Προς το περιεχόμενο

Εργασίες μεταφοράς σε νέο server την Τετάρτη (ενημέρωση)


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ενημέρωση 13:10 12/12: Η μεταφορά ολοκληρώθηκε επιτυχώς με μερικές ακόμα λεπτομέρειες να απομένουν που μπορεί να οδηγήσουν σε σύντομες διακοπές του site. Σε περίπτωση που συναντήσετε κάποιο πρόβλημα που δεν υπήρχε πριν την αλλαγή, μπορείτε να το αναφέρετε είτε σε αυτό το θέμα ή στο σχετικό forum.

 

Ευχαριστούμε για την υπομονή σας

---------------

 

Αύριο Τετάρτη (12/12) η πρόσβαση στο Insomnia δε θα είναι εφικτή τις πρώτες πρωινές ώρες εξαιτίας της μεταφοράς του site σε νέο server.

 

Με τη μεταφορά αναμένεται να λυθούν τα τεράστια προβλήματα ταχύτητας που αντιμετωπίζουμε τον τελευταίο καιρό και σας έχουν οδηγήσει σε σχόλια του τύπου "χάλια μαύρα", "ο θάνατος ο ίδιος", "πιο αργό και από replay" κ.α

 

Λίγα λόγια για τη μεταφορά. Θα ξεκινήσει στις 5.00 πμ τα ξημερώματα, την ώρα, δηλαδή, όπου μέχρι τώρα είχαμε το καθημερινό downtime και που, πλέον, θα αποτελέσει παρελθόν. Η μεταφορά στο νέο server προϋποθέτει αλλαγή στους nameservers κάτι που σημαίνει ότι η επαναλειτουργία του site δε θα είναι ορατή σε όλους άμεσα, τουλάχιστον μέχρι να ενημερωθεί ο εκάστοτε provider του χρήστη. Για το σκοπό θα κάνουμε μερικές κινήσεις για να γίνει η συγκεκριμένη λειτουργία όσο το δυνατόν πιο ομαλή.

 

Ξέρουμε ότι τα έχουμε κάνει σαλάτα με το συγκεκριμένο θέμα, αλλά θέλαμε η επόμενη κίνηση να μας καλύπτει όσο το δυνατόν καλύτερα με βάση τις συνεχώς αυξημένες ανάγκες που παρουσιάζει το Insomnia.

 

Με την ολοκλήρωση της μεταφοράς, θα ξεκινήσει άμεσα ένα δεύτερο στάδιο βελτιστοποίησης της ταχύτητας και της σταθερότητας του server, που μπορεί να προκαλέσει μικρά προσωρινά προβλήματα σε κάποιους χρήστες. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς θα ενημερώνουμε την σελίδα μας στο Twitter και στο Facebook για την πορεία των εργασιών και το χρονοδιάγραμμα επιστροφής του site.

 

Όσο κοινότυπο και να ακούγεται, σας ευχαριστούμε ακόμη μια φορά για την τεράστια υπομονή που δείχνετε και περιμένουμε πάντα τις αναφορές για τυχόν προβλήματα που θα παρουσιαστούν μετά τη μεταφορά.

post-39041-0-94897000-1355220844_thumb.jpg

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

επιτελους,μπραβο παιδια..

 

εγω φορτωνα πρωτα τις καρτελες,μετα εβλεπα τα μαιλ μου και καμια ειδηση,και μετα επεστρεφα να διαβασω για να εχουν φορτωσει..

και επιτελους εβλεπα τα κλασσικα monkey face του τουφα, το attempt to give a damn του thresh,το σπιτι της αλλης που κουνιεται απτον αερα...........

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...