Προς το περιεχόμενο

Παρουσίαση ZTE Blade III


parsifal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν από δύο και κάτι χρόνια, η WIND ΕΛΛΑΣ τάραξε τα νερά της ελληνικής αγοράς smartphones φέρνοντας το Blade της, άγνωστης τότε στο ευρύ κοινό, κινεζικής ZTE.Με capacitive οθόνη 3.5" ανάλυσης 800x480, HSDPA, σχετικά εύκολο ξεκλείδωμα-διπλασιασμό της μνήμης RAM από 256 σε 512ΜΒ, τεράστια υποστήριξη από την κοινότητα των Android developers με custom ROMs και όλα τα παραπάνω με τιμή 159€, το Blade έγινε γρήγορα το αγαπημένο Android smartphone των Ελλήνων - και όχι μόνο - techgeeks που δεν ήθελαν ή δε μπορούσαν να διαθέσουν διπλάσιο και τριπλάσιο ποσό για να έχουν τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά από μοντέλα κάποιων περισσότερο «επώνυμων» κατασκευαστών.

Η ZTE παρουσίασε στις αρχές του 2012 το Blade 2, το οποίο όμως ποτέ δεν ήρθε επίσημα στην Ελλάδα. Έπρεπε να φτάσουμε στο Blade III για να ξαναδούμε στην χώρα μας απόγονο του θρυλικού Blade. Αυτήν την φορά, το φέρνει η Cosmote.

Η τιμή δε διαφοροποιείται σημαντικά από αυτή με την οποία γνωρίσαμε το Blade. Τι γίνεται όμως με τα όσα προσφέρει το Blade 3; Θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και των μεγάλων προσδοκιών που δημιούργησε στους χρήστες ο θρυλικός πρόγονός του; Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στα επόμενα μέρη της παρουσίασης, εσείς απλώς συνεχίστε να διαβάζετε!



Link.png Site: http://www.insomnia.gr/reviews/_/smartphones/zte-blade-iii-r146">Παρουσίαση ZTE Blade III

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είμαι κάτοχος του Blade 1 .... στα μίον η απουσία της μπροστινής κάμερας για Skype .... απουσία flash ..... η πολύ μικρή μνήμη 256 stock .... και γενικά έχει λειτουργίες που η συσκευή δεν είναι σε θέση να της "παίξει" σωστά (GPS ... κ.λπ.)

Παρόλα αυτά είμαι ικανοποιημένος γιατί με τα χρήματα που έδωσα τότε δεν έπαιρνα τίποτα καλύτερο.

Είμαι σε φάση που ψάχνω κινητό .... και δυστυχώς ΔΕΝ θα πάρω το Blade 3.

Το Blade 1 έγινε αγαπητό γιατί με 139 ευρώ έπαιρνες smartphone με άψογα χαρακτηριστικά για τότε.

Πάλι δεν έχει μπροστινή κάμερα .... πάλι δεν έχει φλας .... πάλι έχει μικρή μνήμη ..... πάλι έχει την ίδια οθόνη .... πάλι έχει την ίδια μέτρια μπαταρία ..... πάλι έχει την ίδια σχεδίαση και την μέτρια ποιότητα.

 

To Blade 3 είναι ποια εκτός χρόνου και κόστους ..... αν έκανε 120 εντάξει .... αλλά 175  ΌΧΙ .
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα παιδιά.

Σχετικά με τις τιμές των 100, 120 και 140€ που γράφετε: δεν υπήρχε περίπτωση να τις δούμε στο Blade III. Οι 4 ίντσες οθόνης, ασχέτως των υπόλοιπων τεχνικών χαρακτηριστικών, είναι selling point που δεν αφήνει την τιμή λανσαρίσματος να πέσει εκεί που αναφέρατε.

Πάρτε για παράδειγμα το ZTE Skate. Πρακτικά, ήταν το hardware του Blade 1 με δύο διαφορές: οθόνη 4.3" και ίδιος ARMv6 επεξεργαστής, χρονισμένος απλά 200MHz παραπάνω. Θυμάστε τιμή που λανσαρίστηκε...;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο ανταγωνισμος θα ειναι σκληρος.Πως θα ξεχωρισουν με τετοια χαρακτηριστικα και τετοια τιμη εδω?Αυτοι θα χασουν και δεν το λεω με εμπαθεια προς τη συγκεκριμενη εταιρια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ακολουθεί τη συνταγή του πρώτου. Έπρεπε να έχει καλύτερα χαρακτηριστικά σε αυτή την τιμή. Η ΖΤΕ φαίνεται να μην μπορεί να ακολουθήσει το δρόμο που η ίδια έφτιαξε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...