Προς το περιεχόμενο

Tablet 9,7" Vero A9724 IPS €199,00

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συμφωνώ καλύτερά να συγκρίνουμε όμοιες ίντσες και να σκεφτούμε ότι και κινεζια να πάρεις 10'' από κίνα με τέτοια χαρακτηριστικά θες 150-160 τουλάχιστον,με τελωνειο ίσως και αναμονή κάποιες μερες.εγώ πέρυσι πήρα το carrefour το 10αρι, έχω ics και γενικά είμαι ευχαριστημένος.με τέτοια χαρακτηριστικά πιστεύω ο μεσος χρήστης είναι καλυμμένος και με το παραπάνω.για 199 οκ άλλα μέχρι εκεί...

Δεν συμφωνώ.Στα 220 περίπου(με το ρισκο του τελωνείου βεβαίως) παίρνεις αυτό[link=http://www.androidmall.co.uk/cube-u30gt2-peas-2-quad-core-tablet-pc-10-1-inch-ips-retina-android-4-1-bluetooth-hdmi-32gb-white.html][/link].Χωρίς να είμαι ειδικός μάλλον δεν συγκρίνονται.Και αν ψάξεις μπορείς να βρεις πολλά.Αν φυσικά μπορείς να περιμένεις και πάρεις και το (μικρό) ρίσκο με το τελωνείο 

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πολλα τα λεφτα ρε παιδια για τα χαρακτηριστικα του

ploymer momo 11  στην banggood

125€

απλα αμα παθει κατι το πας Αθηνα και δεν ταλαιπωρεισαι

σε αυτα τα χρηματα πλεον παιρνεις pipo M9 

με RK3188

Δημοσ.

A, ΟΚ. Παρεμπιπτόντως, η Oktabit έχει γραφεία και στη Θεσσαλονίκη.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι με την πορεία που έχουν πάρει τα specs των tablets, η Oktabit θα μπορούσε να ρίξει λίγο την τμή στην τελευταία παρτίδα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είδα το 8άρι σήμερα σε κατάστημα και με κέντρισε το ενδιαφέρον η vero .
Το 10άρι μοιάζει καλή περίπτωση .
Βλέπω όλα τα tablet γράφουν για τα αρχεία εικόνας που παίζουν , τι γίνεται όμως με τους υπότιτλους ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...