Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν πέρασα κοζάνη κάτι που ήθελα βέβαια άλλα καταλάβει ότι δεν μπορώ την παλέψω εδώ για κανέναν λόγο.

Προτιμάω ακόμα και το καθημερινό πρήξιμο της μάνας μου.

Τι να κάνω για να την παλέψω μέχρι το πάσχα?

Πραγματικά με έχει πάρει πολύ από κάτω ψυχολογικά.

Σε ακούω φίλε φορουμίτη.

• Like 1
Δημοσ.

Τι εννοεις δεν μπορεις να την παλεψεις?Εννοεις οτι δεν ξερεις κανεναν ?

Ε και ?Θα γνωρισεις κοσμο στην σχολη....και γω πριν χροοονια ειχα περασει ιωαννινα...για καποιες μερες μεχρι να ανοιξει η σχολη και να γινουν οι εγγραφες δεν ηξερα κανεναν....κανεναν ομως.Εκοβα βολτες στους δρομους να περασουν οι μερες..δεν ειχα τι να κανω.

Ουτε τιβι , ουτε τηλεφωνο ουτε τιποτα...

εε μετα γνωριστηκα με το μισο πανεπιστημιο....ετσι ειναι αυτα....

Αν δεν την παλευεις εσυ στην ηλικια σου επειδη βρεθηκες σε ενα ξενο μερος οπου στην πορεια προκειται να γνωρισεις κοσμο...τι να πουνε αλλοι σε πολυ χειροτερη κατασταση (μοναξιας) απο σενα...

ΥΓ: στην κοζανη υπαρχουν απο τις ομορφοτερες ελληνιδες γυναικες..μην το ξεχνας..

Δημοσ.

εγώ πάντως έχω ακούσει φίλους από Κοζάνη που περάσανε ζάχαρη..

γούστα είναι αυτά βέβαια..

Δημοσ.

Εγώ είχα περάσει - κατά τη διάρκεια εκδρομής - απο Κοζάνη και πραγματικά με έπιασε κατάθλιψη. Αυτό δεν λέει κάτι όμως γιατί η αξία της ζωής είναι οι κοινωνικές επαφές. Οπότε απλά σκέψου πως όλοι οι υπόλοιποι φοιτητές είναι στην ίδια φάση με σένα αυτή τη στιγμη και είναι μεγάλη ευκαιρία για σένα να αναπτύξεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να την περάσεις ζάχαρη.

Άρχισε λοιπόν να μιλάς σε όλους και θα δεις πως θα κυλήσει μόνο του. Κάνε και απλές προτάσεις του τύπου, πάμε για κανα ποτό , για κανα επιτραπέζιο κλπ και θα δεις πως ευκολα θα γίνεις συνδετικός κρίκος όλων. Απλά μην το αφήσεις όπως τώρα. Πάλεψε το. Είναι ζήτημα χρόνου να περάσεις τις καλύτερες μέρες σου.

και μην ξεχνας, η ζωή είναι μια μάχη. Κάθε μέρα μάχεσαι για την επόμενη και αυτό το διαπιστώνεις τώρα. Περιμένουμε νέα σου ;)

• Like 1
Δημοσ.

Στην σχολή πατάς; Θα γνωρίσεις άτομα εκεί. Εγώ γνώρισα πολλά άτομα έτσι αλλά πραγματικούς φίλους έκανα μετά το 1ο έτος, δεν σημαίνει σώνει και καλά ότι πρέπει να βρεις παρέες από την πρώτη μέρα. Σε νέα πόλη είσαι και μένεις μόνος σου, κοίτα να το ευχαριστηθείς.

Δημοσ.

Ετσι ακριβως,πρεπει να δικτυωθεις αλλα κυνηγησετο..Την πρωτη μερα (28/02/05) στο ΤΕΙ Καβαλας θυμαμαι ειχα γνωρισει πανω απο 10 ατομα...και καπακι την πρωτη μερα βγηκαμε κιολας..ειχα βρει βεβαια και 1-2 γνωστους πριν..

Σκεψου,εχεις αναγκη να βρεις φιλους αλλα εχουν και τα αλλα παιδια την ιδια αναγκη με σενα.

Και στο τελος ειχα φτασει να εχω 2-3 παρεες χωρις πλακα(απο τει,απο την ομαδα συμπαικτες)..

Τα καλυτερα χρονια ηταν ρε γμτ..και τι δεν θα εδινα να ξαναγυρισω πισω..

Δημοσ.

αν πηγαινεις στα μαθηματα και εισαι καπως κοινωνικός ειναι στανταρακι οτι θα εχεις γνωρισει τη μιση σχολη μεχρι να ερθει το καλοκαιρι.απλα μιλα σε ολους ριξε κανενα αστειακι θα δεις θα ερθει ο καιρος που ουτε θα θυμασε την εποχη που δεν ηξερες ψυχη.

Δημοσ.

Και μετά απο αυτά θα έρθουν και τα γκομενάκια απο μόνα τους ;) Όσο περισσότερα γνωρίζεις , τόσο περισσότεροι αντρες θα σε κάνουν και παρέα.

Λειτουργεί εκθετικά!!! Γενικά τα καλύτερα έρχονται, έχεις τη δύναμη, εκμεταλλεύσου την και μην σε παίρνει κάτω.... ;)

Δημοσ.

Εκτος αν νιώθεις μοναξιά ακόμα και αν είσαι με κόσμο , εκει πάει αλλού η βαλίτσα......

Όσο για το τι να κανεις , σου είπανε οι παραπάνω....

Δημοσ.

Βρες συγκάτοικο, κι εγώ Αθήνα πέρασα που υποτίθεται έχει πράγματα να κάνεις και με πιάνουν κάτι μοναξιές...

Κι η Κοζάνη εκτός του ότι δεν έχει και τίποτα να δεις, έχει και ψοφόκρυο που να πας;

Ή αρχικά να πηγαινοέρχεσαι ή να λες φίλους σου να έρχονται να κάθονται μαζί σου για κάποιες μέρες.

Το χειρότερο είναι αυτά τα βράδια τα ατελειώτα μοναξιάς..Είχε περάσει εκεί η κολλητή μου και πραγματικά όταν πήγαινα κι έμενα μαζί της δεν βγαίναμε από το σπίτι.Μα Κοζάνη κι εσύ;

Δημοσ.

εγω αυτο που καταλαβα μεχρι τωρα ειναι οτι οσο πιο λιγα τα ατομα τοσο το καλυτερο

Δημοσ.

Κοζάνη έχει και γαμώ τις φοιτιτοκαταστάσεις. μην είστε μούχλες.

Εγώ σπούδασα στο παράρτημα στα ΓΡΕΒΕΝΑ κύριοι...μπαχαχαχα

τεσπα βγαίναμε Κοζάνη συχνά. Είχε καλά σκηνικά και απο φοιτήτριες ότι πρέπει. λουκουμάκια

Δημοσ.

Λοιπόν πέρασα κοζάνη κάτι που ήθελα βέβαια άλλα καταλάβει ότι δεν μπορώ την παλέψω εδώ για κανέναν λόγο.

Προτιμάω ακόμα και το καθημερινό πρήξιμο της μάνας μου.

Τι να κάνω για να την παλέψω μέχρι το πάσχα?

Πραγματικά με έχει πάρει πολύ από κάτω ψυχολογικά.

Σε ακούω φίλε φορουμίτη.

Είσαι πρωτοετής και μαμούχαλος μπέμπης-μπέμπα που δεν μπορεί χωρίς τα φιλαράκια από το σχολείο και την κρέμα της μανούλας του. Σε 1 χρονάκι, μπες εδώ , δες το σχόλιό μου και κάνε like. Τα ίδια λένε όλοι. Μετά δεν κατεβαίνουν ποτέ. Αθηναίος με σπουδές στην Ξάνθη.

Pavlinara σπουδασες εκτός? 

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ημουν Ροδο 3 χρονια και τον χειμωνα ηταν σαν χωριο.Ισως αρχικα με ενοχλησε η πρωτη αποδεσμευση απο την οικογενεια μου(πρωτη φορα εφευγα για πολυ καιρο) την οποια ηθελα παρα πολυ αλλα οταν εγινε πραξη για ενα μηνα ημουν καπως μετα πανω απο εβδομαδα δεν μπορω στους γονεις μου.Πιστευω αυτο σε εχει επηρεασει.Οταν χαμογελας θελεις δεν θελεις θα κανεις φιλιες και θα θυμασαι αυτα τα χρονια ως κατι ξεχωριστο και μπορει να κανεις και αδελφικους φιλους ολα παιζονται.Οι πιο πολλοι σαν εσενα θα αισθανοντε βεβαια εξαρταται και τον χαρακτηρα μερικοι ειναι ευκολοι στην κουβεντα και στις φιλιες αλλοι πιο εσωστρεφης παντως ολα καλα θα πανε...ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...