spartak1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 11 λεπτά πριν, mngplus είπε Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω 2 ζευγάρια παπούτσια από lightinthebox, αλλά λόγω του όγκου της συσκευασίας φοβάμαι μήπως περάσει από τελωνείο. Έχει κανένας εμπειρία με τέτοια αγορά από εκεί; Τα στέλνουν από Ευρωπαϊκή Αποθήκη; Μήπως είναι καλύτερο να το χωρίσω στα 2 την παραγγελία και να πληρώσω λίγο παραπάνω στα μεταφορικά; Ευχαριστώ πολύ! Πόσο κοστίζει το κάθε ζευγαρι παπουτσια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alezou Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Καλησπέρα σε όλους, Θέλω να αγοράσω έναν μεταχειρισμένο φακό φωτογραφικής μηχανής από ιδιώτη στην Ιαπωνία με αξία 140€. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να μην περάσει τελωνείο? Ξέρω ότι μάλλον δεν υπάρχει αλλά λέω μήπως άλλαξε τίποτα τελευταία. Αν περάσει ξέρουμε πόσα παραπάνω θα πληρώσω? (24% + ? + ? ) Ευχαριστώ, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mngplus Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, spartak1 είπε Πόσο κοστίζει το κάθε ζευγαρι παπουτσια; Περίπου 25-30 Ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, alezou είπε Καλησπέρα σε όλους, Θέλω να αγοράσω έναν μεταχειρισμένο φακό φωτογραφικής μηχανής από ιδιώτη στην Ιαπωνία με αξία 140€. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να μην περάσει τελωνείο? Ξέρω ότι μάλλον δεν υπάρχει αλλά λέω μήπως άλλαξε τίποτα τελευταία. Αν περάσει ξέρουμε πόσα παραπάνω θα πληρώσω? (24% + ? + ? ) Ευχαριστώ, Σωστά νομίζεις και αν ο τελωνειακός ορίσει σαν αξία CIF (κόστος και μεταφορικά+ασφάλεια) τα 140€, τότε θα χρεωθείς ΦΠΑ + 15€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Έχω αγοράσει από Αμερική είδη καλλυντικών-συμπληρωματα διατροφης -φαρμακα (κατηγορία όπως αναφέρει το γράμμα που μου έστειλε το τελωνειο στο Βενιζέλος των ΕΛΤΑ) μέσω USPS και έχω λάβει μια υπεύθυνη δήλωση στην οποία βεβαιώνω ότι είναι για προσωπική χρήση και μικρή ποσότητα - διαφορετικά χρειάζεται βεβαίωση από ΕΟΦ ! Είχα κάνει την ίδια αγορά πριν από κάνα χρονο και δεν αντιμετώπισα αυτό το πρόβλημα με το τελωνείο. Τι γίνεται ρε παιδιά υπάρχει περίπτωση να το κατάσχουν ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 ... αν δεν πας στα απαραίτητα έγγραφα από τον εοφ και βέβαια θα στα κατάσχουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε ... αν δεν πας στα απαραίτητα έγγραφα από τον εοφ και βέβαια θα στα κατάσχουν Εννοείται αδερφέ μου απλά επειδή δεν μου έχει ξανατυχει και είναι η πρώτη αγορά από Αμερική φέτος αν έχει αλλάξει κάτι και άρα να αποφεύγω πλέον αγορές από Αμερική λόγω τελωνείου (οποιο και αν είναι το περιεχόμενο και η τιμή) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, oneiricocelot είπε Εννοείται αδερφέ μου απλά επειδή δεν μου έχει ξανατυχει και είναι η πρώτη αγορά από Αμερική φέτος αν έχει αλλάξει κάτι και άρα να αποφεύγω πλέον αγορές από Αμερική λόγω τελωνείου (οποιο και αν είναι το περιεχόμενο και η τιμή) Δεν έχει αλλάξει τίποτε από πέρυσι τον ΙΟΥΝ που εφαρμόστηκε ο έλεγχος στα δέματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, oneiricocelot είπε Εννοείται αδερφέ μου απλά επειδή δεν μου έχει ξανατυχει και είναι η πρώτη αγορά από Αμερική φέτος αν έχει αλλάξει κάτι και άρα να αποφεύγω πλέον αγορές από Αμερική λόγω τελωνείου (οποιο και αν είναι το περιεχόμενο και η τιμή) Αγορές από iherb που ξεπερνούν τα 22 ευρω είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σταματήσουν τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mngplus Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, mngplus είπε Καλησπέρα, Ενδιαφέρομαι να αγοράσω 2 ζευγάρια παπούτσια από lightinthebox, αλλά λόγω του όγκου της συσκευασίας φοβάμαι μήπως περάσει από τελωνείο. Έχει κανένας εμπειρία με τέτοια αγορά από εκεί; Τα στέλνουν από Ευρωπαϊκή Αποθήκη; Μήπως είναι καλύτερο να το χωρίσω στα 2 την παραγγελία και να πληρώσω λίγο παραπάνω στα μεταφορικά; Ευχαριστώ πολύ! Υπάρχει κάποιος; Τους έχω στείλει μύνημα και δεν έχουν απαντήσει ακόμα. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hpdra Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, oneiricocelot είπε Εννοείται αδερφέ μου απλά επειδή δεν μου έχει ξανατυχει και είναι η πρώτη αγορά από Αμερική φέτος αν έχει αλλάξει κάτι και άρα να αποφεύγω πλέον αγορές από Αμερική λόγω τελωνείου (οποιο και αν είναι το περιεχόμενο και η τιμή) 9 ώρες πριν, makfil είπε Δεν έχει αλλάξει τίποτε από πέρυσι τον ΙΟΥΝ που εφαρμόστηκε ο έλεγχος στα δέματα. Κι όμως έχει αλλάξει. Αγόρασα κι εγώ δυο φορές το χειμώνα καλλυντικα/φαρμακα από αμερική και δεν τα τσίμπησε το τελωνείο. Τώρα το Μάιο τα σταμάτησαν κανονικά, μου ζήτησαν απόδειξη Paypal, και χρέωσαν τα 15+ΦΠΑ. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2018 από hpdra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 3 ώρες πριν, hpdra είπε Κι όμως έχει αλλάξει. Αγόρασα κι εγώ δυο φορές το χειμώνα καλλυντικα/φαρμακα από αμερική και δεν τα τσίμπησε το τελωνείο. Τώρα το Μάιο τα σταμάτησαν κανονικά, μου ζήτησαν απόδειξη Paypal, και χρέωσαν τα 15+ΦΠΑ. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχει αλλάξει τίποτε στη νομοθεσία και την εφαρμογή της από τον ΙΟΥΝ 2017 που ελέγχουν τα δέματα. Το αν ένα δέμα πέρασε κάποια στιγμή, χωρίς να σταματήσει στο τελωνείο (είτε γιατί η αξία του ήταν μέσα στην ατέλεια είτε γιατί "κοιμόταν" ο υπάλληλος των ΕΛΤΑ), δεν σημαίνει ότι αποτελεί κανόνα και άλλαξε κάτι στη διαδικασία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanagiotisPC Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Αν παραγγείλω το selfie stick δεν θα υπάρχει θέμα με τελωνείο έτσι; https://www.ebay.com/itm/Original-HUAWEI-AF11-Wired-Remote-Selfie-Stick-Extendable-Shutter-fo-Android-IOS/273114335112?epid=28016717225&hash=item3f96e20788:m:mXyxM69mcHszgIEkb0owt1g Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeAl92 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, PanagiotisPC είπε Αν παραγγείλω το selfie stick δεν θα υπάρχει θέμα με τελωνείο έτσι; https://www.ebay.com/itm/Original-HUAWEI-AF11-Wired-Remote-Selfie-Stick-Extendable-Shutter-fo-Android-IOS/273114335112?epid=28016717225&hash=item3f96e20788:m:mXyxM69mcHszgIEkb0owt1g Δεν θα έχεις πρόβλημα με το τελωνείο αλλά δεν προτείνω το εν λόγο selfie stick. Ψάξε στο banggood καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanagiotisPC Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, GeorgeAl92 είπε Δεν θα έχεις πρόβλημα με το τελωνείο αλλά δεν προτείνω το εν λόγο selfie stick. Ψάξε στο banggood καλύτερα. Ποιο προτείνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις