Προς το περιεχόμενο

The Witcher 3: Wild Hunt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα τι θέλω να κάνω τελικά: Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω ενας Witcher και να σκοτώνω τέρατα να πηδάω ξανθιές, μελαχροινές, μαύρες και σχιστομάτες

• Like 4
  • Απαντ. 10,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

In a way ναι αλλα και πάλυ πρέπει να travel για να τα βρείς και πολλά από φυλάσσονται και το σημαντικότερο είναι ότι τα superior και mastercrafted τα χαίρεσαι μονο για το 5% του game οποτε...σε συνδυασμό με το combat mod είναι ότι πρέπει ;)

Δημοσ.

82 ώρες και κάτι κέρματα. Πολύ καλό το παιχνίδι, μην πω απίθανο και πολύ προσεγμένο. Υπάρχουν αποστολές υψηλού επιπέδου αντι να βουρλίζομαι με τα 15άρια που έχω αφήσει εδώ και εκεί;

• Like 1
Δημοσ.
Δημοσ.

Έχει προσφορά το gog όλο το πακέτο Witcher αλλά και μεμονομένα το κάθε game. 2 ευρώ έχουν τα προηγούμενα 2 . Τσάμπα πράμα, αλλά πως θα το αγοράσω ;

Δημοσ.

Έχει προσφορά το gog όλο το πακέτο Witcher αλλά και μεμονομένα το κάθε game. 2 ευρώ έχουν τα προηγούμενα 2 . Τσάμπα πράμα, αλλά πως θα το αγοράσω ;

Εδώ σε θέλω :) Αν βρείς κανά τρόπο σφύρα το εδώ ;)

Δημοσ.

Για κάποιον λόγο δεν μπορώ να κάνω να λειτουργήσει κανένα mod. Τρώω error όταν πάει να μπει στο game.  Δοκίμασα ένα ένα και κανένα δεν μπήκε. Με το nmm δοκίμασα αλλά και manually.. Έχω την 1.08.3. Για help-αρετε guys. Είναι κρίμα να μην μπορώ να παίξω με κάποια από αυτά τα mods.

Δημοσ.

Με την πιστωτική ή την χρεωστική σου να το αγοράσεις. Τα capital control έχουν χαλαρώσει αρκετά εδώ και καιρό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...