Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

Κάποιος με nvidia με 16GB vram και πάνω μπορεί να μου πει αν έχει stutters με RT ON στην πλατεία στο Novigrad;

Ανέκαθεν αυτό το σημείο.

Αλλά τι κάνεις εκεί; 😂

Δεν το έχεις τελειώσει το game;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Sprou είπε

Ανέκαθεν αυτό το σημείο.

Αλλά τι κάνεις εκεί; 😂

Δεν το έχεις τελειώσει το game;

για testing. με την 4070 είχα άπειρο stuttering εκεί. με την 7900ΧΤ το frame time είναι ευθεία γραμμή, τεράστια διαφορά. με ίδια settings και ίδιο επεξεργαστή φυσικά. οπότε είτε φταίει η vram/bus της 4070 είτε το driver overhead που έχουν οι nvidia.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Έχω κλείσει 13 μήνες ενασχόλησης. 
Το GOG μου λέει 96 ώρες gameplay και το ποσοστό ολοκλήρωσης ανεβαίνει με το σταγονόμετρο - 19% επί του παρόντος. 
Κάτι δεν πάει καλά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, just getting started said:

Σε ποιο σημείο είσαι στο story? 

Δεν παίζει να είσαι στο 19%, το πιο πιθανό να είναι λάθος μέτρηση.

Εκτός και αν έκοβες βόλτες για 50+ ώρες ξέρω γω.

Έχω καθαρίσει όλο το Velen από όλα τα quests και ερωτηματικά. Είμαι στα quests του Novigrad (το έχω καθαρίσει και αυτό από ερωτηματικά).
Τα τελευταία main/secondary quests ήταν που φυγάδεψα με την Triss κάποιους mages από τους υπονόμους να φύγουν με καράβι. Έχω τελειώσει με τον Junior, έκανα 1-2 αποστολές για τον Βασιλιά Radovid.

Είμαι level 21, καθαρίζω αποστολές επιπέδου 11-14 από όλες τις κατηγορίες (του Velen τελειώσανε), δεν έχω πάει καθόλου στα νησιά Skelige και Kaer Morgen, δεν έχω παίξει καθόλου Gwent.

Έχω εγκατεστημένη την Complete edition. 

Επεξ/σία από Hnepes
Δημοσ.

Οκ, έχεις περάσει σίγουρα το 1/3 του main quest τότε. Και έχοντας κάνει τα πάντα από Velen, λογικό να φας παραπάνω ώρες.

Keep in mind though, τα ερωτηματικά στο Skellige θα είναι αρκετά περισσότερα, και αρκετά από αυτά θα είναι σκέτο grind (μαζεύεις loot από βυθισμένα chests).

Οπότε αν το συνεχίσεις με τον ίδιο ρυθμό, θες τουλάχιστον άλλες τόσες ώρες μαζί με τα expansions.

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ. Λογικά έτσι θα το πάω γιατί βρίσκω αφορμή για εξερεύνηση των τοπίων με αυτό τον τρόπο, παρόλο που δεν έχει μεγάλη ουσία για την εξέλιξη. Θα κλείσω 2ετία δηλ.

• Like 2
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...