seithan Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Βρήκα τι θέλω να κάνω τελικά: Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω ενας Witcher και να σκοτώνω τέρατα να πηδάω ξανθιές, μελαχροινές, μαύρες και σχιστομάτες 4
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Που να έδειχνε και τίποτα σοβαρό δηλαδή... ακόμα ένα πολύ must mod: http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/350/?
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Που να έδειχνε και τίποτα σοβαρό δηλαδή... ακόμα ένα πολύ must mod: http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/350/? 2eze
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 In a way ναι αλλα και πάλυ πρέπει να travel για να τα βρείς και πολλά από φυλάσσονται και το σημαντικότερο είναι ότι τα superior και mastercrafted τα χαίρεσαι μονο για το 5% του game οποτε...σε συνδυασμό με το combat mod είναι ότι πρέπει
CarbonFibre Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μετά από 95 ώρες τελειώσαμε το έπος! Ποιος περιμένει τα expansion τώρα; 2
seithan Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 82 ώρες και κάτι κέρματα. Πολύ καλό το παιχνίδι, μην πω απίθανο και πολύ προσεγμένο. Υπάρχουν αποστολές υψηλού επιπέδου αντι να βουρλίζομαι με τα 15άρια που έχω αφήσει εδώ και εκεί; 1
liakjim Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τερματίστηκε. 149 ώρες!!! B.G.E.M. (Best Game Ever Made). 3
noFEARgr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/420/? ενδιαφερον φαινεται
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά έχει πολλά mods πια, το finish them με το ultra gore μαζί είναι όλα τα λεφτά! τι έχω installed: Finish them all Ultra Gore 2 - A Dismemberment Mod Better Parries - Parry and Counter Heavy Attacks Relic Weapons Redone No Sword Swing Trails Effect No or Permanent Rune Glow Effect Remove Weapon and Armor Level Restrictions Main Map Zoom Immersive HUD - iHUD Better Combat Enhanced 4
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Skull The Bloodthirsty! 1
Πέτρος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Βγήκε κι άλλο minor update (1.08.04). Σε εμένα τουλάχιστον, μου ξεκόλλησε 2-3 achievements που είχα ολοκληρώσει και δεν τα είχε δει, δεν ξέρω τί άλλο έκανε.
RPDrummer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει προσφορά το gog όλο το πακέτο Witcher αλλά και μεμονομένα το κάθε game. 2 ευρώ έχουν τα προηγούμενα 2 . Τσάμπα πράμα, αλλά πως θα το αγοράσω ;
liakinen Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει προσφορά το gog όλο το πακέτο Witcher αλλά και μεμονομένα το κάθε game. 2 ευρώ έχουν τα προηγούμενα 2 . Τσάμπα πράμα, αλλά πως θα το αγοράσω ; Εδώ σε θέλω Αν βρείς κανά τρόπο σφύρα το εδώ
Alex21121988 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Καλά έχει πολλά mods πια, το finish them με το ultra gore μαζί είναι όλα τα λεφτά! τι έχω installed: Finish them all Ultra Gore 2 - A Dismemberment Mod Better Parries - Parry and Counter Heavy Attacks Relic Weapons Redone No Sword Swing Trails Effect No or Permanent Rune Glow Effect Remove Weapon and Armor Level Restrictions Main Map Zoom Immersive HUD - iHUD Better Combat Enhanced Για κάποιον λόγο δεν μπορώ να κάνω να λειτουργήσει κανένα mod. Τρώω error όταν πάει να μπει στο game. Δοκίμασα ένα ένα και κανένα δεν μπήκε. Με το nmm δοκίμασα αλλά και manually.. Έχω την 1.08.3. Για help-αρετε guys. Είναι κρίμα να μην μπορώ να παίξω με κάποια από αυτά τα mods.
CarbonFibre Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Έχει προσφορά το gog όλο το πακέτο Witcher αλλά και μεμονομένα το κάθε game. 2 ευρώ έχουν τα προηγούμενα 2 . Τσάμπα πράμα, αλλά πως θα το αγοράσω ; Με την πιστωτική ή την χρεωστική σου να το αγοράσεις. Τα capital control έχουν χαλαρώσει αρκετά εδώ και καιρό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα