Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mια που με το google+ φαγανε το facebook, ωρα να φανε τωρα και το office. Αμε.

Φυσικά.. Γιατί οι 500.000.000 χρήστες του Google+ είναι πολύ μικρός αριθμός. Αποτυχία το Google+, κλείστε το site παρακαλώ!

Αλλά βέβαια, ο Έλληνας, το κέντρο του κόσμου και του πολιτισμού (μη το πάρεις προσωπικά, όλοι οι γνωστοί μου έτσι σκέφτονται) κρίνει πάντοτε και ΜΟΝΟ σύμφωνα με τα Ελληνικά δεδομένα.

Ξαναλέω, δεν απευθύνεται σε σένα MiDi_MiLiZ, απλά δράττομαι της ευκαιρίας να σχολιάσω την κατά πολλούς "αποτυχία του Google+".

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν , λέμε Αν, τώρα η Ms δει τα σκούρα , που προσωπικά δεν το βλέπω , θα αφήσει την έκδοση starter του office ελεύθερη , όπως είχε κάνει ένα φεγγάρι , και άντε να την μαζέψεις μετά .Πολύ δύσκολα η Ms παίζεται στις σουίτες γραφείου . Μακάρι να  μπορούσαν οι άλλοι , αλλά δεν .....

Δημοσ.

Φυσικά.. Γιατί οι 500.000.000 χρήστες του Google+ είναι πολύ μικρός αριθμός. Αποτυχία το Google+, κλείστε το site παρακαλώ!

Αλλά βέβαια, ο Έλληνας, το κέντρο του κόσμου και του πολιτισμού (μη το πάρεις προσωπικά, όλοι οι γνωστοί μου έτσι σκέφτονται) κρίνει πάντοτε και ΜΟΝΟ σύμφωνα με τα Ελληνικά δεδομένα.

Ξαναλέω, δεν απευθύνεται σε σένα MiDi_MiLiZ, απλά δράττομαι της ευκαιρίας να σχολιάσω την κατά πολλούς "αποτυχία του Google+".

Το ξέρεις, ότι δεν λέει τίποτα αυτός ο αριθμός... εγώ έκλεισα 3 φορές τον λογαριασμό μου στο google + και κάθε φορά που μπαίνω στο youtube μου τον ανοίγουν. Θέλεις δεν θέλεις, εάν έχεις ένα προϊόν της google σου πασάρουν και το  +. 

Τώρα για αυτό με το office... όντος... είναι τόσο πίσω στο θέμα, δεν πιστεύω να πάρουν κάποιο σημαντικό ποσοστό. Εκτός αν το πασάρουν όπως και το  + με κάθε λογαριασμό...

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί τόσο αρνητικό κλίμα κατά της google πάντως εγώ προσωπικά της έχω εμπιστοσύνη γιατί και για αλλά πράγματα την ειρωνευτήκαμε αλλά σε αυτά τα κατάφερε ίσως όχι στο βαθμό που πίστευε... Έτσι και εδώ πιστεύω ότι μπορεί να φτιάξει ένα office αλλά με δισταγμό λέω ότι είναι αδύνατον να φτάσει στο πόσο ανταγωνισμού που αναφαίρει

Δημοσ.

Είναι εντύπωσή μου ή το φόρουμ έχει γεμίσει MS-trolls???

Συνεχώς διαβάζω για την τρελλή επιτυχία του 3% των Windows Phones, για την κακιά ή ηλίθια ή ονειροπαρμένη google.

Επιπλέον, διακρίνω εναν γκεμπελισμό υπέρ της ΜS...

ο μέσος χρήστης χρειάζεται το MS Office. Σίγουρα....

Τα google docs δεν καλύπτουν τις ανάγκες!!! Σίγουρα...

Προσωπικά, έγραψα την πτυχιακή μου, περί τις 100 σελίδες, με εικόνες, πίνακες κλπ στο google docs. Όπως και τις ομαδικές εργασίες στη σχολή, τις γράφαμε εκεί. Τώρα, πώς κάποιοι συμπεραίνουν πως δεν κάνει για το μέσο χρήστη;;!! τι να πω!!!

ΥΓ. Για τους MS-lovers / Google haters. Δεν λέω πως η google θα πιάσει ή όχι το 90%. Όμως, όπως έχει διδάξει η MS, αυτό δεν εξαρτάται μόνο από την ποιότητα του προϊόντος...

Δημοσ.

δεν νομίζω ότι είναι θέμα troll , αλλά διακρίβωσης της πραγματικότητας . Καλώς ή κακώς το office έχει ταυτιστεί με την Ms . Ούτε νομίζω ότι μίλησε κανείς για τρελλή επιτυχία των windows phones , αλλά ότι μπορεί να κτυπήσουν τους άλλους στο μέλλον . Btw έχω  ένα  τηλέφωνο με winphone 8  και είμαι πολύ ευχαριστημένος .

Δημοσ.

Ο μέσος χρήστης χρησιμοποιεί το office για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι η συμβατότητα και ο δεύτερος επειδή είναι το πιο διαδεδομένο και επομένως και πιο εύκολο να βρει λύσεις σε προβήματα που αντιμετωπίζει. Υπάρχουν φυσικά και εκείνοι που απλά χρησιμοποιούν το πιο διαδεδομένο.

Έχω όμως και την εξής απορία. Άραγε πως καταφέρνει η google να βρίσκει τόσο έυκολα και γρήγορα τι θέλει ο χρήστης και να του το προσφέρει;

Δημοσ.

Γράφονται και αναπαράγονται τρομερές ανακρίβειες!

Εχετε ακουστά για το google docs offline? Αν οχι, μπείτε με τον chrome browser στο docs.google.com, φτιάξτε ένα αρχείο και σώστε το. Αριστερά υπάρχει η επιλογή Offline docs με απλές οδηγίες. Δεν χρειάζεται google drive εγκατεστημένο, μια φορά κάνεις συγχρονισμό κ μετά οτι σώζεις μεταφέρεται και συγχρονίζεται με την offline έκδοση. Επομένως σε σημεία που είσαι εκτός δικτύου, ανοίγεις και διορθώνεις κανονικά τα docs σου. Περισσότερες πληροφορίες εδω: http://support.google.com/drive/bin/answer.py?hl=en&answer=1628467

Εν συνεχεία, τα google docs έχουν πολλές δυνατότητες που δεν υπάρχουν (τόσο εύκολα) σε desktop εφαρμογές όπως είναι τα live data που μπορούν να έρχονται από σελίδες. Δηλαδή βάζοντας σε ένα κελί μια απλή φόρμουλα του στύλ:

=ImportData("http://www.imdb.com/list/export?list_id=ratings&author_id=ur*******")

παίρνεις τη λίστα με τις βαθμολογίες σου στο imdb και τις πετάς σε ένα φύλλο για άμεση επεξεργασία. Φυσικα ανανεώνεται κάθε φορά που ανοίγεις το spreadsheet, υπάρχουν και scripts και περιβάλλον δημιουργίας scripts με debugging και gui designer. Τα οφέλη είναι τεράστια, από το πανεύκολο sharing και το άμεσο collaboration με παράλληλη επεξεργασία του ίδιου doc από ομάδα χρηστών και άλλα πολλά. Μπορείς να φτιάξεις ένα pool δεδομένων και να το συνδέσεις με το δωρεαν site σου στο google μέσω του πολύ δυνατού API, και να εμφανίζεις live επεξεργασμένα δεδομένα. Μπορείς να συνδέσεις μια φόρμα εισαγωγής στοιχείων (google form) με το spreadsheet και τα αποτελέσματα να καταγράφονται, να επεξεργάζονται και να παρουσιάζονται στο google site σου. Απειρες δυνατότητες, όρεξη να έχουμε..

Για όλους εμάς τους απολίτιστους που χρησιμοποιούμε google docs αντί μιας πειρατικής office εγκατάστασης, τα νέα είναι πολύ ευχάριστα, σημαίνει οτι προτίθενται να εξελίξουν ακόμα περισσότερο τα gdocs. Αντίστοιχα webapps (και όχι web σελίδες!) υπάρχουν εκτός από τα gdocs, το skydrive, το zoho και μερικά ακόμα επί πληρωμή επειδή υποστηρίζουν βάσεις δεδομένων. Αυτό λείπει κι από τα gdocs, skydrive για να πάρουν ακόμα μεγαλύτερο μερίδιο από τις desktop εκδόσεις. Ο επαγγελματίας που χρειάζεται το office, θα συνεχίσει να θέλει office. Τα webapps ομως ήρθαν για να μείνουν..

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας ήταν και παραμένει η ημιμάθεια και ο τυφλός φανατισμός. Ψαχτείτε λιγακι... :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...