Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια , θελω να συνδεσω 2 οθονες και θελω για παραδειγμα η μια να ειναι στο net και η αλλη να παιζει ενα game μπορω να κανω κατι τετοιο???

Δημοσ.

=_= πες μας το σύστημα σου (τα υλικά του PC cpu,gpu, οθόνη 1η-2η....). Γίνετε απλά τα games άμα δεν έχεις καλό pc θα σου λαγκαρουν λίγο.

Δημοσ.

καλααα καλααα .....οι ο9ονες ειναι μια LG FLATRON W1943SB και η αλλη μια SONY παλια SDM-x72 !!! καρτα μια AMD 6870, 4gb ram
επεξεργαστης intel τετραπυρηνος....

Δημοσ.

Είδες που συνεννοηθήκαμε τελικά? :)

Γίνεται λοιπόν. Η 6870 υποστηρίζει σίγουρα 2 και υπό προϋποθέσεις 3 οθόνες. Απλά αν θέλεις ανά πάσα στιγμή να πηγαίνεις δίπλα στο Internet, πρέπει το game να μην το παίζεις Full-screen αλλά windowed. Μην κολλήσεις τώρα σε αυτά, θα τα πούμε αργότερα.

Θέλεις να ξεκινήσουμε το εγχείρημα?

Δημοσ.

Μια χαρά θα είσαι... Συνδέσεις μια με π.χ. VGA και την άλλη με DVI και κάνεις επέκταση οθονών στις ρυθμίσει γραφικών.

Παρεμπίπτοντος η 6870 καλή είναι?

• Like 1
Δημοσ.

Για το σύστημά του άριστη.

ΑΛΛΑ, άκυρα τα παραπάνω. Δεν γίνεται. Και οι δύο οθόνες του D/Sub έχουν και η  AMD ακόμα και στην 7xxx σειρά βάζει ένα Dual-Link DVI. Το άλλο είναι single-link DVI-D (digital μόνο).

Οπότε άκυρο.

Άκυρο στο άκυρο τελικά. Πλάκα έχω ο άχρηστος. Εμ, όποιος βιάζεται...

Η παλιά του οθόνη έχει DVI-D. Οπότε γίνεται

Δημοσ.

Για το σύστημά του άριστη.

ΑΛΛΑ, άκυρα τα παραπάνω. Δεν γίνεται. Και οι δύο οθόνες του D/Sub έχουν και η  AMD ακόμα και στην 7xxx σειρά βάζει ένα Dual-Link DVI. Το άλλο είναι single-link DVI-D (digital μόνο).

Οπότε άκυρο.

Άκυρο στο άκυρο τελικά. Πλάκα έχω ο άχρηστος. Εμ, όποιος βιάζεται...

Η παλιά του οθόνη έχει DVI-D. Οπότε γίνεται

LOOOL!!! :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ έχω συνδέσει κανονικά τις οθόνες και όλα καλά!Αλλά όταν παράδειγμα παίζω ένα παιχνίδι μου το βγάζει κανονικά στη μια να παίζω και στην άλλη τι έχω ανοιχτό αλλά δεν μπορώ να πάω με το ποντίκι την ώρα του παιχνιδιού στην άλλη οθόνη!Τι μπορώ να κάνω για αυτό? όπως επίσης και να παίζω το παιχνίδι όχι σε full screen?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...