρική τέτοια ώστε να εκμεταλλευτείς την κάρτα γραφικών του επεξεργαστή.αν προσθέσεις και μία κάρτα γραφικών τότε όταν παίζεις παιχνίδια θα δουλεύει η εξωτερική σου κάρτα γραφικών και για απλές εφαρμογές θα μπορεί να δουλέψει η εσωτερική κάρτα γραφικών του επεξεργαστή για χαμηλότερη κατανάλωση.η crossfire/sli διάταξη δεν ισχύει όπως ισχύει στους amd

Δημοσ.

Στο λάπτοπ που χω ισχύει αυτο που αναφέρθηκε. Εχω έναν i7, αν κάνω εφαρμογές γραφείου,Ίντερνετ και γενικά κατι απλό δουλεύει η γραφικών του επεξεργάστη, αν τύχει και παίξω κανένα παιχνίδι μπαίνει σε λειτουργία μόνο η άλλη γραφικών.δεν ξερω αν ειναι ίδιας τεχνολογίας και στα pc.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ....μπορει να μου πει κανεις μεχρι ποια θερμοκρασια πρεπει να πιανει ο επεξεργαστης χωρις να του διμιουργη πρβλημα?o επεξεργαστης ειναι intel core 2 quad Q6600 2,4Hz

Δημοσ.

οι ενσωματωμενες GPU των Ι7 και Ι5 λειτουργουν κυριως στο Desktop και στις μη απαιτητικες εφαρμογες εκτος αν κανεις κανα encoding οποτε ειναι πολυ δυνατες. Στα παιχνιδια ενεργοποιειται η κανονικη GPU λογω επιδοσεων.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ....μπορει να μου πει κανεις μεχρι ποια θερμοκρασια πρεπει να πιανει ο επεξεργαστης χωρις να του διμιουργη πρβλημα?o επεξεργαστης ειναι intel core 2 quad Q6600 2,4Hz

Πιο ακυρο και ασχετο hijack θεματος δεν έχω ματαξαναδει!!

• Like 1
Δημοσ.

Alex An Dros μην σκας.δεν έγινε και κάτι.απλώς μην δίνεις σημασία σε κάποιους.πρόβλημα συμπεριφοράς λέγεται αυτό.όσο αφορά τον επεξεργαστή σου.ο επεξεργαστής σου είναι πολύ καλός και λόγω της αρχιτεκτονικής του αντέχει σε μεγάλες θερμοκρασίες.απλώς κι εσύ από την μεριά σου θα πρέπει να τον ψύχεις καλά.μην προτιμήσεις την μαμά την ψήκτρα της intel.

Δημοσ.

Just for the record, η ενσωμετωμένη κάρτα γραφικών των i5-7 μπορεί να λειτουργήσει παράλληλα με την discrete κάρτα μέσω του Virtu MVP. Παίζει να υπάρχουν περιορισμοί και προϋποθέσεις, δεν το χω ψάξει παραπάνω.

Δημοσ.

Alex An Dros μην σκας.δεν έγινε και κάτι.απλώς μην δίνεις σημασία σε κάποιους.πρόβλημα συμπεριφοράς λέγεται αυτό.όσο αφορά τον επεξεργαστή σου.

Ερε γμτ .. παντα την ίδια μακακία κανω... αφού ξέρω ότι σε αυτή την χώρα όταν απαιτεις και τονίζεις τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ χαρακτηρίζεσαι ως προβληματικός. Τι θελω και ασχολούμαι?

• Like 1
Δημοσ.

έχει σημασία το πως προσεγγίζεις κάποιον.εσύ το αποπήρες το παιδί κατευθείαν.σου λέει ότι νέο μέλος είναι και δεν ήξερε.τόσο μεγάλο έγκλημα έκανε?εξήγησε του με ωραίο τρόπο ότι δεν είναι σωστό και τι πρέπει να κάνει για να ξέρει την επόμενη φορά.και όχι έτσι όπως αντιδράς.και όχι μόνο εδώ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...