Προς το περιεχόμενο

Παρουσίαση LG Optimus L9


Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μέσα στον κατακλυσμό από διαθέσιμες επιλογές android συσκευών, η LG έχει μια έντονη παρουσία με διάφορα μοντέλα και μάλιστα με αρκετές πρωτιές. Για όσους δε θυμούνται πριν 2 ακριβώς χρόνια η Κορεατική εταιρεία ανακοινώνει το πρώτο διπύρηνο smartphone, το Optimus 2x ενώ ένα χρόνο μετά είχαμε τα αποκαλυπτήρια του πρώτου 3D smartphone, του LG Optimus 3D. Τη φετινή χρονιά έχουμε δει από την LG ένα από τα πρώτα (αν όχι το πρώτο) τετραπύρηνο smartphone, το LG Optimus 4X.

Το κοινό στοιχείο των παραπάνω συσκευών είναι η τιμή τους που τουλάχιστον στην αρχή τα τοποθετούσε στην υψηλή αγορά με τις τιμές να κυμαίνονται πάνω από τα €500. Με τη σειρά Optimus L, η LG προσφέρει τον τελευταίο χρόνο μια σειρά από πιο οικονομικά smartphones τα οποία όμως ξεχωρίζουν στο θέμα του σχεδιασμού και των τεχνικών χαρακτηριστικών.
Έχουμε παρουσιάσει ήδη 2 μοντέλα της συγκεκριμένης σειράς οπότε έφτασε ή ώρα να παρουσιάσουμε το Optimus L9, το κορυφαίο μοντέλο της σειράς το οποίο διατίθεται ήδη στα καταστήματα με τιμή €399.


http://www.youtube.com/watch?&v=CEJZvyf6blw

 

Link.png Site: Αναλυτική Παρουσίαση LG Optimus L9

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Διαθέτει δύο κάμερες των 5megapixel στο πίσω μέρος ?? κατι λαθακι εγινε στην συνταξη. "Διαθετει δυο καμερες, η μια των 5..." επρεπε να γραφτει. Γενικα παντως ωραια παρουσιαση. Αν και ακριβως αυτα περιμενα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για πολλά βρίζω την apple και γελάω με τις διαφημίσεις της. Για ένα ομως της δίνω δίκαιο! Το πλάτος/ύψος της οθόνης.

 

Αυτή η διαφήμιση αν και ντρέπομαι που είναι της Apple, τα εξηγεί ολα.

 

Το μέγεθος της οθόνης είναι ανελαστικό μέγεθος και αν θέλεις να χειρίζεσαι το κινητό έστω και υποτυπωδώς με ένα χέρι, η οθόνη πρέπει να είναι έως 3.7 με 4'' (πλάτος κινητού περί τα 60mm, και ύψος οθόνης και κάτω πλήκτρων όχι πολύ πάνω από τα 100-110mm). Τώρα αν υπάρχει και κανένας "Στογιάκοβιτς" με παλάμη όσο το πόδι μου, αλλάζει, αλλα ο μέσος "άνθρωπο" για να έχει άνεση χρήσης με ένα χέρι, χρειάζεται μικρότερη οθόνη.

 

H μοτο έχει βγάλει το rarz i με 4.3 αλλα ανύπαρκτη κορνίζα, οπότε ας το θεωρήσουμε 4''άρι. Αυτό εδώ με 4.7'' και κάτι άλλα με 5'' θέλουν "ταγάρι" για να τα κουβαλάς και το χέρι του κινκ κονγκ για να τα λειτουργήσεις..

 

Απλή λογική, που λέει και η Apple :P

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Super Moderators

από την στιγμή που υπάρχει το Optimus 4X δεν το λες και ναυαρχίδα αυτό, άσε που θα βγει και το Optimus G του χρόνου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...