Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχω αισθητικό που τα κάνει εκεί τζετ,χωρίς πόνο κ σχετικά χρόνιο αποτέλεσμα.Να στη συστήσω αν έρθεις προς τα μέρη μας

Δημοσ.

αν ειναι περιοχη αθηνας κομματι δυσκολο γιατι πεφτω καπως βορεια :D

...οπότε, για περιοχή ...Λονδίνου όπου βρίσκεται ο Toxoman - άρα και η αισθητικός του, τολμώ να υποθέσω... - θα είναι ...κομματάρα!

Δημοσ.

ρε g_alkis γελάω με το σχόλιο με τις αρβύλες σα χαζός και πρέπει να έχω ξυπνήσει το μισό σπίτι.

Η άποψή μου για τα γένια συνοψίζεται στο εξής:

BL_HORIZONTAL_beardly1_teach_sm.jpg

γενικά από τον κωλοστρατό και πέρα μόνο μια φορά ξυρίστηκα τελείως κι αυτό αψυχολόγητα.

Αλλά γένια καλά για μούσι είχα από τα 21, μέχρι τότε ήταν αραιά και ήθελαν ξύρισμα.

• Like 1
Δημοσ.

Και γω αγχωνόμουν πιτσιρικάς που δεν είχα γένια κι ένιωθα "λιγότερο" άντρας' ειδικά στο στρατό με φώναζαν "σκόρπια διαδήλωση".

Τώρα πια έχω αποδεχτεί ότι ποτέ δε θα αποκτήσω μούσι και γουστάρω που ξυρίζομαι κάθε 5 μέρες κι όχι κάθε μέρα όπως οι φίλοι μου. Έχει και τα καλά της η λίγη τριχοφυία ;)

Επιπλέον, αν κανείς μου την πει του λέω πώς με βάση τη λογική ότι προερχόμαστε από τους πιθήκους κι έχουμε, ως στοιχείο εξέλιξης, λιγότερες τρίχες απ' αυτούς, εμείς, οι λιγότερο τριχωτοί, είμαστε ακόμη πιο εξελιγμένο μοντέλο!  :devil:

• Like 3
Δημοσ.

Ρε συ, καποια ατομα βγαζουν αραια και που γενι και καποια αλλα απο τα 15 τους ειναι σαν τον Gandalf. Απλά εσυ πρεπει να ευχαριστεις μερα νυχτα τον Θεο επειδη αυτο που θεωρεις τωρα μειονέκτημα αυριο-μεθαυριο θα σε γλυτώσει απο ΠΟΛΥ μπελα......

Αναλογα πως το βλεπει ο καθενας, τι δουλεια κανει, αν οι ατυποι κανονες της δουλειας σε θελουν ξυρισμενο κλπ κλπ κλπ. Οσες φορες τα πηρα ολα με τη κουρευτικη μηχανη(χωρις σκαλα) δε μπορουσα να καταλαβω αν αυτος ειμαι εγω. 

Δημοσ.

Ειναι σαν να ακουω καποιον να κανει παραπονα επειδη μικροδειχνει. Ναι οκ, στα 17-20 μπορει να ειναι καπως περιεργο αλλα μετα τα 25 θα γουσταρεις. Το ιδιο και αυτο, το σχεδον καθολου γενι θα σε γλυτωσει απο πολυ κοπο, χρημα και μπελαδες στο μελλον.

Δημοσ.

Φιλαρακι οπως σε ειπαν και καποιοι ειναι εντελως φυσικο και δεν εχεις να φοβασε τιποτε και γω στα 18 ξυριστικα πρωτη και ο θεος να τα κανανε γενια ισα ισα λιγο μουστακι εβγαινε,και που εβγαιναν βγαιναν πολυ αραια ενα αθλιο πραμα δλδ,ακομα και στα 23 μου που πηγα στρατο ναι μεν ειναι πολυ παραπανω τριχοφυια αλλα και παλι μπορουσα να ξυριζομαι μερα παρα μερα χωρις να μου την πουνε,ενω υπηρχαν αλλοι που ξυριζονταν πρωι βραδυ :D οποτε ενα ακομα συν για εσενα,τωρα στα 24 μου και μετα τον στρατο και τα πολλα ξυρισματα,ΝΑΙ υπαρχει διαφορα αμα ξυριζεσαι συνεχεια,βγαινουν πολυ πιο γρηγορα και εχει στρωσει παρα πολυ η κατασταση,βγαινουν πιο ομοιομορφα,ειναι στον ανθρωπο πως θα βγουν,ειχαμε ενα παιδι που στο γυμνασιο εβγαζε ΤΙΣ τριχες,παντου,φορουσε ζιβαγκο και οι τριχες βγαιναν εξω απο το λαιμο,οχι δεν θα παρω,καλυτερα ατριχο αγορακι :D

Και ισχυει οτι μετα απο μερικα χρονια θα λες δοξα το θεο που ειμαι ετσι :D

Δημοσ.

Παντως παιδια εμενα δεν θα μου αρεσε καθολου να εχω αραια γενια.

Δεν ξερω θα με χαλαγε λιγο,ομως μιλαω εκ του ασφαλους γιατι στη δουλεια μου σκαω οπως να ναι.

Εχω να βαλω ξυραφι στη μουρη μου παρα πολλα χρονια νομιζω απο τον στρατο.Τριμαρισμα και αγιος ο θεος.

Αν ειχα αραια γενια θα επρεπε να ξυριζομουνα γιατι οταν βγαινανε θα ηταν ασχημο.

Δημοσ.

Που φτάσαμε οι τριχωτοί να ζηλεύουν τους άτριχους...

Ά ρε πως αλλάζουν τα πράγματα...

Παλιά τους άτριχους τους κοροιδεύανε και θεωρούνταν η τρίχα ως σημάδι ανδρισμού...

Πάντως εδώ που φτάσαμε:

http://www.pharmacy4u.gr/medisana-epilquick-p-4129.html

Και για μια στιγμή νόμιζα ότι βρήκα την λύση στον σύνδεσμο σου :Ρ

Δημοσ.

Εγώ τι να πω; Έβγαλα μουστάκι όταν πήγαινα 6η ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, αλλά μόνο μουστάκι, ούτε φαβορίτες, ούτε μούσι. Ερχόντουσαν κάτι πιτσιρίκια μικρότερα (3η, 4η, 5η δημοτικού) και με κορόιδευαν, "κοιτάξτε, αυτός έχει μουστάκι", δεν έβγαινα από την τάξη από την ντροπή μου. Δεν αισθανόμουνα και πολύ άνετα με αυτό και εσύ έχεις πρόβλημα που είσαι άτριχος; Φυσικά από 1η Γυμνασίου άρχισα να ξυρίζομαι αφού εκτός από μουστάκι, έβγαζα φαβορίτες και μούσι και τότες πήρα τα πάνω μου και κορόιδευα τους συμμαθητές μου και το έπεζα "πρώτος".

Δημοσ.

Ρε σεις θέμα προσωπικού γούστου είναι όλα, όπως επίσης και το τι ταιριάζει στον καθένα...

Σε babyface το αραιό γέννι είναι ωραίο. Γλυτώνεις και το επίπονο ξύρισμα. 

Το πολύ γένι μετά δεν ταιριάζει σε όλους ειδικά αν δεν το τριμμάρεις όταν πρέπει... Μη κοιτάτε που μερικοί την έχουνε δει king leonidas.

Πάντως εγώ πιστεύω ότι και η τριχοφυία στο πρόσωπο είναι κάτι σαν την καράφλα... Δλδ όντως υπάρχουν άνθρωποι που δε βγάζουν γένια και είναι αραιά και βλέπεις άλλους σε μικρές ηλικίες πχ πριν τα 18 να είναι γεμάτοι... θέμα γονιδίων δλδ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...