GoldenAssassin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα παιδια , θελω να συνδεσω 2 οθονες και θελω για παραδειγμα η μια να ειναι στο net και η αλλη να παιζει ενα game μπορω να κανω κατι τετοιο???
ninos30 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 ΝΑΙ... Ίσως... Μπορεί και όχι... Αν δεν πεις HW την μαγική σφαίρα δεν την έχουμε
GoldenAssassin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 τι λες νινο εξηγησε σαν ανθρωπος
GoldenAssassin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 δλδ δεν γινεται??? εδω το κανουν πληκτρολογια της razer δεν το κανουν 2 οθονες???
evoracing Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 =_= πες μας το σύστημα σου (τα υλικά του PC cpu,gpu, οθόνη 1η-2η....). Γίνετε απλά τα games άμα δεν έχεις καλό pc θα σου λαγκαρουν λίγο.
atropa Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 πες μας βρε άνθρωπε απο τη αποτελείτε ο υπολογιστής σου και ποιες είναι οι οθόνες.. 1
GoldenAssassin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 καλααα καλααα .....οι ο9ονες ειναι μια LG FLATRON W1943SB και η αλλη μια SONY παλια SDM-x72 !!! καρτα μια AMD 6870, 4gb ramεπεξεργαστης intel τετραπυρηνος....
ninos30 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Είδες που συνεννοηθήκαμε τελικά? Γίνεται λοιπόν. Η 6870 υποστηρίζει σίγουρα 2 και υπό προϋποθέσεις 3 οθόνες. Απλά αν θέλεις ανά πάσα στιγμή να πηγαίνεις δίπλα στο Internet, πρέπει το game να μην το παίζεις Full-screen αλλά windowed. Μην κολλήσεις τώρα σε αυτά, θα τα πούμε αργότερα. Θέλεις να ξεκινήσουμε το εγχείρημα?
evoracing Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μια χαρά θα είσαι... Συνδέσεις μια με π.χ. VGA και την άλλη με DVI και κάνεις επέκταση οθονών στις ρυθμίσει γραφικών. Παρεμπίπτοντος η 6870 καλή είναι? 1
ninos30 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Για το σύστημά του άριστη. ΑΛΛΑ, άκυρα τα παραπάνω. Δεν γίνεται. Και οι δύο οθόνες του D/Sub έχουν και η AMD ακόμα και στην 7xxx σειρά βάζει ένα Dual-Link DVI. Το άλλο είναι single-link DVI-D (digital μόνο). Οπότε άκυρο. Άκυρο στο άκυρο τελικά. Πλάκα έχω ο άχρηστος. Εμ, όποιος βιάζεται... Η παλιά του οθόνη έχει DVI-D. Οπότε γίνεται
GoldenAssassin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 ωραια ωραια ευχαριστωω...!!!
evoracing Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Για το σύστημά του άριστη. ΑΛΛΑ, άκυρα τα παραπάνω. Δεν γίνεται. Και οι δύο οθόνες του D/Sub έχουν και η AMD ακόμα και στην 7xxx σειρά βάζει ένα Dual-Link DVI. Το άλλο είναι single-link DVI-D (digital μόνο). Οπότε άκυρο. Άκυρο στο άκυρο τελικά. Πλάκα έχω ο άχρηστος. Εμ, όποιος βιάζεται... Η παλιά του οθόνη έχει DVI-D. Οπότε γίνεται LOOOL!!!
ninos30 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 LOOOL!!! Με βρήκες τώρα μικρό-μικρό και με δουλεύεις, ε?
chaosdoctor Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Ρε παιδιά εγώ έχω συνδέσει κανονικά τις οθόνες και όλα καλά!Αλλά όταν παράδειγμα παίζω ένα παιχνίδι μου το βγάζει κανονικά στη μια να παίζω και στην άλλη τι έχω ανοιχτό αλλά δεν μπορώ να πάω με το ποντίκι την ώρα του παιχνιδιού στην άλλη οθόνη!Τι μπορώ να κάνω για αυτό? όπως επίσης και να παίζω το παιχνίδι όχι σε full screen?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα