traganeus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Θέλω τον topic starter να κάνει μια δήλωση. Ακόμα και τώρα πιστεύει οτι τον κλέβουν μετά απο όλα αυτά. Εγώ σήμερα έπαθα κάτι τρομερό, ο χασάπης μου έβαλε και την γούνα απο ένα αρνάκι που πήρα στην ζυγαριά. Έφριξα, αλλα δεν είπα τίποτα. Δηλαδή μας κλέβουν με το χαρτί μας κλέβουν και με την γούνα....
Fotis13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Θέλω τον topic starter να κάνει μια δήλωση. Ακόμα και τώρα πιστεύει οτι τον κλέβουν μετά απο όλα αυτά. Εγώ σήμερα έπαθα κάτι τρομερό, ο χασάπης μου έβαλε και την γούνα απο ένα αρνάκι που πήρα στην ζυγαριά. Έφριξα, αλλα δεν είπα τίποτα. Δηλαδή μας κλέβουν με το χαρτί μας κλέβουν και με την γούνα.... Ειναι στο καταφυγιο για να σωθει απο το τελος του κοσμου ,μην βιαζεσαι... 3
Luxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Το φιλετο μοσχαρι εχει 25 ευρω το κιλο. Και ειχα παρει 1,5 κιλο μια φορα.. ΓΙα υπολογισε αλανι.
traganeus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Το φιλετο μοσχαρι εχει 25 ευρω το κιλο. Και ειχα παρει 1,5 κιλο μια φορα.. ΓΙα υπολογισε αλανι. Και? Έσπασες τον κουμπαρά και το κάνεις θέμα? Πάνε κάνε κανα push up στην παραλία αλάνι και ανέβασε καμια φωτό μετά.
sabpaxa Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Παω σημερα να παρω σουβλακια για φουφου(ή καλαμακια ) απο τον χασαπη,υποψιασμενος ομως μετα την διαπιστωση του τοπικ σταρτερ του λεω: -Θελω 50 σουβλακια ΑΛΛΑ!θελω να μου τα ζυγισετε χωρις το καλαμακι και το χαρτονι ;Ι γιατι ειναι απατεωνια του συναφιου σας. με κοιτα χασαπικα και μεινει κοκαλοσ ,η σουπια....( :o ετσι οπως τα ειμοτικονσ) σου λεει, "λιγα τα ψωμια μας...μας πηρανε χαμπαρι!!!!" ευχαριστουμε λοξξα που μας ανοιξες τα ματια πσ ο traganeus ειναι ειρωνας...αλλα οτα θα ρθει η στιγμη που θα λιγουρευτει μπονφιλε σε σουβλακι να δουμε τι θα λεει υστερα
xlapatsas4000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Παω σημερα να παρω σουβλακια για φουφου(ή καλαμακια ) απο τον χασαπη,υποψιασμενος ομως μετα την διαπιστωση του τοπικ σταρτερ του λεω:-Θελω 50 σουβλακια ΑΛΛΑ!θελω να μου τα ζυγισετε χωρις το καλαμακι και το χαρτονι ;Ι γιατι ειναι απατεωνια του συναφιου σας. με κοιτα χασαπικα και μεινει κοκαλοσ ,η σουπια....( :o ετσι οπως τα ειμοτικονσ) σου λεει, "λιγα τα ψωμια μας...μας πηρανε χαμπαρι!!!!" ευχαριστουμε λοξξα που μας ανοιξες τα ματια πσ ο traganeus ειναι ειρωνας...αλλα οτα θα ρθει η στιγμη που θα λιγουρευτει μπονφιλε σε σουβλακι να δουμε τι θα λεει υστερα axaxxaxaaxa ολοι ηταν τρολαδες αλλα εσυ το παρακανες αχχααχαχαχαχ τι τοπικ ανοιγουν.....
Luxx Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Και? Έσπασες τον κουμπαρά και το κάνεις θέμα? Πάνε κάνε κανα push up στην παραλία αλάνι και ανέβασε καμια φωτό μετά. Βλεπω οτι εχεις ασχοληθει αρκετα μαζι μου. Αυτα μου αρεσουν.
traganeus Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2012 Βλεπω οτι εχεις ασχοληθει αρκετα μαζι μου. Αυτα μου αρεσουν. 2
arianos16 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Μου γαμησατε τον εγκεφαλο 3μιση το χαραμα
lambroszekis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Παω σημερα να παρω ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ για φουφου(ή καλαμακια ) απο τον χασαπη,υποψιασμενος ομως μετα την διαπιστωση του τοπικ σταρτερ του λεω: Με το καλαμακι ρουφαμε τον φραπε. Τελος. Ευχαριστω!
tritonas00 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 traganeus προσεξε γιατι ο luxx δεν αστειευεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις