Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέτοια έλλειψη ιδεών; :confused:

ελλειψη ιδεων; η σειρα ποτε δεν ολοκληρωθηκε και η ιστορια εχει μεινει μετεωρη.

ηταν να βγαλουν τηλεοπτικες ταινιες μετα το τελος του 2ου κυκλου, οι οποιες θα συνεχιζαν την ιστορια αλλα τελικα βγηκε μονο η αποτυχημενη πρηκουελ ταινια Fire walk with me και το προτζεκτ σταματησε εκει.

ελπιζω η ειδηση να βγει αληθινη και πραγματι να εχει κατι στα σκαρια ο θεος Lynch, κατα προτιμηση νεος κυκλος επεισοδιων με το παλιο καστ πισω.

NOTHING BEATS THE TASTE SENSATION WHEN MAPLE SYRUP COLLIDES WITH HAM

Δημοσ.

20+ χρόνια μετά; :huh:

Τουλάχιστον βγήκε το Fire walk with me, να εξηγήσει 2-3 πράγματα.

Τι πάνε και σκαλίζουν τώρα; Αν και γενικά η είδηση δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστη.

Δημοσ.

20+ χρόνια μετά; :huh:

Τουλάχιστον βγήκε το Fire walk with me, να εξηγήσει 2-3 πράγματα.

Τι πάνε και σκαλίζουν τώρα; Αν και γενικά η είδηση δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστη.

Σωστα, γιατι να σκαλιζει τωρα αυτος ο τυχαιος ο Λιντς κατι που εγινε πριν 20 χρονια ενω υπαρχουν τοσα Terra Nova και Alcatraz και Revolution εκει εξω...

Ρε πατε καλα? Σας δειχνει ο Θεος καθε 20 χρονια ενα σημαδι οτι υπαρχει και εσεις το κοιτατε αποδω κι αποκει?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Το Dallas είναι soap opera, ενώ το Twin Peaks ήταν σειρά μυστηρίου.

και; δηλαδη οι σειρες μυστηριου δεν πρεπει να εχουν σηκουελ σεζονς; ποσο μαλλον οταν αυτο το μυστηριο δεν ειχε τελικο resolution? τι σοι λογικη ειναι αυτη;

ασε που το TP ειναι κατι παραπανω απο σειρα μυστηριου.

Δημοσ.

Σωστα, γιατι να σκαλιζει τωρα αυτος ο τυχαιος ο Λιντς κατι που εγινε πριν 20 χρονια ενω υπαρχουν τοσα Terra Nova και Alcatraz και Revolution εκει εξω...

Ρε πατε καλα? Σας δειχνει ο Θεος καθε 20 χρονια ενα σημαδι οτι υπαρχει και εσεις το κοιτατε αποδω κι αποκει?

Καλά θα κάνει να βιαστεί ο “Θεός” γιατί τα χρόνια περνούν (66 πλέων) και δεν θέλω η τελευταία ανάμνηση που έχω για αυτόν να είναι το Inland Empire.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ξεκίνησα να βλέπω κι εγώ την σειρά τελείωσα την 1η και απο αύριο την 2η, με αποθαρρύνεται όταν λέτε πως την σειρά δεν  την ολοκλήρωσε ο Lynch δηλαδή δεν αποκαλύπτει τον δολοφόνο της κοπέλας; αφήνει πολλά ερωτηματικά αναπάντητα;

• Moderators
Δημοσ.

Για την κοπέλα, το μυστήριο λύνεται σχετικά γρήγορα στη 2η season. (αν και αν θυμάμαι σωστά, ο Lynch δεν είχε σχέδια να "λύσει" ποτέ το μυστήριο ή όχι τόσο ... σύντομα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...