theobabis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Προσεύχομαι και για την Site: http://www.youtube.com/watch?v=0g3bzmFEhwc">πωταγωνίστρια (παρότι δεν έχω δει τη σειρά ).
iniohos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 δηλαδη δεν ειχε τελειωσει τοτε το twin peaks???????? Μολις μου "χαλασες" την κοσμοθεωρια μου!
KilliK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Τέτοια έλλειψη ιδεών; ελλειψη ιδεων; η σειρα ποτε δεν ολοκληρωθηκε και η ιστορια εχει μεινει μετεωρη. ηταν να βγαλουν τηλεοπτικες ταινιες μετα το τελος του 2ου κυκλου, οι οποιες θα συνεχιζαν την ιστορια αλλα τελικα βγηκε μονο η αποτυχημενη πρηκουελ ταινια Fire walk with me και το προτζεκτ σταματησε εκει. ελπιζω η ειδηση να βγει αληθινη και πραγματι να εχει κατι στα σκαρια ο θεος Lynch, κατα προτιμηση νεος κυκλος επεισοδιων με το παλιο καστ πισω. NOTHING BEATS THE TASTE SENSATION WHEN MAPLE SYRUP COLLIDES WITH HAM
kostas_dr Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 20+ χρόνια μετά; Τουλάχιστον βγήκε το Fire walk with me, να εξηγήσει 2-3 πράγματα. Τι πάνε και σκαλίζουν τώρα; Αν και γενικά η είδηση δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστη.
KilliK Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2013 γιατι οχι; δεν ειναι πρωτη φορα που βγαινουν σηκουελ σειρες. προσφατο παραδειγμα το Dallas.
kostas_dr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Το Dallas είναι soap opera, ενώ το Twin Peaks ήταν σειρά μυστηρίου.
xavier Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 https://www.youtube.com/watch?v=b65PePHvr8g για να μπαινουμε στο κλιμα
kajwbtfe Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μακαρι!Την ειδα παλι πριν κανα 6μηνο και ειναι καπως φρεσκια η αναμνηση.Sherilyn Fenn αχ...
DKNI Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 20+ χρόνια μετά; Τουλάχιστον βγήκε το Fire walk with me, να εξηγήσει 2-3 πράγματα. Τι πάνε και σκαλίζουν τώρα; Αν και γενικά η είδηση δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστη. Σωστα, γιατι να σκαλιζει τωρα αυτος ο τυχαιος ο Λιντς κατι που εγινε πριν 20 χρονια ενω υπαρχουν τοσα Terra Nova και Alcatraz και Revolution εκει εξω... Ρε πατε καλα? Σας δειχνει ο Θεος καθε 20 χρονια ενα σημαδι οτι υπαρχει και εσεις το κοιτατε αποδω κι αποκει? 1
KilliK Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Το Dallas είναι soap opera, ενώ το Twin Peaks ήταν σειρά μυστηρίου. και; δηλαδη οι σειρες μυστηριου δεν πρεπει να εχουν σηκουελ σεζονς; ποσο μαλλον οταν αυτο το μυστηριο δεν ειχε τελικο resolution? τι σοι λογικη ειναι αυτη; ασε που το TP ειναι κατι παραπανω απο σειρα μυστηριου.
liakinen Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2013 Σωστα, γιατι να σκαλιζει τωρα αυτος ο τυχαιος ο Λιντς κατι που εγινε πριν 20 χρονια ενω υπαρχουν τοσα Terra Nova και Alcatraz και Revolution εκει εξω... Ρε πατε καλα? Σας δειχνει ο Θεος καθε 20 χρονια ενα σημαδι οτι υπαρχει και εσεις το κοιτατε αποδω κι αποκει? Καλά θα κάνει να βιαστεί ο “Θεός” γιατί τα χρόνια περνούν (66 πλέων) και δεν θέλω η τελευταία ανάμνηση που έχω για αυτόν να είναι το Inland Empire.
zvarthangalos Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Ξεκίνησα να βλέπω κι εγώ την σειρά τελείωσα την 1η και απο αύριο την 2η, με αποθαρρύνεται όταν λέτε πως την σειρά δεν την ολοκλήρωσε ο Lynch δηλαδή δεν αποκαλύπτει τον δολοφόνο της κοπέλας; αφήνει πολλά ερωτηματικά αναπάντητα;
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Για την κοπέλα, το μυστήριο λύνεται σχετικά γρήγορα στη 2η season. (αν και αν θυμάμαι σωστά, ο Lynch δεν είχε σχέδια να "λύσει" ποτέ το μυστήριο ή όχι τόσο ... σύντομα).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα